Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.08. 15:12:41

LG írta:
Gyorsan tudnak ám változni a dolgok ebben a sportban.
Főleg a braziloknál. :D De ezt persze nem lehet így kijelenteni, itt van pl Alves, aki innen fog nyugdíjba menni.

A kettő kupa a mi részünkről teljesen evidens hogy nem működik, Neymar meg nyilván játszani akar. Én a köztes megoldásnak azt látom, hogy megkapja az Olimpiát, mert az mégiscsak egy négyévente megrendezett kupa.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.08. 13:05:49

Én valahogy nem olyannak nézem, aki 2 év múlva elmenne egy PSG-be egy Barcából...
2006 tavaszán Ronaldinhoról sem gondolta volna senki, hogy 2 év múlva elmegy, sőt, olyan szerződésről szóltak a hírek, hogy innen vonult volna vissza.
Vagy 2011-ben gondoltuk volna, hogy Guardiola a következő szezon végén elhagy minket?

Gyorsan tudnak ám változni a dolgok ebben a sportban.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.08. 12:42:52

ja igen, az tök elfelejtettem, hogy EB is van idén :D szóval két hónap pihi alapból csak nagyon keveseknek van.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.08. 12:36:04

ntibi67 írta:LG-nek.Teljesen igazad van.Nem írok ide sűrűn,de minden nap elolvasom a hozzászólásokat.Az a tapasztalatom,hogy tömegesen vannak olyan írások,hogy azokat akár a Madridom oldalon is olvashatnám.Multkor is az egyik "szurkoló" társ,Suarez reklamálásával kapcsolatban azt írta,hogy UGAT.Azt hittem nem jól látok.
Számomra az a hihetetlen, hogy sokan jobban megbecsülik túloldalt Neymart, mint itt...
Itt sorra meg a fika Barcás fórumokon, miközben túloldalt meg bármikor tárt karokkal várnák már azok is akik eddig fújolták, nem véletlen.

Én valahogy nem olyannak nézem, aki 2 év múlva elmenne egy PSG-be egy Barcából...
Ha annyira el akart volna menni, akkor megtette volna a 2013-14-es szezon után. Akkor teljesen kilátástalan volt minden, lényegében hajszálnyi remény alig volt arra hogy újból világverőek legyünk, Lucho nagy kérdőjel volt, Messi is,Neymar is, és szinte mindenki, nameg még jött Suarez is aki messze nem volt garantált hogy be fog vállni.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.08. 12:11:14

LG-nek.Teljesen igazad van.Nem írok ide sűrűn,de minden nap elolvasom a hozzászólásokat.Az a tapasztalatom,hogy tömegesen vannak olyan írások,hogy azokat akár a Madridom oldalon is olvashatnám.Multkor is az egyik "szurkoló" társ,Suarez reklamálásával kapcsolatban azt írta,hogy UGAT.Azt hittem nem jól látok.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.08. 12:01:27

Azért azt tegyük hozzá, hogy messze nem biztos az hogy idén is Triplázunk,sőt...

Mondjuk idén augusztusban is jól kivolt Neymar a mumpsz miatt, eléggé megviselte.

Bár szerintem is az lenne a legjobb leosztás, ha csak az egyikre menne, pl Olimpiára, hazai rendezésű, talán fontosabb.

Szóval legyen szerintem a leosztás Messi-Copa America
Neymar: Olimpia

Copa Americát még nyerhet egy párat Neymar, ellenben hazai rendezésű Olimpiát nembiztos.
SŐT, a 2019-es Copa America pont Brazíliában lesz, szóval az neki jobban feküdne akkor.

Viszont akkor legalább lenne egy kipihent,felkészült Messink, és vinné a csapatot amíg Neymar lábadozik.

Aztán lehet hogy nem nyerünk semmit, és nem megy senki sehova. :lol:

Szerintem amúgy az elvárást a hatalmas, és stabil teljesítményünkkel vívtuk ki, nem pedig mert tavaly Bl-t nyertünk, mert mindenki tudja hogy még senki sem védett BL címet. Ha olyan formába vagyunk hogy Realokat verünk 0-4-re, meg Celtákat 6-1-re ,Valenciát stb-t akkor nyilván magas az elvárás.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.08. 11:52:16

MQuCsabi írta:Amennyiben idén is triplázunk és ezzel történelmet írunk, jövőre szerintem mindenki aláírná, ha semmit nem nyerünk.
Nehogy azt hidd! A további sikerek csak növelnék az elvárásokat. Nézd meg idén is hiába vagyunk jók, egy gyengébb meccs után simán a pokolba van küldve a fél csapat Luis Enrique-vel együtt. Ha meg lenne most tripla, de szeptember-október gyengébben sikerülne, máris jönnének az olyan hsz-ek, mint: LE már nem képes motiválni a csapatot, meg amúgy is ilyen kerettel bárki BL címet nyert volna. Messi sétálgat, túlértékelt. Rakitic sosem volt elég jó a Barcába, stb...

