Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Peter
Director del Fútbol

2024.08.09. 23:03:37

sanika01 írta:
2024.08.09. 21:48:34
Ferran nem keres többet mint Carvajal, sőt, minimálisan kevesebbet keres

Azért túlzásokba sem érdemes szerintem esni.
Minimálisan keres kevesebbet nálunk egy olyan 24 éves játékos, aki a felsorolt címeit nagymértékben kerettagként érte el, amire még a nem húzóember kijelentés is erős, szemben egy olyan 32 éves játékossal a Real Madridból, aki ugyanezen címeket (angol bajnok kivétellel) döntően kezdőként a magáénak tudhatja, néhány (megszámolni sem tudom) BL címmel kiegészülve.

Tudom, igen, Carvajal, nekem sem a kedvencem, de csak a mi orrunk alá több borsot tört az utóbbi néhány meccsünkön, mint Ferran a teljes eddigi pályafutása alatt valamennyi ellenfele orra alá összesen.

Szerintem éppen az a túlzás, de inkább szégyen, hogy nálunk Ferran féle teljesítményért minimálisan kevesebb fizetés párosul, mint a Realban ennyi címmel és 10 éves múlttal.

Természetesen én azt is elfogadom, hogy még büszkék is lehetünk arra, hogy ennyire gálánsan bánunk a fiatal játékosainkkal, akiknek ilyen kereseti lehetőséggel támogatni vagyunk képesek a karrierjét. Néhány év és ennyi fizetés után, hátha egyszer majd sikerül úgy eltalálni a labdákat, hogy az befelé fog pattanni.
Érezni fogja a bizalmat és minden változni fog majd.
davi10 írta:
2024.08.09. 23:02:53
Az szép lesz, ha Faye-t elengedjük, EG, Inigo meg Lenglet meg ittmarad...
Aki egyszer megtapasztalja, hogy milyen velünk üzletet kötni, az örök hűséget is fogad nekünk.
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.09. 23:02:53

Fabrizio szerint a Rennes is bejelentkezett Faye-ért, 10 misi + a következő eladás 20-25%-a az ajánlat.
Flick megtartaná, a klub meg csak akkor adna el, ha van visszavásárlási opció.

Az szép lesz, ha Faye-t elengedjük, EG, Inigo meg Lenglet meg ittmarad...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.09. 21:53:47

Barcelona are still optimistic with the signing of Nico Williams. The player's entourage knows that Barça are back in the 1:1 rule, and would have no problems to register him. @sport
Kép
sanika01
Jugador del Barça

2024.08.09. 21:48:34

Peter írta:
2024.08.09. 18:25:09
.....annyira különböző polcokon van a két srác, hogy méltatlan még a fizetés összehasonlítása kérdésnek a felvetése is....

Ha nem lennék Barca szurkoló, megkérdezném, hogy ki az a Ferran?
Barca szurkolóként viszont csak grimaszolok egyet és lapozok.
Azért túlzásokba sem érdemes szerintem esni. Értem én, hogy hosszú ideje játszik gyengén Barcelonában, de azért azt ne játszuk el, hogy Ferran egy ismeretlen gyerek. Azért egy angol, spanyol és európa bajnok srácról beszélünk, még ha nem is húzóemberként. Igaz, ezeket a címeket lehet sorolni Carvajalnál is, de azért egyezzünk meg abban, hogy ő sem a legélesebb kés Madridban. Nem ő volt az aki miatt sorra nyertek mindent. A kirakós hasznos darabja, de láttam én elég sok madridistát szidni őt, és a lecserélését várni.

Meg ami a legszebb, nem gondolom, hogy Ferran fizetése a Barcelona legnagyobb gondja.

