Andrés Iniesta
Ini teljesítménye nem volt olyan kiegyensúlyozott, mint Xavié, de neki látványosabb megmozdulásai voltak...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ini sajnos nem nyújtott olyan kiegyensúlyozott mint Xavi de az igaz hogy ő is jól játszott de Xavi jobb voltYpsilon írta:Lehet igazad van. M.Senna tényleg hatalmasat játszott mindegyik meccsén! Nekem nem tűnt eddig föl a bajnokikon, hogy ekkora játékos!És valóban elgondolkodtató, hogy nem ő érdemelte volna meg.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Igen, elfogult vagy.Ypsilon írta:Gratulálok a Spanyoloknak és gratutlálok a Barca-küldöttségnek az EB-hez! Mindhárom Barcás nagyot alakított, mint ahogy az egész csapat!Az EB legjobbja nálam nem Xavi volt. Szerintem Iniesta jobb volt nála, de azért ő sem a legjobb. Tudom elfogultnak fogtok egyből kikiáltani, de szerintem Casillas érdemelte volna ki ezt igazán.
Ha a spanyolok úgy nyerték volna meg az eb-t, ahogyan azt a görögök négy éve, akkor megérteném. De így, a spanyolok játszották a legszebb focit, uralták szinte az összes ellenfelüke.t Xavi pedig mintaszerűen osztogatott, mellette robotolt és 90 százalék felett passzolgatott. Igazi agya volt a középpályának Baromi nagyot játszott az eb-n. Iniesta is remekelt, de nálam egyértelműen Xavi volt a jobb. Azzal már viszont tényleg lehetne vizatkozni, hogy Senna nem érdemelte-e volna meg jobban.
Gratulálok a Spanyoloknak és gratutlálok a Barca-küldöttségnek az EB-hez! Mindhárom Barcás nagyot alakított, mint ahogy az egész csapat!Az EB legjobbja nálam nem Xavi volt. Szerintem Iniesta jobb volt nála, de azért ő sem a legjobb. Tudom elfogultnak fogtok egyből kikiáltani, de szerintem Casillas érdemelte volna ki ezt igazán.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jó abban igazad van de akkor is Ini nem olyan nagyon vállakozó szellesmű játékos inkább osztogatja a labdákat csak ezt kéne fölfogi az embereknek nem egyből fikázni meg hogy nagyon szürke volt meg ilyenekhajimegaben írta:Sneijder is irányító de ő ellövi a helyzeteit. Iniesta meg még átteszi 3-szor a másáik lábára és amikor már nincs lövőhelyzet passzol .igen egyszer előtte majdnem jó is lett ezt kéne megcsinálni töbször hogy nem tököl hanem egyből lő

Ini nélkül be se jutottak volna döntőbe a spanyolok az első gólban is nagy szerepe volt meg a 3. előkészítésében is ezt jó lenne ha mindenki át gondolná és csak utánna szídná össze-vissza

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Sneijder is irányító de ő ellövi a helyzeteit. Iniesta meg még átteszi 3-szor a másáik lábára és amikor már nincs lövőhelyzet passzol .igen egyszer előtte majdnem jó is lett ezt kéne megcsinálni töbször hogy nem tököl hanem egyből lő

gárnát vörös a szív kék a lélek antimadridista leszek amíg élek !!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezt nem tudom miért nem fogják föl az emberek hogy Iniesta nem támadóhajimegaben írta:nem szidom Iniestat de télleg idegesítő volt hogy nem lőtt el semmit egyébként rendkívül jól játszott ennyi negatívum

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
nem szidom Iniestat de télleg idegesítő volt hogy nem lőtt el semmit egyébként rendkívül jól játszott ennyi negatívum

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát ha nem is a meccs embere volt a de akkor is mindenféleképp jól játszott mint mindenki a Spanyoloknál nem értem én sem miért kell keresni hibát állandón főleg azt nem értem hogy miért pont egy Barca-s embert kell kiszúrniKomiszka írta:Gratulálok olcsátok le a meccs egyik legjobbját. Hibát bárkiben lehet találni ha nagyon akartok. Sztem nagyon is jól jáccott és ő is kiosztott egy pár forintos labdát csak a társak nem éltek vele. Sztem a meccs embere volt!!

