Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor ezek szerint nem csak én nem értettem mit keres ott a madridi 'as tv' mikrofonja...recrea írta:Ha a főoldali Neymar-Masch cikkben közölt képen Neymart vetted észre először, van egy rossz hírem
Neymar is expected to get back in Barcelona on September 6 or 7 and player will be available for 3rd league game against Alaves. [sport]MessiNeymarSuarez írta:Úgy tűnik. De akkor felmerül a kérdés, hogy mikor jön vissza?!
Mert ha jövőhét hétfőn jön, az már 29-edike, és szeptember 1-én már VB selejtezőt játszik Brazília, arra az 1 napra meg nemhiszem hogy visszajön, szóval szerintem leghamarabb a válogatott szünetek után fog betoppanni Barca edzésre.
Addig még Arda és Munír bizonyíthatja, hogy semmi szükség egy Paco-ra.MessiNeymarSuarez írta: Úgy tűnik. De akkor felmerül a kérdés, hogy mikor jön vissza?!
Mert ha jövőhét hétfőn jön, az már 29-edike, és szeptember 1-én már VB selejtezőt játszik Brazília, arra az 1 napra meg nemhiszem hogy visszajön, szóval szerintem leghamarabb a válogatott szünetek után fog betoppanni Barca edzésre.
visca el barca írta:Luis Enrique has allowed Neymar to stay in Brazil this week. Player will miss the game against Bilbao
akkor ezek szerint mégsem jön szerdán
Nekik még elnézem, mert olimpia meg fiatalok, de Messinek ki hazudta azt, h ez jól áll neki?!visca el barca írta:szépek letteksoadroli írta:elvileg szőkék lettek Rafinhával![]()
http://e00-marca.uecdn.es/assets/multim ... 100916.jpg" target="_blank
Már csak Suárez hiányzik a sorból... ezek mind megbolondultakvisca el barca írta:szépek letteksoadroli írta:elvileg szőkék lettek Rafinhával![]()
Mint a románok a 2000-es vagy a 2000-es EB-n. Csodás ez a hidrogén szőke fej mindkettőnél.visca el barca írta:szépek letteksoadroli írta:elvileg szőkék lettek Rafinhával![]()
szépek letteksoadroli írta:elvileg szőkék lettek Rafinhával
Megeri hosszu hsz-t irni latom, utolso sor..visca el barca írta:azt tudjuk h ő mikor jön vissza? jön egyből, vagy kap 1-2 hét pihit?
Neymar and Rafinha are scheduled to return on Wednesday, Aug 24 and start working with the groupvisca el barca írta:azt tudjuk h ő mikor jön vissza? jön egyből, vagy kap 1-2 hét pihit?
ez az egyik, a másik meg meg az, hogy ezen a meccsen látványosan kiütközött a brazil bohócliga és az európai élfoci közti különbség. a németek, vagy a brazilok közül neymar, r. augosto, meg a később beálló felipe anderson 5x jobban/gyorsabban focizott mint az otthoniak. gabigol meg a jesus két nagy lufi... egyedül luanon láttam h talán elég lesz e egy sálke/sahtar szintu csapatba...BFC írta:Nem igen néztem eddig brazil válogatott meccset, de csak nekem tűntek nagyon lassúnak a brazilok. Mármint a német aki kb 20 kilóval nehezebb mint bármelyik csatár ebben a brazil válogatottban simán befutotta szinte bármelyiket. A hátulról épitkezés meg egyenesen kínszenvedés volt szegény braziloknak. Neymar meg próbálkozott de hát ha nincs kivel összejátszani meg van lőve az egész. Ettől függetlenül gratulálok nekik, megérdemelték.
egyénenként nem lassúak! Ney úgy futotta le a jobb bekkjüket, hogy kívülről megkerülteBFC írta:Nem igen néztem eddig brazil válogatott meccset, de csak nekem tűntek nagyon lassúnak a brazilok. Mármint a német aki kb 20 kilóval nehezebb mint bármelyik csatár ebben a brazil válogatottban simán befutotta szinte bármelyiket. A hátulról épitkezés meg egyenesen kínszenvedés volt szegény braziloknak. Neymar meg próbálkozott de hát ha nincs kivel összejátszani meg van lőve az egész. Ettől függetlenül gratulálok nekik, megérdemelték.