Lenglet esetében szerintem a végén két lehetőség jöhet szóba, és egyik se annyira kedvező ránk nézve. Egyik ittmarad, nagy fizetéssel, a másik meg elmegy az Atletihez és továbbra is mi fogjuk fizetni a fizetése nagy százalékát... Tudjuk, az Atleti nagyon ért a lehúzáshoz... De ne legyen igazam. :D
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.09. 21:38:16

A főoldali cikkre reflektálva: Olmot ezzel a szerződéssel továbbra sem érzem jó döntésnek. Fayé nekem nagyon bíztató, mindenképpen adnék neki egy esélyt, Inigo és Eg meg remélem már a vonatot várja. De az, hogy Roque-nak kb. esélyt sem adott Xavi, de minden gigászi sztárnak ki volt jelentve, most meg elbohóckodják, remélem Deconak megvan a lemondása papíron, óriási negatív csalódás a pali.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gránit
Director del Fútbol

2024.08.09. 18:59:17

Chino írta:
2024.08.09. 18:54:10
A fizetése elvileg több mint másfélszerese lenne.
Az lehet, csak esze ágában nincs Szaúd-Arábiába menni. Meg tudom érteni.

Én arra tippelek, hogy marad, de ne legyen igazam. Egyre többször kell magam ellen drukkolnom az ilyen tippeknél sajnos. :mrgreen: Szerintem marad, de remélem, nem Lenglet-Garcia-párossal állunk majd ki. Éppen ezért én Martinezt megtartanám, mivel jönni nem fog senki.
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.09. 18:54:10

gránit írta:
2024.08.09. 18:46:24
Chino írta:
2024.08.09. 18:33:11
Ha ennyire a pénz érdekelné akkor elmenne a szaúdiakhoz, ahol kétszer ennyit keresne és még játszana is.

Pénz + Európa a motivációja. Szaúd-Arábia nem pénz és Európa.
A fizetése elvileg több mint másfélszerese lenne.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.08.09. 18:46:24

Chino írta:
Ha ennyire a pénz érdekelné akkor elmenne a szaúdiakhoz, ahol kétszer ennyit keresne és még játszana is.

Pénz + Európa a motivációja. Szaúd-Arábia nem pénz és Európa.
Chino írta:
Ha itt marad és a lelátóról vagy a Tv-ből nézi a meccseket azzal nincs előrébb és jövőre már biztosan nem hívja egy klub sem és ha ezt két évig eljátssza vissza is vonulhat.
Akkor nincs előrébb, ha elmegy máshova néhány millióért. Itt két év alatt bezsebelhet 24 millát, ennyit nem fog megkeresni máshol összesen sem.

De én örülnék a legjobban, ha Európán belül sem csak a pénz számítana neki, hanem elmenne néhány millióért máshova. De ez eddig sem volt nála opció, pedig volt rá lehetősége.
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2024.08.09. 15:46:41
Peter írta:
2024.08.09. 15:43:55

Simán kinézem a srácból, hogy mosolyogva nézné a lelátóról is a meccseket. Nem tudom meddig van szerződése, de benne van, hogy kitölti nálunk és elmegy golfozni.
Így van.

Lenglet esetében ez nem biztos, hogy működne. Ő itt nagyon sokat keres, évi 12 millió eurót. Más európai klubban pár milliót kapna csak, ezzel szemben a még két hátralevő barcelonai évével 24 milliót kaszálhat. 29 éves, 24 milliót más európai klubokban nem keresne meg a még hátralevő éveiben. Így neki az is megéri, ha megkapja a 24 milliót a Barcelonától, és 2026-ban, 31 évesen visszavonul. Ha csak a pénz érdekli, akkor ezzel meggyőzni nem tudjuk. Ő nehéz eset, mert ő nem kelendő. Másokkal viszont, akik más európai klubokban is sokat kereshetnének, ezt könnyen el lehetne ezt játszani.
Ha ennyire a pénz érdekelné akkor elmenne a szaúdiakhoz, ahol kétszer ennyit keresne és még játszana is. Elvileg azért akar maradni, mert Európában akar játszani, ezért maradt a Spurs-ben és a Villában is.
Ha itt marad és a lelátóról vagy a Tv-ből nézi a meccseket azzal nincs előrébb és jövőre már biztosan nem hívja egy klub sem és ha ezt két évig eljátssza vissza is vonulhat.

