visca el barca írta: az arabok viszont simán megadják neki, sőt többet is, illetve mondjuk 30-40 milliónyi aláíráspénzt. a psg sztem durván rá fog licitálni, azzal h ibra elmegy, náluk lényegében leszabadul majd egy neymarnyi pénz.
itt megint bejön a képbe, hogy mi a fontos neki. Majomkodni az egycsapatosban (bocs a francia liga fanoktól,de ez tény), meg negyeddöntőzni a BL-ben, vagy tényleges címekért küzdeni, a legerősebb bajnokságban. Persze ha odamenne, lehet lépnének előre.
Most ahogy leírtam ezeket, félő, hogy a gyerek rámenne erre. De bízom benne hogy nem ilyen, és tudja hogy itt komoly dolgokat érhet el.
Chino!
Igen, cégek végzik, de a párbeszéd ilyen esetekben ez lehet:
"-Hello Ney, figyelj, papírozunk itt, meg matekozunk, lehetne itt egy két 0-át lecsippenteni, hozzáadni,szorozni,osztani, okosba mindenki jól járna.
-Oké, de nem lesz ebből baj ugye?
-Nem dehogy, sose derül ki, kutya nem vizsgálódik ezek után, jók a kapcsolataink.
-Hm, rendben csináljátok"
Ezt valahogy így tudom elképzelni.
Fura lenne,ha Neymar két edzés között odamenne,hogy na gyerekek, így meg úgy kéne adót csalnunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."