csababarca írta:
olvasd el a nyilatkozatát, aztán rájösz miben verte bucira.
nem tudtuk kihozni a labdát konkrétan, Messit is elfojtották, amivel nem lett volna baj, mert máskor ilyenkor elő kellene lépnie DeJongnak, Griznek, Lajosnak, Albának stb.
aztán ha ezek meg vannak, ajánlom figyelmedbe, hogy hogy erőltettük rá a realra nem egyszer a saját elképzelésünket, és nekik kellett alapkoncepciót változtatniuk. most ilyenről már nem lehet beszélni, nagyon nem.
Aham. Busi és Arthur nélkül, őgy hogy ők 4 kp-val áltak fel elég egyértelmű volt hogy nem fogjuk uralni a kp-t. De szerintem erre mindenki felvolt készülve előre is, volt egy kb 5 perces intervallum az első félidőben ami káosz volt, azon kívül végig teljesen tudatosan csináltunk mindent, nem úgy tűnt mintha megleptek volna minket ezzel. Teljesen tudatos volt az is hogy Ter Stegen fellőtte a labdákat laposan Suareznek vagy Griznek, ebből volt is pár megindulásunk az első félidőben. Mindemellett ismétlen a realnak egy ziccere nem volt, de ez nyilván irreleváns.
2 éve a Chelsea elleni odavágó nézett ki így csak fordítva, ők teljesen nyugodtan hagyták nekünk hogy birtokoljuk a labdát a térfelükön, mi meg nem tudtunk semmit kezdeni a labdával. Tegnap pont ugyanez volt, akkor mindenki szétsírta a forumot hogy ez vállalhatatlan és szégyen mert az történt amit a Chelsea akart. Most ugyanez történt tegnap, de nyilván nullába voltunk játszva.
Nekik nem kellett alapkoncepciót váltaniuk, tekintve hogy nyugodtan játszhatták az impotens ívelgetős játékukat. Mondom mégegyszer, a legnagyobb taktikai elem az volt hogy Bale bedobja a labdát Ramos fejére. Ez aztán totál nullába, bucira verés. Nem tudom akkor az ilyen 5-0ák meg a tavalyi alázások micsodák, ha ez bucira verés.
De mondom mégegyszer, nekem sem tetszett a tegnapi, szerintem is nekik kellett volna menni és bucira verni őket, de szégyennek, meg kóklernek nevezni a csávót, mikor egy teljesen érthető meccstervvel ment ki szerintem túlzás.
csababarca írta:
tudod, te egy vicces figura vagy, már többször írtam, hogy szállj le rólam, mert unom. reagálj másra, tapsolj EV-nek, aztán örülj magadnak.
Ez meg cuki, tippre össze keversz valami tanulóddal, de szerencsére távol vagy attól hogy megmondd nekem mit csináljak

Annyi még, hogy engem meg az untat, hogyha valaki (

) a saját szubjektív véleményét, amit semmiféle ténnyel - csupán annyival hogy én azt láttam - nem tud alátámasztani tényként fogalmazza meg. Gondolom ez téged is zavar hisz tanár emberként, felvilágosult értelmiségiként tobbek közt ez ellen küzdessz.
Az hogy valaki (

) leírja hogy nem látta a meccset, de ez szégyen, tényként, az számomra zavaró, nem tudom számodra az-e.