De Jonggal kicsit más a helyzet, mert a francia nélkül bőven megvagyunk, sőt még jobban is. Frenkie pedig azért fontos láncszeme a csapatnak, főleg azon a poszton.

Bár lehet, hogy nem ilyen egyszerű ez a dolog.

Azért ez a Carvajal-Ferran dolog sem egyszerű. Az előbbi lassan 33 éves, és a csapatban a 14. helyen áll a béreket tekintve. Ennyien keresnek többet 10 milliónál, Még a 33 éves Lucas Vazquez is közel 10 milliót keres, akivel most hosszabbítottak.
Náluk 11,2 millió az átlagkereset (beleértve az ilyen pár százesres Reiner, Nico Paz, Latasa stb.), nálunk 7,5.

Mbappé pedig 100+ milliót kapott aláíráskor és a jelenlegi keresetéhez azt hiszem nettó 8-10 milliós bónusz jár, Európában top 3-as a fizetése.
Elég sok más csapat is rámozdult volna, ha csak így ingyen meg lehetett volna szerezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2024.08.09. 18:47:08-kor.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2024.08.09. 18:25:09

sanika01 írta:
2024.08.09. 16:55:10
El Sie7e írta:
2024.08.09. 15:59:29
Simán lepörgeti a pénzért. Most nézem, hogy ő is meg Ferran is többet keres mint Carvajal.
Azért itt álljunk meg egy szóra. Maradva a capology-nál, Ferran nem keres többet mint Carvajal, sőt, minimálisan kevesebbet keres, ha jól látom.
.....annyira különböző polcokon van a két srác, hogy méltatlan még a fizetés összehasonlítása kérdésnek a felvetése is....

Ha nem lennék Barca szurkoló, megkérdezném, hogy ki az a Ferran?
Barca szurkolóként viszont csak grimaszolok egyet és lapozok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2024.08.09. 18:34:13-kor.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.09. 16:56:44

soadroli írta:
2024.08.09. 16:20:48
Barcelona have made inquiries over the possibility of signing Sergio Reguilon. @SkySports
Na hát ő aztán még nagyon kellene ide. Pont egy madridista Madrid nevelés kell nekünk balhátvéd cserének. :|
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
sanika01
Jugador del Barça

2024.08.09. 16:55:10

El Sie7e írta:
Simán lepörgeti a pénzért. Most nézem, hogy ő is meg Ferran is többet keres mint Carvajal. Nem gyenge. Nálunk is voltak ilyen pénznyelők. Az se semmi, hogy Lewa meg De Jong többet keres mint Mbappé. De Gündogan is majdnem annyit keres mint Vini. De Jongnak, hogy lett ekkora a fizetése? Az Ajaxban nagyon penge volt sajnáltam is, hogy ide igazolt, de a Barcelonában valahogy sose teljesedett ki.
Azért itt álljunk meg egy szóra. Maradva a capology-nál, Ferran nem keres többet mint Carvajal, sőt, minimálisan kevesebbet keres, ha jól látom.

A de Jong Mbappé hasonlatnál is álljunk meg picit, egyrészt már sokszor volt szó róla, hogy a halasztások miatt keres annyit de Jong amennyit (na meg Bartomeunak köszönhetően), anélkül szerintem picivel Alaba fizetési szintje alatt lenne, ami mondjuk még mindig nagyon magas, de ez van. Mbappé esetében meg könnyű azt mondani, hogy kevesebbet keres, de azért ő ha nagyot nem tévedek most húzott be egy kb 100 milliós aláírási bónuszt, úgy, hogy még nem játszott egy percet sem gyakorlatilag. Az hány évi fizetés lenne? Meg ki tudja még, hogy milyen egyéb rejtett költségek vannak amiről nem is tudunk.

