2017.08.06. 18:31:43
Coutinho-nak örülnék, mert egy kreatív középpályásra már nagyon szüksége volt a csapatnak. El tudom azt is képzelni, hogy idén még kb 50-50%-ban lesznek kezdők Iniesta-val, aki egyre kifelé megy, jövőre pedig, ha a brazil 100%-ban beválik, akkor Iniesta elé kerülhet. Nagyon bírom az öreget, nem tudom meddig fogja bírni, én elnézném még jövőre is, mint kiegészítő ember, ha idén úgy néz ki, hogy bírja még.
Dembelé-vel kapcsolatban viszont nem vagyok ennyire magabiztos. Ügyes a srác, ezt tegnap is megmutatta, de azt kétségesnek tartom, hogy megérne-e ő 100+ milliót, amikor 100 millió + Gomes-ért már Dybala-t is el tudnánk hozni a Juve-ból. Annyira nem tartom jónak a franciát, mint amilyen jó Neymar vagy Dybala, vagy akár Hazard vagy Griezmann. Kétségtelen, hogy Dembelé piszok gyors, de én nem látom, nem láttam tegnap ill. az előző szezonban sem, élőben sem az Allianz-ban, hogy meglenne benne az a kombinációs készség, ami miatt hozzánk olyan borzasztóan passzolna. Inkább illene ő a Real Madrid kontrákra épülő, ill. jobban kontrákra épülő játékába. Neymar sem azért volt kiemelkedően jó nálunk, mert gyors volt vagy képes volt 1 az 1ben megverni az emberét, hanem, mert nagyon érezte az összjátékot a csapat többi tagjával. Ha már ennyi pénzt kiszórunk akkor igazoljunk olyat, aki minden szempontból passzolna a csapatba. Én így biztosan nem Dembelé-t hoznám.