daffy írta:nem nagyon tudom átadni a gondolataimat úgy látom.
a barcánál általában bejön a taktika,mert az ellenfél hibázik és akkor vége. ritka az,amikor nem,de akkor tanácstalannak tűnik. minden bizonnyal túlkomplikálom a dolgot,mert hát fut a szekér,csak számomra mindig egyformák a barca meccsek és egyre unalmasabbak,pedig tényleg igyekszem nem realosként nézni,hanem fociszurkolóként.
nem is szaporítanám tovább a szót és szerintem ne is tegyük. az én véleményem az volna,hogy pep nem olyan jó edző,mint az most látszik. ezt majd az idő eldönti. ennek ellenére valószínű,hogy nektek van igazatok,kik ezt nézitek nap mint nap,de mind emberek vagyunk,tévedhetünk,meglássuk.
Az utolsó meccsek egy rossz formában lévő Barcát mutatnak. Akkor is, ha 4-0-ra nyerünk, akkor is, ha 1-0-ra. Persze, nálunk a rossz forma nagyjából annyit jelent, hogy 75% helyett 65% a labdabirtoklás, és a 10 tiszta gólhelyzetből 1-2 lövünk csak be.
Tényleg unalmasabbak voltak ezek a meccsek, a gólok ellenére is. De hullámvölgy minden csapatnál van, és szerencse, hogy a csapatunk még így is képes folyamatos győzelmekre. Ami nem mindegy: hogy mindezt úgy tesszük, hogy még uraljuk is a meccset, legyen akárki az ellenfél (pár kevés kivétel volt az utóbbi 3-4 év alatt)!
Pep milyen edző valójában? Jó kérdés.
Milyen edző Mou valójában? Jó kérdés. SAF, Wenger, Capello? Jó kérdés. És így tovább. A kérdés minden edzőre vonatkozik. De nem jó a kérdés.
Az a lényeg, hogy egy adott csapatból mit tud kihozni, és ez természetesen függ a játékos keret erősségétől, a felhasználható pénztől, az elnökség támogatásától, stb. Olyat ritkán látni, hogy egy kis költségvetésű csapattal egy edző évekig sikeres lesz. De olyat lehet látni, hogy egy ilyen csapatnál feltűnik egy sikeres edző, aki utána nagy csapatoknál rendre megbukik.
Lényegében még mindig nem értem, mit kellene bizonyítania Pepnek: 3-4 éve folyamatosan szétverjük az egész foci világát a vezetésével. Az a nem semmi teljesítmény, hogy fenn tudja tartani a motivációt még így is, és a játékosok nem telnek el.