Nagyon szépen cseng, hogy a Real Madrid ingyen szerezte meg a világ egyik legjobb játékosát, de mindenki tudja, hogy ez nem így van. Ettől persze, simán lehet jó üzlet, nem ezt állítom.

Reguilón felmerülése pedig remélem csak az unalom szüleménye. Csak néhányszor láttam játszani, de azok alapján nem szeretném, ha barcelonai mezben nőne ez a szám. Gyakorlatilag egy csapatba se kellett (talán a Sevilla kivételével), sehol nem alkotott maradandót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sanika01 2024.08.09. 17:02:49-kor.
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.09. 16:20:48

Barcelona have made inquiries over the possibility of signing Sergio Reguilon. @SkySports
Kép
gránit
Director del Fútbol

2024.08.09. 16:10:42

El Sie7e írta:
De Jong
Na, vele már el lehetett volna játszani a nem regisztrálós történetet. Lenglet-vel ellentétben ő máshol is megkereshetne egy tizest.

Azt sosem értettem, hogy Julian Araujóval a szurkolók miért számoltak egyáltalán. A klub nemhogy esélyt, de tiszteletet sem adott neki soha. Soha. Sosem értettem, amikor a szurkolók tervei között szerepelt. Nem szerepelt ő sosem a klub tervei között. Egy jó nagy trollkodás, amit vele csináltunk. Ahelyett, hogy de Jonggal trollkodnánk már egyet.

Én Roque-t megtartanám az eladólistások közül. Persze a klubvezetés egy középcsatáros játékot akar, így úgy vélik, Pau Victor elég lesz Lewandowski mögött.
El Sie7e
Jugador d'estrella

Simán lepörgeti a pénzért. Most nézem, hogy ő is meg Ferran is többet keres mint Carvajal. Nem gyenge. Nálunk is voltak ilyen pénznyelők. Az se semmi, hogy Lewa meg De Jong többet keres mint Mbappé. De Gündogan is majdnem annyit keres mint Vini. De Jongnak, hogy lett ekkora a fizetése? Az Ajaxban nagyon penge volt sajnáltam is, hogy ide igazolt, de a Barcelonában valahogy sose teljesedett ki.
Cseri
Entrenador del Barça

2024.08.09. 15:57:21

Böngészve az átadólistára kerülő névsort, lehet, hogy Xavi nem is volt annyira vak? Torret leszámítva ezek szerint az "elüldözött" játékosok közül senki nem győzte meg a tudásáról Flicket sem. Olmo jött, ez jó hír, biztosan meglesz a helye a csapatban.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.08.09. 15:49:45

gránit írta:
2024.08.09. 15:35:27

Ó, dehogy. Hányszor írtam már, hogy nem regisztrálással könnyedén elérhetjük, amit akarunk. Rövidtávon a játékos így is megkapja a bért a klubtól, hiszen szerződése van. De ha nem játszik, hosszú távon rosszul jár, mert a következő nyáron 0 játékperccel senkinek nem fog kelleni.
Kivéve, ha nem érdekli. Pl. Song egyszer lenyilatkozta, hogy azonnal elfogadta a Barca ajánlatát, amikor megtudta, hogy háromszor annyit fog keresni, mert az Arsenalban, és az sem érdekelte volna, ha egy percet sem játszik.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.09. 15:46:41

Peter írta:
gránit írta:
Ó, dehogy. Hányszor írtam már, hogy nem regisztrálással könnyedén elérhetjük, amit akarunk. Rövidtávon a játékos így is megkapja a bért a klubtól, hiszen szerződése van. De ha nem játszik, hosszú távon rosszul jár, mert a következő nyáron 0 játékperccel senkinek nem fog kelleni.
Simán kinézem a srácból, hogy mosolyogva nézné a lelátóról is a meccseket. Nem tudom meddig van szerződése, de benne van, hogy kitölti nálunk és elmegy golfozni.
Így van.

