Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor rosszul megy át a dolog, mert szerintem ilyet senki nem irt, vagy ha igen, az csak az elmúlt néhány meccsére vonatkozik, nem általánosságban.Ahogy olvasom itt a hozzászólások egy részét abból az jön le h Neymar közel nem ér annyit mint amennyire sztárolva van, és csak a baj van vele, meg semmit nem csinál stb.stb. stb.
Teljesen egyetértek veled.Nekem sem tartozik a kedvenceim közé de azért mégis rúgott 27 gólt ebben a szezonban ami lehet mondani ,hogy van ennél jobb statisztika is persze ,hogy van de megnézném ,hogy a sok kis 10 éves utálója mikor tudna ennyi gólt rúgni egy Barcelonában.Chino írta:Nem tudom, hogy vicces vagy szomorú ezeket olvasni. Nemrég még ő volt az, aki miatt Messit eladták volna egyesek, meg hogy ide kell szögezni a csapatba stb., ő vegye át a stafétát Messitől stb. Most, hogy van néhány gyengébb meccs, már megy az átadólistára és már azt keresik ki jöjjön helyette.Messias2 írta:Elég, ha hoz 2 jó meccset. Az emberek elég gyorsan felejtenek, mint az már oly sokszor kiderült ezen a fórumon is.
Nem mellesleg a tegnapi meccset kivéve az MSN-ből őt lehetne kiemelni mostanában, sokkal többet tett az esetleges pontszerzésért/továbbjutásért mint Messi vagy Suarez.
Nem azt mondom, hogy ihletett formában játszik, távol van a valós teljesítményétől, de sokkal inkább elő lehetne venni Messit vagy Suarezt, írom ezt úgy, hogy nem tartozik a kedvenceim közé. Csak én próbálom objektíven nézni a dolgot és nem csak akkor írni róla, meg ódákat zengeni, ha megy a játék és jönnek az eredmények.
Nem védem, mert a Barca előtte is létezett és létezni fog utána is, de azért elővenni, mert flusztrálja a vereség a folyamatos favágás és ezt ő nem úgy reagálja le, mint a jólnevelt Ini vagy Messi. Nem tudom, én attól jobban lennék kiakadva, ha semmi sem látszana rajta.LG írta: Igazad van, az egész csapatnak nem megy, de Neymar még igy is ki tud lógni negatív irányban. Tegnap rengeteg támadásunk halt el rajta, + még idegbeteg is az utóbbi időben. Aztán megy a kötélhúzás a klubbal a Copa-Olimpia dupla miatt, apuci meg magasabb fizetésért sír. Az adóügye meg hab a tortán.
Ahogy az igazolások topicban leírtam, én nem akarom eladni, mert úgy gondolom, hogy sokat adhat még a jövőben a csapatnak. De most úgy gondolom jogosan van megtalálva.
Nem tudom, hogy vicces vagy szomorú ezeket olvasni. Nemrég még ő volt az, aki miatt Messit eladták volna egyesek, meg hogy ide kell szögezni a csapatba stb., ő vegye át a stafétát Messitől stb. Most, hogy van néhány gyengébb meccs, már megy az átadólistára és már azt keresik ki jöjjön helyette.Messias2 írta:Elég, ha hoz 2 jó meccset. Az emberek elég gyorsan felejtenek, mint az már oly sokszor kiderült ezen a fórumon is.bp20030918 írta: Én biztos vagyok benne ,hogy ha kövi szezonban újra bomba formában lesz ,egyből mindenki szeretni fogja.
Igazad van, az egész csapatnak nem megy, de Neymar még igy is ki tud lógni negatív irányban. Tegnap rengeteg támadásunk halt el rajta, + még idegbeteg is az utóbbi időben. Aztán megy a kötélhúzás a klubbal a Copa-Olimpia dupla miatt, apuci meg magasabb fizetésért sír. Az adóügye meg hab a tortán.Normandia írta: Azért ez annyira tipikus. Az egész csapat hullámvölgyben van, de itt sokaknak Ney és Busi a bűnbak, csak tudnám miért. Amikor itt hetek óta a vkp és a kh a legjobbja a csapatnak, akkor mi frászról beszéltek? Mind a két játékosunk Barca szint,sőt világszint, arról nem ők tehetnek, hogy nincsen aki helyettesíthetné jó eséllyel őket. Ugyan olyan fáradtak mentálisan, mint a többiek, erre őket találjuk meg. Ugyan már! Minden játékosnak van hullámvölgye, tőlük miért nem lehet elfogadni?
De, ha jól értelmezem a kettőért együtt hoznád a brazilt, Verattit meg Lucast. Mind1. Neyre ugyan úgy értem. Nem lóg ki jobban, mint bárki a csapatból lefelé. Ugyan azt érzem mint Messinél másfél éve, hogy sokan már adták volna, aztán láttuk mit tolt tavaly. Nem szabad abból kiindulni, amit most látunk, mert ebben a jelenlegi állapotában a csapatnak, bárkit eladhatnánk ezen az alapon. Láttuk játszani god módban nem egyszer és többször volt jó, mint fogalmatlan.ntibi67 írta:Normandia:Értelmezd az írásomat,én nem Busquets ha nem Neymar eladásáról beszéltem.Busquets úgy merült fel,hogy a PSG érdeklődik iránta a Mundo szerint.
