Subinho írta:én úgy tudom az igazolásokat a sportigazgató intézi. kinézi és ajánlja a játékost (hacsak az edző nem kér valakit) és az edzővel megbeszélik a szükségességét, aztán a sportigazgató egyezkedik, tárgyal...
Pep nagyszerű edző, remélem marad még!!! az senkiben ne merüljön fel, hogy Ő lehet a Barca Fergusonja, mert:
1. Ő biztosan nem marad egy csapatnál sem 20 évig. Anno a Barcából is elment Itáliába, pedig az ő nevével kezdődött mindíg a kezdő csapat!!!
2. Ha látja, hogy nem megy, nem fogja megvárni, mint Rijkard, hogy 2 év szenvedés után végül elküldjék. Azonnal fel fog állni, mert szerinte ő már nem tud hasznára lenni a csapatnak.
Ebben a keretben még van 2-3 ilyen év, mint az utóbbi 3 és legkésőbb ez után Pep le fog lépni sajnos... Na akkor lesz rossz pár évig... a keresgélés időszaka, mint a 2000-es évek elején...
De addig ez a csapat mindent megnyerhet!!!

Én egyáltalán nem vagyok abban sem biztos, h ebben a keretben benne van még 2-3 sikeres év. Sokan már 2x-3x BL győztesek már a keretből, e mellett VB ill. EB címük is van a spanyol játékosoknak. Messi 2x Aranylabdás, és könnyen meglehet, h hamarosan meg lesz neki a harmadik. Ezt a társaságot már borzasztó nehéz lesz motiválni. Viszont az ellenfelek meg mindig az aktuális legjobbat akarjál a trónról letaszítani, szóval ellenünk mindenki nagyon keményen oda fogja már magát tenni. Xavi és Puyol is már benne vannak a korban, igaz, egyenlőre még annyira nem látszik a teljesítményükön, de fiatalabbak már nem lesznek. Az ő pótlásuk pedig nem lesz egyszerű, az elmúlt több egy mint egy évtized ikonjai.
Guardiola fejébe pedig nem látok bele, de azt is el tudom képzelni, h akár egy sikeres szezon után lépjen le. Hisz meg ehet érteni, ha új kihívásokat akar. Igazából sztem nálunk már nincs is mit bizonyítania. Az első szezonjára még rá lehetett volna fogni, h véletlen, meg szerencséje volt, stb., de kétszer egymás után már sztem butaság lenne. Egyetlen kihívás talán a BL címvédés lehet, mert ugye mióta BL-nek hívják a sorozatot, azóta senkinek nem sikerült, meg 3 BL címet begyűjteni eleve óriási dolog. Szóval még ez motiválhatja.
Szóval könnyen meglehet, h a következő szezon lesz neki az utolsó, aztán kipróbálja magát más csapatnál v. esetleg szövetségi kapitányként. Pl. ha igaz az a 36 milliós ajánlat Quatarból, az szinte visszautasíthatatlan, még akkor is, h valószínűleg Pepet más dolgok is motiválják.
Én azt mondom, maradjon egy évet, védjük meg a BL és bajnoki címünket, aztán hagyja abba a csúcson a Barcával, és keressen új kihívásokat.