Andrés Iniesta
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Becsüljük meg nagyon ezt a srácot. Óriási játékos, de egyéni képességeit maximálisan alárendeli a csapatérdeknek, emberileg pedig példaértékű figura. Boldogok lehetünk, hogy van egy Iniestánk (is).
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Ha már itt tartunk az igaz h Fabregas szerződésében van vmilyen számunkra kedvező pont?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
az a csel a gólpassza elött hát BIVALYYY wonderful nincs rá jó jelző
-
- Director del Fútbol
Persze hogy van, de nem a miénk már és tegnap engem egész egyszerűen lenyűgözött Ini. Ahogy az EB-n is. Szóval nagyon elégedett vagyok vele.LG írta:Sztem azért Cesc is van akkora játékos, csak ő más tipusú, ő igazi irányitó, Ini pedig másban jó.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Sztem azért Cesc is van akkora játékos, csak ő más tipusú, ő igazi irányitó, Ini pedig másban jó.
-
- Director del Fútbol
Nagyon durván játszik Andrés. Remélem tartja a formáját, mert Xavi mellett nagyon jól dolgozik, remek megoldások, hatalmas labdák, jó cselek, uralja a középpályát. Így tovább!!! Számomra már nagyobb csillag, mint Fabregas!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Jaja.....amit Xavi gólja előtt művelt gyönyörű volt!G-Jay írta:Azért nem tudom hogy figyelitek e, de van egy csillagunk Messi személyében, és ha így folytatja nem sokkal kissebb csillag lesz ott a Barca egén Ini sem! Az eddigi meccseken nem kis dolgokat hajtott végre! Csak így tovább!
G.

- lopakodo
- Capitá del Barça
G-Jay írta:Azért nem tudom hogy figyelitek e, de van egy csillagunk Messi személyében, és ha így folytatja nem sokkal kissebb csillag lesz ott a Barca egén Ini sem! Az eddigi meccseken nem kis dolgokat hajtott végre! Csak így tovább!
G.
Ini egy nagyon jó játékos ,kiválóan passzol ,és lát a pályán.Viszont van egy nagy hibája:a kapu előtt megijed.Ritkán lő gólt ,de akkor óriásit)gondolok itt mondjuk a lyon elleni gólra is).Összegezve szerintem még fejlődnie kell ,de ha a hibáját ki tudja javitani ,akkor a világ legjobb középpályásai között fogják emlegetni.
Azért nem tudom hogy figyelitek e, de van egy csillagunk Messi személyében, és ha így folytatja nem sokkal kissebb csillag lesz ott a Barca egén Ini sem! Az eddigi meccseken nem kis dolgokat hajtott végre! Csak így tovább!
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Addig még van 2 hét, és azért annyira súlyosnak nemtűnt a sérülése, inkább csak talán vmi húzódás.soadroli írta:Szerintem nem olyan vészes!!Én is remélem hogy ot lesza bl selejtezőn!!

Szerintem nem olyan vészes!!Én is remélem hogy ot lesza bl selejtezőn!! 

Remélem Iniesta sérülése nem súlyos mert rossz lenna ha a BL selejtezőkön nem játszhatna! 

- danianevem
- Entrenador del Barça
Remélem, hogy Iniesta még jó ideig Barca mezben rúgja majd a bőrt... Szerintem remekül kijön Xavi-val... A fejjátéka elég gyenge (valszeg magassága miatt...), de amit a labdával művel, az már művészet!!!
Iniesta jó lenne 3. számú kapitánynak, alázatos, nyugodt játékos és jót tenne neki lehet a nagyobb felelősség, vezér szerepet kapna így s kiderülne mennyit is tud valójában (szerintem még mindig nem mutatta ki a foga fehérjét) ! 

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hát ha az EB-ből indulunk ki, akkor Iniesta és Xavi tuti hogy jók lesznek, Yaya tavaly megmutatta hogy sérvel is nagyon jól nyomja, hát akkor így egészségesen milyen lesz. Hleb meg az első hónapokban nagyon akar bizonyítani, biztos hogy nagyon jól fogja tolni.vilmso94 írta: igen , Iniesta-Hleb-Yaya-Xavi lehet a legerősebb ha formába lesznek.
Reméljük a legjobbakat

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
milyen lehet INIESTA-nak a mINIESTAdiban edzeni

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
igen , Iniesta-Hleb-Yaya-Xavi lehet a legerősebb ha formába lesznek.messideco írta:Iniesta az eb-n megmutatta hogy o a barca egik legnelkulonozhetetlenebb jatekosa. Garantalt kell legyen a heje a kezdoben. Egy Iniesta-Hleb-Yaya-Xavi kozeppaja a vilag legerosebje lehetne.![]()

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

Ne hasonlítgassuk Init Ronaldinhohoz..teljesen más poszt, szerepkör...Ronnie sokkal elölrébb játszik, neki sokkal nagyobb szerepe van a befejezéseknél...
Iniesta az eb-n megmutatta hogy o a barca egik legnelkulonozhetetlenebb jatekosa. Garantalt kell legyen a heje a kezdoben. Egy Iniesta-Hleb-Yaya-Xavi kozeppaja a vilag legerosebje lehetne.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2008.07.09. 19:45:24-kor.
Én pl. nem utáltalak meg.
Ini valóban nem 1 gólzsák, és a régi Roniet nem tudja pótolni, de azt senki. Viszont Iniesta mikor baltámadó középályást játszott akár a Barcában, akár a válogatottban elég jól ment neki, sztem jobban mint közéőső kp-ént. Nem lövi a gólokat, az igaz, de ott jól kitudja használni a cseleit, ezáltal sok helyzetet megcsinál, gólpasszokat ad, stb...Nagyon penge játékos. Amikor bemutatkozott, akkor is Giuly helyére szokott bejönni, már akkor is nagyon élt a kis Ini.

Ini valóban nem 1 gólzsák, és a régi Roniet nem tudja pótolni, de azt senki. Viszont Iniesta mikor baltámadó középályást játszott akár a Barcában, akár a válogatottban elég jól ment neki, sztem jobban mint közéőső kp-ént. Nem lövi a gólokat, az igaz, de ott jól kitudja használni a cseleit, ezáltal sok helyzetet megcsinál, gólpasszokat ad, stb...Nagyon penge játékos. Amikor bemutatkozott, akkor is Giuly helyére szokott bejönni, már akkor is nagyon élt a kis Ini.

Tudom mindenki meg fog utálni, de szerintem Iniesta nem tudta pótolni megfelelően Ronniet. Sokat mozgott és voltak jó cselei a középpályán egészen a 16-osig. Ott elfogy az ő tudománya. Nem tudja belőni a helyzeteit, és nem lő jól távolról. Xavi idén legalább még gólokat is szerzett. Kicsit bajban lennék, ha meg kellene mondani mi is az igazi a poziciója, talán ahol most Xavi játszik...
Iniestát kedvelem, mert laza és szépek a cselei, de nem tudna egy Barcát elkormányozni BL vagy Bajnoki címig.
Iniestát kedvelem, mert laza és szépek a cselei, de nem tudna egy Barcát elkormányozni BL vagy Bajnoki címig.