Ronaldinho Gaúcho #4
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ronaldinho döntésével teljes mértékben egyet tudok érteni. Mi a fészkes fenét gondoltak Laportáék, mikor megtagadták az olimpián való részvételét? Hiszen ajtót mutattak Neki, tehát nem számolnak vele! Marhák!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tényleg vihetnék, már a tököm tele van ezzel a hercehurcával. 32 millánál többet ne is várjunk, Ronaldinho meg nem tudom mit szól hozzá, de ezzel a leépítéssel, amit kb. ebben a félévben csinált, lejjebb kéne adni az igényekkel és elhúzni Angliába. Nem tudom miért, de most már én nem tudok úgy emlékezni rá, hogy mit művelt itt, illetve tudok, viszont mintha egy másik embert látnék most benne...
Nagyon haragszok rá.
Nagyon haragszok rá.
- van Bommel
- Capitá del Barça
Ezek után szerintem nem sok választás van. Megköszönni és elköszzönni. Mint én a Békésszentandrási Hunyaditól 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Azért az erős kijelentés, hogy padozni fog. Várjuk meg mi lesz ezen a híres olimpián, aztán utána..Etooka írta: Nagyon sok választása már nem lesz...VAgy oda megy vagy Milan,de a Milan meg ha megveszi Ade-t,akkor R10-et már nem fogják,szóval,vagy elmegy a Citybe vagy marad itt padozni!

Pár napja láttam egy összefoglalót Real-Barca meccsről anno, akkor a madrid szurkolók is felállva tapsolták meg, jó lenne, ha most saját szurkolók is megtapsolhatnák végre. Hihetetlenek azért ezek a brasilok, mennyire le tudnak ereszteni, de utána mindenki visszatér, aki akar játszani...
Jahm, és ebben a hanyatlásban edzői stáb és jó pár katalán drukker is benne volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.07.12. 12:28:13-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Nagyon sok választása már nem lesz...VAgy oda megy vagy Milan,de a Milan meg ha megveszi Ade-t,akkor R10-et már nem fogják,szóval,vagy elmegy a Citybe vagy marad itt padozni!Fernando írta:Csak sajnos kérdés, hogy Ronaldino akar e ott focizni
.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Hy guys 
32 milla nem is rossz ajánlat, többet ebben az állapotban úgysem ér. Ha elvinnék abból a pénzből olyan nagynevű játékosra költhetnénk aki hasznára is válna a csapatnak.

32 milla nem is rossz ajánlat, többet ebben az állapotban úgysem ér. Ha elvinnék abból a pénzből olyan nagynevű játékosra költhetnénk aki hasznára is válna a csapatnak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Nóbi
- Capitá del Barça
na a primadonna megtagadta a részvételt a hétfőtől kezdődő felkészülésen, mondván ő otthon készül az olimpiára... hát most úgy őszintén: mit képzel???
én a vezetőség helyében olyan pénzbüntetést varrnék a nyakába...
közben a man city 32 millát ajánl érte, vigyék már a francba.
forrás: www.sport.es
én a vezetőség helyében olyan pénzbüntetést varrnék a nyakába...

közben a man city 32 millát ajánl érte, vigyék már a francba.
forrás: www.sport.es
- Mihu
- Director del Fútbol
Ebben most teljesen igazat adok nekedPocsa11 írta:Az a gáz, hogy a jelenlegi focitudása, ahogy Te fogalmaztál, még mindíg a világ egyik, ha nem a legjobbjai közé emeli. Más kérdés a forma, és a fizikai állapot.Mihu írta:Na hát pont ezért nem értem hogy miért vagy elszállva Ronaldinho-tól ha a JELENLEGI focitudását nézed.
Ha mondjuk rossz formában vagy, attól még nem felejtessz el focizni, ugyan azokat meg tudod csinálni, mint amikor jó formában vagy.(Persze ellenfél nélkül mondom) Nagy hassal ugyan úgy 50m-ről pont a lábára tudod ívelni a csapattársadnak a labdát, mint anélkül.
De szólj ha tévednék.