Sajnos a szurkolóink nagy részével már így elszaladt a ló, abszolút nem reálisan értékelik a sikereket, és amig nem jön egy hosszabb távú, jelentősebb visszaesés ez változni nem is fog. Sőt, lehet még akkor sem. Ott vannak a madridisták, és is leragadtak a 90-es évek végén, 2000-es évek elején, és abban az álomvilágban élnek, hogy ők a világ legjobb csapata, és igazából az lenne a normális, ha mindent ők nyernének, főleg a BL-t.

Bocsánat az offért, de ez most kijött belőlem. :)
Hogy a témához is hozzászóljak: a Copa-Olimpia kombót én is esztelenségnek tartom, főleg egy ilyen hosszú, nehéz szezon után, amit szinte végigjátszott. És gondolom ezekre az eseményekre sem labdázgatni menne ki. Ok, az európaiak is játszanak egy EB-t, de neki is elég kéne, hogy legyen az egyik.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.08. 11:32:12

MQuCsabi írta:veb, azért azt vedd figyelembe, hogy történelmi triplázás lenne. Persze, hülyeség széthajtani a játékosokat, de azért az megoldható szerintem (megoldható lenne, ha a grundon játszanának, nem ennyi pénzért) , hogy könnyített edzéssel készüljön a csapattal, vagy később csatlakozzon. Csak, ugye itt jönnek képbe a 'spondzori' szerződések...
nem hinném, h ettől az "ajánlattól" jobban hajtana. ezzel amugy sincs gond, viszont én rajta látom leginkább azt, hogy fizikálisan teljesen kipurcant. most komolyan, szerinted ér annyit ez az egész bohóckodás, hogy jövőre az egyik topjátékosunk nulla felkészüléssel a háta mögött vágjon neki az idénynek úgy, hogy jó eséllyel már decemberre kipukkad?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.04.08. 11:22:54

veb, azért azt vedd figyelembe, hogy történelmi triplázás lenne. Persze, hülyeség széthajtani a játékosokat, de azért az megoldható szerintem (megoldható lenne, ha a grundon játszanának, nem ennyi pénzért) , hogy könnyített edzéssel készüljön a csapattal, vagy később csatlakozzon. Csak, ugye itt jönnek képbe a 'spondzori' szerződések...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.08. 11:06:42

nem hinném, hogy enrique ennyire hülye lenne, hogy ilyeneket ígérget neki.

csakhogy mindenki tisztában legyen vele:

utolsó bajnoki: máj 15
kupa döntő : máj 21
bl döntő (ha eljutunk addig): máj 28

copa: jun 3-26
olimpia: aug 3-20

tavaly az első tétmeccsünk aug 11-én az uefa szuperkupa volt, utána aug 14 és 17 a bilbao ellen a spanyol szuperkupa, majd 23-án bajnoki. remélhetőleg idén is lesz legalább egy ilyen meccsünk és nem hinném, hogy az olimpia miatt ezt tologatnák. a 2012-es szezon egy héttel a londoni olimpia után kezdődött, sanszos, hogy most is is úgy lesz, sztem aug 27-28 lesz az első játéknap.

tehát, ha bl döntőt játszunk, akkor utána a copáig lesz 5 pihenőnapja. gondolom azért azon a tornán elverekszik magukat valameddig, elődöntő/döntő sanszos, szóval ott tolja jun 24-26-ig. julisuban lesz kb 2 hete, mert gondolom azért a hó második felében megkezdik az olimpiai felkészülést. olimpián is elég sokáig fognak jutni, és utána úgy fog ide beesni, hogy megint nem pihent semmit.

tehát: ha mindkét tornán játszik és sokáig fognak jutni, akkor nyáron, a többiekkel ellentétben 2 hónap helyett, lesz 2 hét pihenője.

a világ legnagyobb baromsága lenne elengedni mindkét helyre
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.04.08. 10:26:12

Ha ez megtörténne, jövőre nem is kellene edzésre járnia :twisted: Amennyiben idén is triplázunk és ezzel történelmet írunk, jövőre szerintem mindenki aláírná, ha semmit nem nyerünk.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.07. 22:59:49

Állítólag Enrique azt ígérte neki, ha triplázunk akkor elengedi a Copára meg az Olimpiára is. Remélem ez motiválja majd. Láthattuk ősszel milyen komoly egy toppon lévő Neymar.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.06. 10:59:24

tegnap tényleg jó volt. amugy én úgy látom h neki is akkor megy a játék, ha a többiek is pörögnek.
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2016.04.05. 23:21:48

Ma a második félidőben nagyon ott volt.
Igaz nem pörgött 100%-san.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.05. 23:20:09

A helyzetekért kár, mert ott voltak a fejes lehetőségei is, ami ekkora magassággal kuriózum. :D Mezőnyben megint a játékkal volt elfoglalva, s csinálta. Ez kell, s sokszor vissza is zárt. Elsőben egy elég veszélyes Atletico támadást is ő akadályozott meg. Szép volt, lökést adhat a folytatásra.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.05. 23:17:37

Samper írta:A hátralévő időszak nagyrészt azon múlik, hogy formába lendül-e újra Neymar, vagy nem. Nélküle nehéz gólt rúgni.
Nekem a mai Neymar nagyon adta. Amikor meg kiintett a közönségnek jól mutatta, hogy mennyire akar ez a kölyök ha épp a focival van elfoglalva és nem a vedojejenek a provokálásával
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.05. 23:16:34

Samper írta:A hátralévő időszak nagyrészt azon múlik, hogy formába lendül-e újra Neymar, vagy nem. Nélküle nehéz gólt rúgni.
Ezt én sem írhattam volna le szebben.