Lenglet esetében ez nem biztos, hogy működne. Ő itt nagyon sokat keres, évi 12 millió eurót. Más európai klubban pár milliót kapna csak, ezzel szemben a még két hátralevő barcelonai évével 24 milliót kaszálhat. 29 éves, 24 milliót más európai klubokban nem keresne meg a még hátralevő éveiben. Így neki az is megéri, ha megkapja a 24 milliót a Barcelonától, és 2026-ban, 31 évesen visszavonul. Ha csak a pénz érdekli, akkor ezzel meggyőzni nem tudjuk. Ő nehéz eset, mert ő nem kelendő. Másokkal viszont, akik más európai klubokban is sokat kereshetnének, ezt könnyen el lehetne ezt játszani.
Peter
Director del Fútbol

gránit írta:
Chino írta:
2024.08.09. 15:01:37
Ez a Lenglet-ügy a
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2024.08.09. 15:50:04-kor.
gránit
Director del Fútbol

Chino írta:
Ez a Lenglet-ügy amúgy csak nekem tűnik ellentmondásosnak és a megoldás viszonylag egyszerűnek.

Ha azt mondják neki, hogy maradhatsz, de nem regisztrálunk, akkor lépésre lehetne "kényszeríteni". Európában így nem fog játszani.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.08.09. 15:45:45-kor.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.08.09. 15:25:12

Chino írta:
Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.08. 23:05:29
Fabrizio Romano

Arsenal remain in active talks to complete Mikel Merino deal, more steps to follow.

Merino has agreed on personal terms with Arsenal, clubs keep working on deal structure/payment terms; fee over €25m.

Atlético and Barça, already informed of Merino’s desire to join

Akkor Merino ennyi volt, nagy kár, hogy nem hoztuk ennyiért.
Ebből látszik, hogy ezek az igazolások nem mennek egyről a kettőre. Artetának elvileg az első számú célpontja, már kb. egy hónapja írják, hogy vinni akarják az angolok és még most is távol állnak a megegyezéstől. Sőt, két napja a Mundo még arról írt, hogy a maradására van a legnagyobb esély.
Mi pedig, ha két hét alatt nem igazoljuk le XY játékost, (ráadásul csak most lépünk be az 1:1-be, míg az Arsenalnak semmi anyagi problémái nincsenek) már palotaforradalom van.

Dani Rodriguezzel megvan a megállapodás, 2027-ig hosszabbított, most már hivatalosan az Atletic játékosa.

Nico nem utazott el Németországba a csapattal . Hogy ez jelent-e valamit vagy sem azt döntse el mindenki magában, de ha igaz, hogy ha Laporta visszatér az USA-ból és kicsit komolyabban odateszi magát, hogy a Barca nem fog örökké várni rá, annak bármi lesz a vége rosszul nem sülhet el. Legalább lezáródik ez a szappanopera és tényleg világosabb lesz, hogy igazolunk/igazolhatunk-e még.

Ez a Lenglet-ügy amúgy csak nekem tűnik ellentmondásosnak és a megoldás viszonylag egyszerűnek. A szaúdiakhoz nem akar menni, mert Európában akar játszani, hiába kapna rengeteg pénzt. Hiába van kérője, innen nem akar elmenni mert kevés pénzt kapna. Ha azt mondják neki, hogy maradhatsz, de nem regisztrálunk, akkor lépésre lehetne "kényszeríteni". Európában így nem fog játszani. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Olmo pénzéből pont meg lehetett volna csinálni az igazolásokat a hiányposztokra. Bár ha azt nézünk középen se állunk valami jól van Fermin és Gündi aki biztos. Szóval lehet hogy szükség volt rá.
Nico nagyon jó játékos, de Lamine példája is mutatja beesik egy 16 éves srác és képes volt pótolni Dembelét. Szóval a fociban nincs idő várni. Ilyen most vagy soha helyzet van. Viszont ha Laportának kell tárgyalnia, akkor semmi szükség Decora hiszen alkalmatlan a feladatára.
Lenglet nem válogatott így nehéz rá nyomást gyakorolni, azokra lehet a lelátóval akik érdekeltek a válogatottban, nekik nem fér bele a padozás. Bár a franciának is most kellene mennie az olajosokhoz amíg hívják. Lehet jövőre már oda se kell
barca0417
Entrenador del Barça

