Rinku írta:Nem Alves hibája, hogy beadogat, Pep buzdítja rá, pedig ez súlyos hiba... Neki kooperálni kell Messivel, ők ketten dinamikus duót alkotnak, neki Messire kellene figyelnie és indítania és olyan 15-20 méterekről, ha van üres folyosó, sz*rrá lőni a kaput. Nem szabad beadnia, neki rálőni kell. A távoli lövéseink egyik bástyája, kár, hogy Pep van annyira tőgyarcú barom, hogy szereti nézni a beadásait, amik 90%-ban az ellenfélnél kötnek ki...
Nem kell ezt túldimenzionálni, egyszerűen nem megy neki a beadás és sokszor rossz megoldást választ. A csatáraink is így vannak ezzel idén, csak ők gólhelyzetben döntenek rosszul. Valami lelki görcs van a csapatban, amit fel kell oldani, mert a játék nagyon megy. Tavaly nem volt rossz szezonja Daninak, igaz a beadásai nem voltak forintosak, de szerintem nem volt sokkal rosszabb, mint 08-09-ben. A triplázás sok mindent megszépít ám

Visszakeressük, hogy hányszor szidtátok itt akkor, hogy nem tud beadni ?
Sejtem az eredményt... Csak azt nem értem ált, mikor bent van Messi,Bojan és Pedro, akkor is állandóan bead. Olyankor vissza kellene passzolni, néha van értelme nekik is beadni, de 100-ból 95-ször nincs. Ez viszont megint döntés kérdése. A többivel elégedett vagyok, nincs a világon még egy jobbhátvéd, aki ennyit dolgozna és ennyire illene a játékunkban. Lehet szidni, de jelenleg nincs jobb.