- Mihu
- Director del Fútbol
Világ életemben 2-es voltam matekbólbnorbi82 írta: Igen. Szerintem is kb. minden 3.-at berúgta.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2008.07.11. 21:42:12-kor.
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Az a gáz, hogy a jelenlegi focitudása, ahogy Te fogalmaztál, még mindíg a világ egyik, ha nem a legjobbjai közé emeli. Más kérdés a forma, és a fizikai állapot.Mihu írta:Na hát pont ezért nem értem hogy miért vagy elszállva Ronaldinho-tól ha a JELENLEGI focitudását nézed.
Ha mondjuk rossz formában vagy, attól még nem felejtessz el focizni, ugyan azokat meg tudod csinálni, mint amikor jó formában vagy.(Persze ellenfél nélkül mondom) Nagy hassal ugyan úgy 50m-ről pont a lábára tudod ívelni a csapattársadnak a labdát, mint anélkül.
De szólj ha tévednék.

- Mihu
- Director del Fútbol
Azért volt a futballvilágnak egy David Beckham-je.Kaka10 írta: Azér ezt nem mondanám!!!Dinho a világ legjobb szabadrúgáslövője!!!
Én szeretném hogy maradjon és megmutassa a világnak hogy még mindig ő a legjobb!!

Igen. Szerintem is kb. minden 3.-at berúgta.Mihu írta:De ezt a 35 szabadrúgásgólt hány kísérletből érte el? Van egy olyan sejtésem hogy ez a szám olyan 100-120 körül van.bnorbi82 írta:Ez 35 db szabadrúgásgól...
Azér ezt nem mondanám!!!Dinho a világ legjobb szabadrúgáslövője!!!LG írta:Ronaldinhonak ahogy a formája, ugy a szabadrúgásai is mindig ingadoztak. Volt amikor hónapokig fos szabikat lőtt, máskor ontotta a szebbnél szebb gólokot belőle. De a világ legjobbja szvsz sosem volt ebben a műfajban, azért Juninho, vagy Pirlo, Del Piero ők azért jobban lőttékbali 15 írta:Ő volt a világ legjobb szabadrúgáslövője........
Most volt amerikában a szabadrúgáslövő világbajnokság. Megsem tornáztatta a kapust. Bár ez csak egy aféle gálaféleség volt de ez azért tényleg gáz.
Amúgy Marquez nyerte a versenyt legallább is én úgy hallottam.
Én szeretném hogy maradjon és megmutassa a világnak hogy még mindig ő a legjobb!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Visca Barca Visca Catalunya!
- Mihu
- Director del Fútbol
Beckhamről és Rivaldo-ról ne is beszéljünk... Én mindig is féltem mikor odaállt a labdához. Mindig azt mondtam hogy vagy belerúgja a sorfalba, vagy felévágja.Nem volt az az érzésem mint Beckhamnél vagy tényleg Juninho-nál. Ha ők álltak a labda mögött akkor azért számítottam a gólra vagy legalább egy nagyon veszélyes lövésre.LG írta:Ronaldinhonak ahogy a formája, ugy a szabadrúgásai is mindig ingadoztak. Volt amikor hónapokig fos szabikat lőtt, máskor ontotta a szebbnél szebb gólokot belőle. De a világ legjobbja szvsz sosem volt ebben a műfajban, azért Juninho, vagy Pirlo, Del Piero ők azért jobban lőtték
Xavinak nagy tisztelője vagyok. Ennek ellenre mondtam ezt.
Ez 35 db szabadrúgásgól...
- Mihu
- Director del Fútbol
Na hát pont ezért nem értem hogy miért vagy elszállva Ronaldinho-tól ha a JELENLEGI focitudását nézed. Mondjuk a jelenlegi focitudása nekem a tavalyi szezonban mutatott, pontosabban nem mutatott játékát veszem. Mert nyáron ugye nincsenek meccsek. Igen igen, tudom. Ott volt az a bulimeccs Messi barátai ellen. Hát ha valaki az alapján ítéli meg egy játékos formáját, akkor... Könyörgöm...hagy ne dobjak már hátast attól hogy adott egy pár olyan labdát mint régen, meg sarkallgatott össze vissza. Ezzel mit ér pl egy bajnoki meccsen? Semmit. Futni is kell, és erőnlétileg most enyhén szólva sincs a toppon. Le kell futni a védőket, le kell fedezni a labdát, meg kell csinálni a cseleket. De az a baj hogy nem tudja már ezeket megcsinálni mert nincs hozzá erőnléte.bnorbi82 írta:Én Roni jelenlegi focitudását nézem, csak ez érdekel. Az, hogy mikor megy bulizni őszintén nem izgat. Messi példaképe, a világ legjobb szabadrúgáslövője, igazi egyéniség, szeme van a pályán. Úgysem mi döntjül el mi lesz vele, csak érdekel, hogy miért akarja sok ember, hogy menjen. Xavi szerintem elég gyengén irányította a szezonban a Barcát, neki senki nem szól, mondjuk ő nem a buli miatt, hanem ennyire volt képes.
Xavi meg sosem lesz elismert labdarúgó a többség szemében. A játéka nem látványos. Viszont baromira hasznos. Csak ezt senki sem veszi észre, mert a meccsen nem sarkall egyet sem, nem ad 50 méteres labdát, nem cselez le 3 védőt egymás után. De azt hiszem hogy az a statisztikai adat mindent elmond hogy az esetek 90%-ában a passz pontossága 85-90 százalék közt van. És ezt nem 10-12 passzból szedi össze, hanem 45-50-ből.
Gratulálok neki, majd mutassa meg meccsen is, hogy mit tud, de, ha lehet ne 18-ból 1x.
Ronaldinhonak ahogy a formája, ugy a szabadrúgásai is mindig ingadoztak. Volt amikor hónapokig fos szabikat lőtt, máskor ontotta a szebbnél szebb gólokot belőle. De a világ legjobbja szvsz sosem volt ebben a műfajban, azért Juninho, vagy Pirlo, Del Piero ők azért jobban lőttékbali 15 írta:Ő volt a világ legjobb szabadrúgáslövője........
Most volt amerikában a szabadrúgáslövő világbajnokság. Megsem tornáztatta a kapust. Bár ez csak egy aféle gálaféleség volt de ez azért tényleg gáz.
Amúgy Marquez nyerte a versenyt legallább is én úgy hallottam.