Ez az, nem csak akkor kell kiállni érte, amikor megy neki, hanem akkor is ha nem. Könnyű fifázni a fotelből.Messias2 írta:Elég, ha hoz 2 jó meccset. Az emberek elég gyorsan felejtenek, mint az már oly sokszor kiderült ezen a fórumon is.bp20030918 írta: Én biztos vagyok benne ,hogy ha kövi szezonban újra bomba formában lesz ,egyből mindenki szeretni fogja.
Elég, ha hoz 2 jó meccset. Az emberek elég gyorsan felejtenek, mint az már oly sokszor kiderült ezen a fórumon is.bp20030918 írta: Én biztos vagyok benne ,hogy ha kövi szezonban újra bomba formában lesz ,egyből mindenki szeretni fogja.
Én inkább az olasz+pastore és egy opció hogy megvehetjük marquinhos-t. Ugye hogy jól hangzik.visca el barca írta: én mondjuk csont nélkül odaadnám a brazilért meg az olaszért cserébe. hajjaj... 3...2...1...
Azért ez annyira tipikus. Az egész csapat hullámvölgyben van, de itt sokaknak Ney és Busi a bűnbak, csak tudnám miért. Amikor itt hetek óta a vkp és a kh a legjobbja a csapatnak, akkor mi frászról beszéltek? Mind a két játékosunk Barca szint,sőt világszint, arról nem ők tehetnek, hogy nincsen aki helyettesíthetné jó eséllyel őket. Ugyan olyan fáradtak mentálisan, mint a többiek, erre őket találjuk meg. Ugyan már! Minden játékosnak van hullámvölgye, tőlük miért nem lehet elfogadni?ntibi67 írta:Néhány napja félve hoztam fel témaként Neymar eladását.Akkor azzal érveltem,hogy sok pénzt kapnánk érte és megszabadulnánk a személyes gondjaitól is(adóügyek,apja zsarolásai,bulizások,érthetetlen bónuszai)De nem vette akkor senki le a fejemet.Látom egyre többen gondolkodnak hasonlóan.Erre most olvasom a Mundón,hogy a PSG érdeklődik Neymarért és Busquetsért.Hát jöhetne Marquinhos és Verratti esetleg Lucas meg egy zsák pénz.
ne.hedora írta:igen.. mondjam hogy no komment?
busival nincs semmi baj, kell ő ide. a szezon végére elfáradt, nem csak mentálisan, hanem fizikálisan és mivel ő alapból is borzalmasan lassú (nem is a futásért tartjuk), nála talán a legszembetűnőbb az egész csapatnál látható fiztikai visszaesésntibi67 írta:Néhány napja félve hoztam fel témaként Neymar eladását.Akkor azzal érveltem,hogy sok pénzt kapnánk érte és megszabadulnánk a személyes gondjaitól is(adóügyek,apja zsarolásai,bulizások,érthetetlen bónuszai)De nem vette akkor senki le a fejemet.Látom egyre többen gondolkodnak hasonlóan.Erre most olvasom a Mundón,hogy a PSG érdeklődik Neymarért és Busquetsért.Hát jöhetne Marquinhos és Verratti esetleg Lucas meg egy zsák pénz.
Kód: Egész kijelölése
djuk el: Torgelle Sanya jöhet helyette, vagy akár a nagy Magyar tehetség... Böde ÚR? :) palesz77: személyeskedő részeket hagyd le majd legközelebb.
Nem volt szép, de az odacsapástól még ez messze van. Felfújták a semmit. Egyébként meg rengeteget faragják.LG írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... utm_medium ... aign=nsofb
Mentális bajok vannak nála. Ez az eset mondjuk fel lett fújva, de az elmúlt meccseken tiszta idegbeteg.![]()
Suarez szintén, bár ő emlékeim szerint ezen a meccsen nem művelt hasonlót, csak a pofázás ment folyamatosan, de az Atletico játékosait ütötte-vágta.
Adjuk el: Torgelle Sanya jöhet helyette, vagy akár a nagy Magyar tehetség... Böde ÚR?hady írta:Eladnám....szörnyű....helyette két AKARÓ játékost
Adom és kiegészíteném azzal, hogy a szurkolók jelentős része itt az országban hasonló tevékenységet folytatnak. Könnyű úrnak lenni, mikor kupákat nyerünk. és könnyű ilyenkor kiállni a csapat mellett. Most kell megmutatni, mennyire agyunk elkötelezettek és korrektek!Alcantara írta:LG írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... utm_medium ... aign=nsofb
Kicsit kezd unalmas lenni, hogy egyes játékosok, amikor megy a szekér, gúnyolódnak, bohóckodnak az ellenfeleken különböző közösségi médiában, most lejtmenetben, meg nem tudnak viselkedni.
A több, mint egy klub szlogen ne csak a győzelmekkor legyen érvényes a játékosokra.
Az igaz, hogy fel lett fújva, de mit keresett ott egyáltalán és mi alapján vette a bátorságot ehhez.LG írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... utm_medium ... aign=nsofb
Mentális bajok vannak nála. Ez az eset mondjuk fel lett fújva, de az elmúlt meccseken tiszta idegbeteg.![]()
Suarez szintén, bár ő emlékeim szerint ezen a meccsen nem művelt hasonlót, csak a pofázás ment folyamatosan, de az Atletico játékosait ütötte-vágta.