szbsz írta:A PSG semmilyen csere üzletben nem lesz partner, csak a kp érdekli őket. Ha komolyan gondoljuk Neymart minél előbb el kell küldeni érte egy 200m körüli ajánlatot, ha rábólintanak át kell gondolni kik azok akiket nélkülözni tudnánk és gyorsan piacra dobni őket, leginkább Cout, Dembelét, Rakiticot gondolnám ilyennek. Közülük valamelyik 2-ből szerintem tudnánk legalább egy 150-et csinálni ami már jó kezdésnek, feltételezem, hogy 40-50-ünk még nekünk is van ami már elég is lenne, hogy fedezze az ajánlatot. Legalábbis szerintem így kéne levezényelni a transzfert.
Valószínűleg igen. Függetlenül a Neymar ügytől, én mindenképp megválnék a Coutinho+Malcom kettőstől.
Coutinho feleslegesen rombolja tovább magát Valverdénél+ már Griezmann is jött elé, így semmi értelme hogy itt maradjon, csak tovább értékteleníti magát, míg egy jó Copa America szereplés(sőt annak megnyerése) elég jó ajánlólevélnek kell hogy legyen.
Malcomot meg eddig is jegelte Valverde, egy egészséges Dembele-(Coutinho?)-Griezmann-Suarez-Messi sor mögött aligha fog játékperchez jutni, egy 40-50 milliót simán ki lehet hozni belőle.
PSG viselkedése kicsit furcsa nekem. Miért jelentik ki hogy Neymar mehet, és azt hogy nyíltan menni akar? Ezzel akarják majd égetni, ha mégis marad, és padoztatják?
Vagy a Barcára akarnak nyomást gyakorolni, hogy utána ha nem tudja a klub kifizetni, akkor ők moshatják kezüket, mert a Barca volt a "csóró", nem pedig ők a szemetek?
Én a PSG helyében megválnék tőle, eddig sem tett jót neki a párizsi környezet, hát még ha kedvetlen is lesz.
Mbappé nagyobb kincs nekik, ha Neymart eladnák, ő lehetne a vezérbika, és nagyobb eséllyel hosszabbítana is velük.
Ha van esze a PSG-nek(és nem gyűlölik annyira a Barcát), legalább egy játékos+valamennyi kp+részletfizetés opcióba bele kéne hogy menjenek.
Egy Coutinho+50millió euró most + 50 millió eu télen/jövő nyáron szerintem korrekt üzlet lenne a számukra is, márcsak az FFP miatt is.
Pénzük van dögivel, hála az arab pénznek, de ha a 220 milliós játékost inkább megtartják és padoztatják, azzal egy 220 milliós igazolási keretet is ellőnek.