(off: "főoldalt"? így még nem hallottam...)
Kint van a főoldalon is. Elég érdekes am. Fáj a háta, és ez gátolja az utazását. Gondolom szombatra már rendbe rakjákFecooo írta:Pep megsérült(?), nem utazik Valenciába![]()
nincs időm pontosan lefordítani, csak ennyit vettem ki a szövegből... vki légyszi pontosítson az információkon...
Meccsek számában benne van de a gólok számához nem adták hozzá csak a Madridétdetabarca írta:
Jaja, nem tudom mikori cikk, de a novemberi 5-0 még nincs benne
És még így is fantasztikus mutatókkal bír a mester!
Jaja, nem tudom mikori cikk, de a novemberi 5-0 még nincs benneherlius írta:Itt valami nem stimmel. 2-0, 6-2, 1-0, 2-0, 5-0. Ez nálam 16 lőtt gólt jelent.ozsimiki írta: The most memorable league games over this period include some amazing performances against the old rival, Real Madrid. In these five encounters, Barça scored 11 goals and conceded just 2 in their triumphant march to five wins out of five.
Itt valami nem stimmel. 2-0, 6-2, 1-0, 2-0, 5-0. Ez nálam 16 lőtt gólt jelent.ozsimiki írta: The most memorable league games over this period include some amazing performances against the old rival, Real Madrid. In these five encounters, Barça scored 11 goals and conceded just 2 in their triumphant march to five wins out of five.
Én azt nézném meg, hogyan beszél Militóval. Mi az, amit még tud neki mondani, mivel hitegeti még, hogy tartson ki a nyárig a csapat mellett. Már a télen fél lábbal kint volt, de a társak akarták, hogy maradjon, illetve Batista biztosította arról, hogy ott lesz a Copán nyáron. Képzelem az arcát, amikor meghallja a csapathirdetésnél, hogy megint nem került be. Azt a Busquets-et látja a saját posztján, aki annyira ért a középső védő poszthoz, mint Messi a kapushoz...Barcaman14 írta:Azért egy ilyen Pep féle elbeszélgetést megnéznék. Elképesztő motivátor lehet, és rendkívüli módon tud hatni a játékosokra. Ezt bizonyítja az is hogy az első évben elért sikerek után, ugyanot folytattuk. Ez Pep legnagyobb fegyvere, és biztos vagyok benne hogy ezúttal is remekül alkalamazta.
http://www.youtube.com/watch?v=eZeYVIWz99IBarcaman14 írta:Azért egy ilyen Pep féle elbeszélgetést megnéznék. Elképesztő motivátor lehet, és rendkívüli módon tud hatni a játékosokra. Ezt bizonyítja az is hogy az első évben elért sikerek után, ugyanot folytattuk. Ez Pep legnagyobb fegyvere, és biztos vagyok benne hogy ezúttal is remekül alkalamazta.
Utolsó félóra alapján szerintem meg lehet nyugodni nem nagyon várok több szenvedős meccset.Capon írta: Persze ezekből nem lehet előre jósolni, hogy idén meddig tart majd a rosszabb forma, de az eddigi évek alapján március elejéig szokott elhúzódni és után jön a feltámadás.
nem írtam,hogy nincs benne igazságIniesta_1986 írta:Toni ritkán szól, de akkor igazat!ozsimiki írta:Először is üdv Toni! Nem lepődtem meg,hogy most írni fogsz, kár,hogy rekordok, szép győzelmek idején keveset látlak ebben a topikban
Sajnos, minden szavával egyet kell, hogy értsek.
Pep cserélni továbbra sem tud.
Ha cserél, abban sok köszönet, sok tudatosság nincs.
Minden meccsen a "gála11" kezd - mi a fészkes fenéért?
Hol a cserepad megbízhatósága?
Miért vannak a cserék, ha nem lehet rájuk számítani?
Kérdések, amikre választ várnék...Torrestoni megadta.
Toni ritkán szól, de akkor igazat!ozsimiki írta:Először is üdv Toni! Nem lepődtem meg,hogy most írni fogsz, kár,hogy rekordok, szép győzelmek idején keveset látlak ebben a topikban
Szia Miki!ozsimiki írta:Először is üdv Toni! Nem lepődtem meg,hogy most írni fogsz, kár,hogy rekordok, szép győzelmek idején keveset látlak ebben a topikban
más téma:...
Szerintem Puyol felépül és talán Milito, vagy Abidal pótolják majd Piqué-t. Keita necces lenne, akkor inkább már Busi.ozsimiki írta:Amúgy a védelemben tutira lesz vmi meglepi, nem csodálkoznék Keitán
Szerintem hetek óta gyengén játszunk és az első félidőben is gyengén játszottunk. Ezzel is persze hozzuk a meccseket általában,de nagyon messze van a classicos formánktól januártól kezdve szinte minden félidő. Az általad felsorolt meccsek mind ide sorolhatóak ( mármint a január-februári formába). Persze elismerem, ha van hiba, de még egyszer mondom, az ember, attól ember, hogy feláll a padlóról és a kritizált Pep és csapata ezt mindig megtette eddig! Ezért bízok benne, na meg azért, mert tisztában vagyok a képességekkel. A hozzáállással szerintem nem volt baj, futottunk sokat ( egy-két ember kivételével) és hajtottunk, egyszerűen meglepett a gól és borzasztó pontatlanok voltunk.torrestoni írta:Ez azért kissé ellentmondásos. Ahhoz elég jó a formánk, hogy egy félidőn át meggyőző fölényben legyünk, gólt, vezetést szerezzünk, sőt ha már nagyon szorul a hurok, ismét megrángassuk az istrángot, de ahhoz nem, hogy le tudjunk hozni egy megnyert meccset?Kalap1988 írta:Ez amolyan január-februári forma, amit a visszavágó tájékára szoktunk leküzdeni ( ugye az március eleje).
Itt egyszerűen arról van szó, hogy minden adott volt ahhoz, hogy meglegyen a győzelem, egyedül a mentalitás nem, ami Guardiolának kösöznhető megbolondítva ostoba utasításokkal.
Amit még felírhatunk Pep számlájára, az két dolog. Jó-jó, hogy ha egészségesek, játszani akarnak, de messzemenő túlzás a magunk módján "végigbrusztolni" az idény azon részét - amikor még egyedül Valdéssel kiállva is bárkit legyőznénk - a "gála tizeneggyel". Fizikálisan nem elég jó a csapat egy iylen Arsenal ellen. Másrészt, a sok bucira vert ellenfél túlzott elbizakodást, és a sok felesleges meccs mentális fáradságot okozott.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy a rotációnk olyannyira nevetséges, hogy egy a visszavágón középhátvéd hiányában aranyat érő klasszisnak nevezhető Gabriel Militóban egyszerűen nem lehet megbízni, azt sem tudjuk mire képes.
És még valami: nem ez volt az első ilyen meccsünk: Lyon, Stuttgart, Inter, Arsenal tavaly és most. Visszatérő meccsek, amit 99%-ban Guardiola nehezen értékelhető attitűdjének köszönhetünk.
Azért az Arsenal ellen úgy várni a továbbjutást, hogy teljesen mindegy, egy négyest vágunk... Talán kicsit komolyabban kellene venni nem csak a szurkolók, a csapat részéről is. Ez botrányos volt.