Sanama írta:Srácok nemtudom, ha Toure után jön VKP akkor ennél is mérgesebb leszek Pepre.
Nem azért,de nekem nem fogja bemagyarázni senki sem,hogy nem üldözi el Pep Yayat. Mikor tökmind1 volt mi van, akkor is Keita-Busi volt fent,még inkább kitette Keitat balra,Maxwellt középre,csak ne Toure játszon...
És akkor most mondja hogy neki kell, persze.
Oké elmegy,de ha még utána idehoz valakit a helyére az lesz abszurd.
Engem is idegesített a Keita és Busi favorizálás mindenek felett, viszont ehhez Businak semmi köze. A kettő közül belőle legalább lehet vmi, vannak nagyon jó meccsei, szinte minden meccsen van kiemelkedő megoldása (aki ezeket nem veszi észre az vak, emiatt szerelmes belé Pep, ugyanis ő áll legközelebb a fiatal énéhez, a hátsó irányítóhoz).
Én is játszattam volna Yayát, Busi kárára, viszont Pep meg van róla győződve, hogy ő a hosszútávú megoldás a középpályára, így a fejlődését tartotta szem előtt. Yayának a kevés játéklehetőség miatt nem lesz maradása, így viszont kell egy új néger vkp (nem driszkiminációból kell néger, hanem mert fizikálisan brutálisak), aki Busi mögött elviseli a főleg padozást pár évig.
Be kell látni: Busi a kezdő, nekünk már jövőre is főleg, utána meg végképp mögé kell ember, nem a helyére. Touré nem alkalmas erre, mert túl jó hozzá. Jön helyette egy hasonló felépítésű vkp, akinek viszont elfogadja a szerepet egy ideig, ennyi a képlet. Mellesleg anyagilag is plusszosan jövünk ki belőle, ugyanis 15-20 millával fogunk olcsóbban vkp-t hozni, mint amennyiért elmegy Touré.
Se Cesc, se Iniesta, se Xavi nem vkp. Atomrobbanás esetén lehozzák a posztot, de hosszútávon nem lesz ilyen. Keita lehetne, viszont amióta itt van nem játszott ilyen poszton sztem.