Kocka2013 írta:Most teljesen őszintén, nem akarok összesküvés elméleteket gyártani de kicsit muszáj.
Nem érzitek azt, hogy most kb 6-8 év után először meglátták a lehetőséget az europai klubbok, hogy megroppantsák a Barcelonát? Ney elment, elnöki válság, bírósági perek sokasága, új edző.
Komolyan lehet kicsit üldözési mánia de mintha összesküdött volna mindenki hogy na most akkor eljött a mi időnk a Barcáé meg lejárt... ugyhogy fingassuk meg őket vagy horribilis pénzzel vagy hogy nem engedünk oda senkit...
Pont hasonlót akartam írni, hogy azért mindennek ellenére, hogy töketlen a vezetőség, azért azt is látni kéne, hogy próbálkoztak, mert az, hogy Coutinho is Di Maria is kérvényezte hivatalos úton, hogy engedjék el őket, és nem kis pénzekért ebből is látszik a szemétkedés... A brazil szerződése jövőre lejár ingyen mehet ahova akar, nyilván ezek után újra alá fog írni... Di Maria biztos nem lesz kezdő a PSG-ben szerintem tehát ő is jöhetett volna, csak a PSG-nek most nagyonn a farka, mint az esze, Liverpoolnál ugyanez van.
Juventus is azt hiszi, hogy a Dybala gyerek olyan nagyágyú pedig mégse. Mindenki sajnálkozik, hogy elment a Neymar, ami szerintem nem olyan nagy veszteség.
Az egész a hülye Luis Enriquetől indult a sz.ar Gomessel és a többivel, bezzeg amikor volt Tello, Sanchez, Villa, Pedro, ezek bejöttek és rúgták a gólokat.. Most Valverdének szarból kell újra várat építeni ehhez kell egy kis idő, de amikor majd péppé verik megint a világot akkor mindenkinek elhalkul a pofája és becsicskul... Ettől függetlenül a vezetőségnek mennie kell.
Továbbá a Barcelona sok mindenkiért sokkal többet ajánlott, mint kellett volna, ott van Seri esete, akit a saját csapata játszott ki, megegyeztek a Barcelonával és vele is az árban, erre a tárgyaláson rátettek még 10 millát, persze vissza is léptünk, szóval ezeket lehet sorolni a végtelenségig, ezen a nyáron mindenki a barcelona 220 milliójára volt kiéhezve.
Attól függetlenül, hogy utálom az angolokat, azért a Wenger előtt le a kalappal: nem vesz többért játékost, mint amennyit ér...
Így alakult, menni fog ez.