csababarca írta: ↑2020.12.19. 18:59:08
Buta felvetés volt.
Az, hogy magyar vagyok, az nem tudom, hogyan kapcsolódik a témához, vagy bármiféle kommenthez.
De nem is kell megválaszolnod, ennyi legyen a legnagyobb “bajom”, hogy magyar vagyok.
Nem, jelenleg a kapufa szerepe önellentmondásos. Ott van, de nem kéne ott lennie. A felvetés meg egyébként az volt, hogy hogy lehetne ezeknek az eseteknek elejét venni (teljesen függetlenül attól, hányszor történik ilyesmi). Erről beszélgettünk, az üzenetemet nem is neked címeztem.
Az, hogy magyar vagy, úgy jön ide, hogy a szóban forgó kultúrkörben szoktak mindent véres szájjal lehurrogni. Nálunk is ezt csinálják. Van valami javaslat, mindig a magyarok kezdenek vicsorogni. Aztán őket szépen kihagyjuk, a végén meg örjöngenek, hogy hát ők miért vannak kihagyva. Anno volt egy ötletem a túlórák pontos mérésére, mindenhol elfogadták, csak a magyarok kezdtek el hőbörögni. Most meg sírnak, hogy nekik nem számolják el a túlórájukat. Na mondom, meg is érdemlitek.
Az az érdekes, hogy a fideszt szoktad szidni, miközben nem veszed észre, hogy ugyanannak a posványnak vagy épületes eleme.