Minimálisan keres kevesebbet nálunk egy olyan 24 éves játékos, aki a felsorolt címeit nagymértékben kerettagként érte el, amire még a nem húzóember kijelentés is erős, szemben egy olyan 32 éves játékossal a Real Madridból, aki ugyanezen címeket (angol bajnok kivétellel) döntően kezdőként a magáénak tudhatja, néhány (megszámolni sem tudom) BL címmel kiegészülve.
Tudom, igen, Carvajal, nekem sem a kedvencem, de csak a mi orrunk alá több borsot tört az utóbbi néhány meccsünkön, mint Ferran a teljes eddigi pályafutása alatt valamennyi ellenfele orra alá összesen.
Szerintem éppen az a túlzás, de inkább szégyen, hogy nálunk Ferran féle teljesítményért minimálisan kevesebb fizetés párosul, mint a Realban ennyi címmel és 10 éves múlttal.
Természetesen én azt is elfogadom, hogy még büszkék is lehetünk arra, hogy ennyire gálánsan bánunk a fiatal játékosainkkal, akiknek ilyen kereseti lehetőséggel támogatni vagyunk képesek a karrierjét. Néhány év és ennyi fizetés után, hátha egyszer majd sikerül úgy eltalálni a labdákat, hogy az befelé fog pattanni.
Érezni fogja a bizalmat és minden változni fog majd.
Aki egyszer megtapasztalja, hogy milyen velünk üzletet kötni, az örök hűséget is fogad nekünk.