Ő volt a világ legjobb szabadrúgáslövője........
Amúgy Marquez nyerte a versenyt ,legallább is én úgy hallottam........
Azért viszont nagyon szurkolok hogy az olimpián felmutasson valamit és talán Guardiola megkegyelmez neki.
Amúgy Marquez nyerte a versenyt ,legallább is én úgy hallottam........
Azért viszont nagyon szurkolok hogy az olimpián felmutasson valamit és talán Guardiola megkegyelmez neki.
A világ legjobb szabadrúgáslövője, jelenleg, te viccelsz emberbnorbi82 írta:Én Roni jelenlegi focitudását nézem, csak ez érdekel. Az, hogy mikor megy bulizni őszintén nem izgat. Messi példaképe, a világ legjobb szabadrúgáslövője, igazi egyéniség, szeme van a pályán. Úgysem mi döntjül el mi lesz vele, csak érdekel, hogy miért akarja sok ember, hogy menjen. Xavi szerintem elég gyengén irányította a szezonban a Barcát, neki senki nem szól, mondjuk ő nem a buli miatt, hanem ennyire volt képes.

Én Roni jelenlegi focitudását nézem, csak ez érdekel. Az, hogy mikor megy bulizni őszintén nem izgat. Messi példaképe, a világ legjobb szabadrúgáslövője, igazi egyéniség, szeme van a pályán. Úgysem mi döntjül el mi lesz vele, csak érdekel, hogy miért akarja sok ember, hogy menjen. Xavi szerintem elég gyengén irányította a szezonban a Barcát, neki senki nem szól, mondjuk ő nem a buli miatt, hanem ennyire volt képes.