eimenis1212 írta:
egyébként én a helyében elmennék több okból is. Egyrészt a barca szurkolói piszok hálátlan egy banda. Máshol sztem jobban megbecsülnék. Másrészt messi árnyékában játszani nem egyszerű. Csapaton belül meghaladni nem fogja tudni, míg sztem ha más csapatban játszana meglenne rá az esélye. Másrészt ne feledjük h neymarnak mióta nem megy: mióta messi visszatért a sérülésből azóta elvágták a góljait és a szárnyalását. Vajon ez egyszerű véletlen?.... Igazság szerint nem megy neki ez a másodhegedűs pozíció. Illetve megy, mert így is jól tolja, de 1. számú emberként sokkal jobb lenne
Nem hiszem, hogy máshol jobban megbecsülnék. Az pedig, hogy azóta nem megy neki, mióta Messi visszatért szerintem rohadtul nem igaz. Sőt jobban is játszik, mint Messi. Gólokban visszább esett ez igaz, de, max annyi, hogy nincs annyira a középpontban. De ne feledjük, hogy ez vice-versa működik. Messi sem akkora No. ha Neymar mellette van és ezt láthatóan elfogadta.
Sokkal jobban faragják, mint Messit, de főleg Init. Főleg, hogy mekkorákat kap. Utóbbi kettő közel sem kap akkora csomagokat, mint a barzil, sajnos el kell ismerrni, hogy a bírók Messit sokkal jobban védik. Egy kisebb szabálytalanságnál is ha a Bolha elveszti a labdát és megáll azt lefújják. Vasárnap is egy támadáson belül kapott két minimum sárgás belépőt. Messi is fel szokott néha pattanni rendesen.
Ez az Albas eset is ki tudja mit jelent. Lehet, hogy tényleg volt valami. Amikor nagyon hajtasz, kell a gól, frusztrált vagy és tiszta helyzetben másik játékos baromi rossz megoldást választ, felfokozott idegállapotban van ilyen. Mikor Messi csinálta ezt Villaval meg Telloval, meg volt még pár eset az érdekes nem volt felfújva. Nem védeni akarom ezzel, de a pályán ilyen esetekben elő fordul, legyen az megye3 vagy BL. Meccs után rendeződnek ezek a dolgok.
Sokszor szidjuk a Realosokat, hogy ha nem megy már adnák el, meg cserélnék a játékosokat. A szezon 3/4-ében szabaaadulni akartak Cr-től most meg ő az Isten. Ezért ekézzük őket, most meg egyesek ugyanezt csinálják többek közt a brazillal. Úgy, hogy nem is ő a leggyengébb láncszem. Szerintem adjuk el inkább Messit. Meccsek óta maga alatt teljesít és többet is kapnánk érte. Nem jobb megoldás?
A kp is érdekes dolog. Arda is tökéletes igazolásnak tűnt. Ismeri a ligát, mint a tenyerét, az ATMA talán legjobbja volt, a legjobb megoldásnak tűnt. Most meg hozzuk Pogbat meg stb.
É