2024.08.09. 15:21:37

J..Araujot sajnálom, megint úgy adunk el valakit, (megint egy jobbhatvedet) hogy lehetőséget se igazán kapott. Oké, ott vannak a fiatalok, meg Kounde, de azért ez így nem.annyira korrekt.
Koundera amúgy közepén is szükség lehet, uru Araujo sérült, Christensen lehet följebb is egyel, Cubarsi olimpián van, Faye nem tudom marad e. Lenget, Eric életveszélyes, Inigo meg nem tudom regisztrálva van e.
Cancelo meg még nincs itt,kitudja lesz e. Örülnék neki, kiderul. De a mexikói Araujot nem adnám el. Most még nem. Fort is még kérdés mennyire ért meg a feladatra.
Olmora nem írok semmit, nem igazán értem, de hajrá neki, Félix nel szimpatikusabb, úgy fogom fel hogy helyette van.
Nicot viszont én nagyon szeretném itt látni. Az a vagány, látványos stílus, meg gyorsaság, az most kicsit hiányzik a csapatból, Yamalt kivéve.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.08. 23:05:29
Fabrizio Romano

Arsenal remain in active talks to complete Mikel Merino deal, more steps to follow.

Merino has agreed on personal terms with Arsenal, clubs keep working on deal structure/payment terms; fee over €25m.

Atlético and Barça, already informed of Merino’s desire to join

Akkor Merino ennyi volt, nagy kár, hogy nem hoztuk ennyiért.
Ebből látszik, hogy ezek az igazolások nem mennek egyről a kettőre. Artetának elvileg az első számú célpontja, már kb. egy hónapja írják, hogy vinni akarják az angolok és még most is távol állnak a megegyezéstől. Sőt, két napja a Mundo még arról írt, hogy a maradására van a legnagyobb esély.
Mi pedig, ha két hét alatt nem igazoljuk le XY játékost, (ráadásul csak most lépünk be az 1:1-be, míg az Arsenalnak semmi anyagi problémái nincsenek) már palotaforradalom van.

Dani Rodriguezzel megvan a megállapodás, 2027-ig hosszabbított, most már hivatalosan az Atletic játékosa.

Nico nem utazott el Németországba a csapattal . Hogy ez jelent-e valamit vagy sem azt döntse el mindenki magában, de ha igaz, hogy ha Laporta visszatér az USA-ból és kicsit komolyabban odateszi magát, hogy a Barca nem fog örökké várni rá, annak bármi lesz a vége rosszul nem sülhet el. Legalább lezáródik ez a szappanopera és tényleg világosabb lesz, hogy igazolunk/igazolhatunk-e még.

Ez a Lenglet-ügy amúgy csak nekem tűnik ellentmondásosnak és a megoldás viszonylag egyszerűnek. A szaúdiakhoz nem akar menni, mert Európában akar játszani, hiába kapna rengeteg pénzt. Hiába van kérője, innen nem akar elmenni mert kevés pénzt kapna. Ha azt mondják neki, hogy maradhatsz, de nem regisztrálunk, akkor lépésre lehetne "kényszeríteni". Európában így nem fog játszani. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Forca Barca!!!!
jclayton
Jugador d'estrella

2024.08.09. 14:40:03

soadroli írta:
2024.08.09. 14:02:40
Olmo a 20-asban fog játszani, a bejelentéssel meg nem tudom mire várnak...
a pénzre...
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.09. 14:02:40

Olmo a 20-asban fog játszani, a bejelentéssel meg nem tudom mire várnak...
Kép
Válasz küldése