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
-
- Jugador del Barça
Gratulálok olcsátok le a meccs egyik legjobbját. Hibát bárkiben lehet találni ha nagyon akartok. Sztem nagyon is jól jáccott és ő is kiosztott egy pár forintos labdát csak a társak nem éltek vele. Sztem a meccs embere volt!!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
nem voltak életveszélyesek a kapura
am de nem is voltak olyan helyzeteik mint Ini-nek mind1 de azért ha nem tologatná hanem ellőné kapásból 1-szer az se lett volna gond

-
- Capitá del Barça
Mondjuk a többi középpályás sem volt életveszélyes kapuraLionel85 írta:Iniesta mentéségre szóljon, hogy nem csatár, neki nem a befejezés van a vérében és talán meg lehet bocsátani neki, hogy egyszer lőtt kapura, amikor lehetősége lett volna rá, hanem passzolni akart.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Iniesta mentéségre szóljon, hogy nem csatár, neki nem a befejezés van a vérében és talán meg lehet bocsátani neki, hogy egyszer lőtt kapura, amikor lehetősége lett volna rá, hanem passzolni akart.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nem tudom, lehet, hogy nem egy EB-t néztünk...
Mindenesetre le kell szögeznem, nagyon bírom Bandit! DE! Ezen az EB-n, előszöris a csoportmeccseken nagyon szürke volt, nem találta magát, mondhatni kilógott a sorból. A kieséses szakaszra összekapta magát, már mondhatjuk, hogy jól játszott. De ha a döntőben pl. nem ő, hanem vki más játszik, lehet 3-0-ra nyernek a spanyolok. 2x kapott Xavitól, 100forintos zsugát, még sem élt vele, legalább megpróbálhatta volna ballal! Inkább mint, hogy visszahúzta, és elhalt a támadás. Véleményem ennyi a teljesítményéről, lehet, hogy egy picit kritikus vagyok.

Mindenesetre le kell szögeznem, nagyon bírom Bandit! DE! Ezen az EB-n, előszöris a csoportmeccseken nagyon szürke volt, nem találta magát, mondhatni kilógott a sorból. A kieséses szakaszra összekapta magát, már mondhatjuk, hogy jól játszott. De ha a döntőben pl. nem ő, hanem vki más játszik, lehet 3-0-ra nyernek a spanyolok. 2x kapott Xavitól, 100forintos zsugát, még sem élt vele, legalább megpróbálhatta volna ballal! Inkább mint, hogy visszahúzta, és elhalt a támadás. Véleményem ennyi a teljesítményéről, lehet, hogy egy picit kritikus vagyok.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van. Ezt már nálunk is bizonyította. Helyes a bőgés, oroszlán.LG írta:Sztem zseniális volt a meccsen. Támadó középályásként nagyon jól nyomja, sztem még jobban mint amikor középső kp. Iszonyat jól cselez, és ezt a széleken jobban ki tudja használni. Azért mondom, h ha jönne egy irányitó, akkor Ini játszhatna Ronie helyén, és nem kéne oda senkit igazolni.

Sztem zseniális volt a meccsen. Támadó középályásként nagyon jól nyomja, sztem még jobban mint amikor középső kp. Iszonyat jól cselez, és ezt a széleken jobban ki tudja használni. Azért mondom, h ha jönne egy irányitó, akkor Ini játszhatna Ronie helyén, és nem kéne oda senkit igazolni.
-
- Barça C
Nagyon jól játszott. De nem sok kellene ahhoz h naon sok gólt lőjjőn. Mindíg ottvan a kapunál. Nem értem :S. De am így is sokat ér nekünk XD.
'Més que un club'
„Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is" - Johan Cruyff
A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak!
"Estic molt content d'estar aquí"
„Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is" - Johan Cruyff
A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak!
"Estic molt content d'estar aquí"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A kissrác nagyon jól tud cselezni, meg minden, de kapura lőni nem tud... A Barcában is baromi ritkán találja el a kapu, ezért nem csodálom, hogy nem próbál gólt lőni... Amúgy tetszett a játéka.AndrésIniesta24 írta:Szép volt INI!! Csak h róla se feledkezzünk meg! Azt figyelem nála, hogy ha a kapu közelébe kerül mintha kicsit megijedne. Nemis azt nézi, hogy hogy lőjjön kapura hanem h kinek passzoljon. Ebben azért van még hova fejlődnie, de a mai meccsen nagyon jól játszott és értékes játékosa volt a spanyoloknak!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- orska
- Jugador del Barça
Gratula Iniesta-nal és az egész csapatnak, megérdemelték a győzelmet. Ini jól játszott az egész tornán. Mellesleg nem jön rosszul ez a "kis" önbizalomnövelő a három Barca játékosnak a két ínséges év után a klubban.
-
- Director del Fútbol
Jó érzés, hogy van egy játékosunk, aki bárhol világklasszist játszik. Egyik nagy kedvencem, nem fogok sírni, ha ő fog szaladgálni a balszélen végül jövőre, mert jó helyen van nála a labda. Nyugodt vagyok, mert nem adja el.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van. ma este a legjobbját futotta, és a középpálya legjobbja volt. Szerintem.
Gratula Neki és a katalán társainak is!
Gratula Neki és a katalán társainak is!

-
- Jugador del Barça
Szép volt INI!! Csak h róla se feledkezzünk meg! Azt figyelem nála, hogy ha a kapu közelébe kerül mintha kicsit megijedne. Nemis azt nézi, hogy hogy lőjjön kapura hanem h kinek passzoljon. Ebben azért van még hova fejlődnie, de a mai meccsen nagyon jól játszott és értékes játékosa volt a spanyoloknak!
VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA, VISCA FUENTEALBILLA