marci6p írta:Sokáig fenntartásokkkal kezelte Busquets temérdek játszott percét, mert a pályán töltött percet ki kell érdemelni. Mellette szól, hogy ismerte Pep.
Yaya-ban én is jobban bízok egyenlőre, habár nem sok különbség van kettejük között. Talán annyi, hogy amikor elindul és támadásba csatlakozik a Papa akkor az olyan amikor anno Shaq indult szerzett labdából, csak Yaya sokkal nagyobb technikai repertoárral rendelkizik a saját sportágában!
Szó ami szó, előre játékban is és védekezésben is jobb, remélem csak egyenlőre és akkor a válogatottsággal sem lesz gond. Már csak Bojan-nak kell majd érdemben csatlakoznia a nagyokhoz és akkor 6 válogatottat adunk(sajnos Vitya szóba sem keülhet)
Na, azért annyira ne szálljunk el! Yaya a hátán cipelte tavaly a középpályát védekezés terén egy gerinc sérvvel!! Szűrt, labdát szerzett és kiváló volt az előre játékban. Folyamatosan injekciózták, hogy kibírja a szezon végéig! Megműtötték..., ezt követően sok játékos formahanyatláson és nem kis mentális válságon esik át.
Szóval, mikor visszatért játékra és támogatásra lett volna szüksége amit nem nagyon kapott meg. Nem hiába cikkeztek a lapok, hogy váltás lesz, ha nem történik változás.
Yaya közel onnan folytatja ahonnan tavaly befejezte, de érződik, hogy több folyamatos játékra, BIZALOMRA és ELISMERÉSRE van szüksége.
Ehhez képest Sergi a semmiből 2x annyi lehetőséget kap és mindenki őt sztárolja.........
Most én mondom, bizonyítson, tegyen le minimum annyit és olyan teljesítményt mint Yaya és akkor legfeljebb egy lapon említem kettőjüket.
A két játékos között számomra klasszis különbség van.