Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
úgy látszik, nekem annyira jódógom van már, h kattintgatnom se kellmessideco írta:http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 7081620306
Itt a facebook-csoport. Csatlakozzatok
Mondhatom gyönyörű. Ha ezek igazak, akkor Rosell nagyon ért hozzá, hogy hogyan csomagolja a 'mit is' ? is arany köntösbe. A Palau még 1 dolog, azt nem ismerik annyian. De ha már a Camp Nout is át akarja nevezni valami ferdeszemű cég nevére az már kicsit sok.rhynn írta:Rosell megakasztotta. Először új Palaut épít, eladja a nevét meg pár telket, hogy kijöjjön, aztán ha ez átment a szurkolókon, akkor szponzor bevonásával jöhet a Nou Camp felújítása, de vélhetően nem olyan látványosan, mint ahogy Fosterék megtervezték.
Írtam is erről:
http://rhynn.blog.nepsport.hu/archives/ ... jat_epiti/
Nem a kuruc vér számít ( bár az isjelwaz írta:Óóóó, ugyan már! Szép, hogy buzog bennetek a kuruc vér, de azért...
4. kurdtmessideco írta:Akkor hozzá is foghatnánk a "mozgalomhoz"Kik vennének részt az egész procedúrában?
Egyet ertek veled a Camp Nou az camp Nounak kell maradjon ne mind higitsanak el mindentBányász írta:Szerintem meg maradjon Camp Nou a Camp Nou...
2. Bob_Marleymessideco írta:Akkor hozzá is foghatnánk a "mozgalomhoz"Kik vennének részt az egész procedúrában?
1.messideco
Ettől még megpróbálhatnánk... Nem mi találjuk ki, csupán javasoljuk. Ezt egy kiváló ötletnek tartom. Mutassuk meg, hogy mire képes a magyarTiTiHenry írta:Szepmessideco írta:Régóta gondolkozok ezen:
Mi lenne, ha a magyar Barcelona szurkolók előterjesztenének egy kérést az Fc Barcelonához. A kérés az lenne, hogy Kubala Lászlóról nevezzék el a felújított stadiont.
El lehetne kezdeni valahogy: pl. facebook, egyéb közösségi portálok, akár aláírásgyűjtés stb.
Lehetne írásban is a klub vezetőségével közölni az ötletet.
Mit szóltok?
Van egy álmom: egy napon Barcelona vöröslő dombjain a hajdani katalánok fiai és a hajdani Magyar fiai le tudnak ülni a testvériség asztala mellé a Kubala Stadionban.
De szerintem a katalanok vannak annyira lokalpatriotak hogy ha nevet adnak a stadionnak akkor katalan emberrol nevezik el.
Bar nagyon szerettek Kubalat ,ki tudja,de van egy olyan erzesem hogy ezt nem nekunk kene kitalalni ,hogy igy legyen.
Ő, így konkrétat nem tudok mondani, de vmi olyasmi rémlik, h Rossel jövetele után megrekedtek a dolgok.torrentkiller írta:Szerintem még ők is belemehetnének, mivel Kubalát választották a Barca történetének legjobb játékosának is.TiTiHenry írta: Szep
De szerintem a katalanok vannak annyira lokalpatriotak hogy ha nevet adnak a stadionnak akkor katalan emberrol nevezik el.
Bar nagyon szerettek Kubalat ,ki tudja,de van egy olyan erzesem hogy ezt nem nekunk kene kitalalni ,hogy igy legyen.
Amúgy régebben volt róla szó, hogy felújítják a stadiont, növelik a férőhelyeket stb. Azt hiszem Foster el is készítette a terveket, de azóta semmi hír.
Valaki tud valamit erről?
Szerintem még ők is belemehetnének, mivel Kubalát választották a Barca történetének legjobb játékosának is.TiTiHenry írta: Szep
Én úgy emlékszem, hogy a Laporta-érában felmerült, hogy az új stadiont Kubaláról nevezzék el.messideco írta:Régóta gondolkozok ezen:
Mi lenne, ha a magyar Barcelona szurkolók előterjesztenének egy kérést az Fc Barcelonához. A kérés az lenne, hogy Kubala Lászlóról nevezzék el a felújított stadiont.
El lehetne kezdeni valahogy: pl. facebook, egyéb közösségi portálok, akár aláírásgyűjtés stb.
Mit szóltok?
Szepmessideco írta:Régóta gondolkozok ezen:
Mit szóltok?
Van egy álmom: egy napon Barcelona vöröslő dombjain a hajdani katalánok fiai és a hajdani Magyar fiai le tudnak ülni a testvériség asztala mellé a Kubala Stadionban.
Nekem is eszembe jutott már ez, természetesen nagyon örülnék neki.messideco írta:
Lionel85 írta:Elkészítették a Camp Nou kicsinyített mását
http://www.youtube.com/watch?v=qq8ABgrRsnc