Amúgy ma jól nyomta, csak az a fránya gól...
Samper
Director del Fútbol

2016.04.05. 23:14:55

A hátralévő időszak nagyrészt azon múlik, hogy formába lendül-e újra Neymar, vagy nem. Nélküle nehéz gólt rúgni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.04. 20:48:59

visca el barca írta:
ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..
Szerintem ha így lenne, akkor már megtette volna a 2013-14-es szezonban, mert bizony az nagy csalódás volt, és nagyon kilátástalan volt a csapat, és már akkor voltak szép számmal jelentkezők érte, és Messivel sem volt annyira nagy barátságban mint most, plusz kevésbé illeszkedett be.

Az se volt biztos hogy az új edző számítani fog rá,Tatánál sokszor jobboldalt játszott ami nem megy neki jól, nameg hozta Suarezt, akinél szintén lehet okoskodni utólag hogy mennyire jó ötlet volt, de abban a pillanatban nem sok edző mert volna azt meglépni hogy egy Neymar-Messi mellé még hoz egy harmadik igazán nagyágyút.

SŐT! Emlékszem, hogy jöttek sorra a nyilatkozatok, meg a kommentek hogy Neymar és Messi kioltja egymást, nem jönnek ki valami jól, és valamelyiküktől mindenképp meg kell válni.

Sokan azóta is úgy tekintenek rá hogy biztos fél év múlva dobbant, de szerintem őt elnézve minden megvan amire vágyik, látszik hogy nagyon jelen van nála a foci szeretete, márpedig amilyen foci itt megy mindenképp megkapja, plusz beilleszkedett, nem hiszem hogy el akarna menni 1-2 éven belül.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.04. 20:07:40

Alcantara írta:Szerintem ebben az évben nem lesz jóllakott a csapat és Neymar.
Nem ünneprontás, de szerintem nem nyerjük meg a BL-t.
Túl sok a kifacsart, sérült játékosunk.

(Tévedés jogát fenntartom :D )
Ezek az akarathianyos meccsek mindenképp árulkodóak.De remélem nem lesz igazad.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.04. 19:34:31

visca el barca írta:
Normandia írta: Nem mondom, hogy innen megy nyugdíjba, de hogy most menne azt nem hiszem. Még 3-4 évet itt lesz, most így érzem.
ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..
Lassan azt érzem, hogy te már azt várod mikor leszünk rosszak és maradunk ketten. :mrgreen: Vagy akarsz tőlem valamit és csak így lehetünk egy "pár". :D

Tudom, hogy nem ketten maradnánk, ez még a tegnapi hozadéka.

@Normandia
Szerintem is maradni fog most, de alapvetően úgy látom hogy ha borul a bili, akkor ő lesz az első, aki kiborítja és átakarja venni az "uralmat". És azt már szerintem nem itt fogja. Ez szimpla feltételezés, a pénz kiharcolásban ez is benne van, nem csak a fater. Erre akartam célozni, hogy a nagyobb pénz a hierarchiában való előrelépést is jelenti egyúttal.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2016.04.04. 19:04:51

Szerintem ebben az évben nem lesz jóllakott a csapat és Neymar.
Nem ünneprontás, de szerintem nem nyerjük meg a BL-t.
Túl sok a kifacsart, sérült játékosunk.

(Tévedés jogát fenntartom :D )
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.04. 18:36:31

Normandia írta:
visca el barca írta: ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..
Ahhoz, hogy "süllyedjen a hajó" vagy viharfelhőnek, vagy léknek kellene lennie. Még egyiket sem látom. Én pont attól félek, ha megnyerik az La ligát és a BL-t, netalán a kupát, hogy nem lesz több motíváció. Ebben jövőre nézve nagyobb veszélyt sejtek. Ne legyen igazam.:-D
ezen minden évben siránkozunk, aztán mégis mindig megnyerünk mindent :mrgreen:
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.04. 18:26:35

visca el barca írta: ne legyen igazam, de ha elkezd süllyedni a hajó, sztem ő lesz az első aki lelép..
Ahhoz, hogy "süllyedjen a hajó" vagy viharfelhőnek, vagy léknek kellene lennie. Még egyiket sem látom. Én pont attól félek, ha megnyerik az La ligát és a BL-t, netalán a kupát, hogy nem lesz több motíváció. Ebben jövőre nézve nagyobb veszélyt sejtek. Ne legyen igazam.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.04. 18:17:19

Normandia írta: Nem mondom, hogy innen megy nyugdíjba, de hogy most menne azt nem hiszem. Még 3-4 évet itt lesz, most így érzem.
Kép
Válasz küldése