Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A sérülésnek ha jól tudom semmit köze egy esetleges klubváltáshoz, azonban ha jól emlékszem azóta a spanyol lapok lehozták, hogy Umtitinek esze ágában sincs távozni, és a szerződésén változtatni fog a Barca (magasabb kivásárlási ár elsősorban).westerngom írta: Más, az angol lapok itt-ott még foglalkoznak Umtiti kivásásárlásával, főleg a M.city kopasz edzője érdeklődik változatlanul iránta. Szóval, sérülten leigazolható lenne számukra januárban, vagy ettől nem kell tartanunk, mert vannak erre vonatkozóan szabályok.
A Verminátort mi is éppen sérülésből felépülve vásároltuk az Ágyúsoktól, ha jól emlékszem...
Valaki képben van?, mert érdekel a dolog, legfőképpen a balta arcú elvesztése jobban megrázna mint Cou érkezése.
Ha jól emlékszem legutóbb annyiban maradtak, hogy Umtiti kapott egy ajánlatot, mondta, hogy nyárig átgondolja.westerngom írta: Valaki képben van?, mert érdekel a dolog, legfőképpen a balta arcú elvesztése jobban megrázna mint Cou érkezése.
Ehhez meg gratula!Cestus írta: https://twitter.com/CatalanEdition/stat ... 3989710853" target="_blank
Csemegének kirakta a Catalan Edition Palesz összeállítását.
tudod, a tuti ha már Camp Nou gyepén blaugranában dekázgat..., de lassan már kivétel nélkül mindenki sajtótermék lehozta, szóval már csak órák kérdése...Sinya22 írta:Melissa Reddy-#LFC and Barcelona have now reached an agreement of €160 million for Philippe Coutinho - a new British transfer record. An official announcement is expected by tomorrow. The Brazilian is travelling to Spain to complete his move.
Azt hiszem,tényleg kezdhetjük elhinni. Akkor jöjjenek az utolsó órák
Cestus írta:https://twitter.com/CatalanEdition/stat ... 3989710853
Az szépCestus írta: https://twitter.com/CatalanEdition/stat ... 3989710853" target="_blank
Király, a vígói kelták ellen már lehet is becserélni.Sinya22 írta:Paul Joyce-Coutinho to Barcelona done. £142m. Coutinho travelling to Barcelona tonight. Official confirmation tonight possible, or tomorrow.
Nagyon sajnálom a Coutinhot.Sinya22 írta:Melissa Reddy- No deal between Liverpool and Barcelona yet for Phil Coutinho, who has not travelled to Dubai with the Reds. La Liga's leaders and the player are confident one will be reached soon. #LFC still trying to alter the Brazilian's mind, but he wants to move now
Valóban az időhúzás megy,előbb utóbb csak feladják.
Spanyolok szerint meg már holnap bemutatják
Belemennék a fél év kölcsönbe, ha az ára a fele lenne e miatt.Cestus írta:Én viszont úgy látom, hogy a Pool továbbra is próbálja húzni az időt.
nem hogy örülnének, hogy 2x áron eladnak egy játékost...Cestus írta:Én viszont úgy látom, hogy a Pool továbbra is próbálja húzni az időt.
Elmentek edzeni egyet,de inkább amolyan közös "kikapcsolódás". Aztán jobbnak látták,ha a brazil inkább otthon marad. Mondjuk megértem,holnap 16:15-től Barca-LevanteMessiNeymarSuarez írta:
Amúgy mit csinál a Liverpool Dubai-ban, hogy oda utazott az egész csapat?![]()
Szerintem nagyon jó igazolás lenne, nagyon úgy tűnik hogy minden vágya hogy ide jöjjön, és nagyon illene a csapatba.Sinya22 írta:A Pool bejelentette Keita-t nyáron,bár az nem volt akkor durranás a sajtóbanMessiNeymarSuarez írta: Amúgy ha egy ilyenben megállapodnának, akkor azt be is kellene jelenteniük a nagyközönségnek, vagy pedig pult alatt zajlik egy ilyen és izgulhatunk nyár közepéig?
Amúgy én nem tudom,ez a kölcsön dolog jó-e. Nekünk szerintem nem ártana,ha itt lenne tavasszal,bajnokikon,kupameccseken játszhatna,fél év alatt ő beilleszkedik bőven. Pool meg nyilván azért marasztalná még,mert nincs helyettese,Mahrez-t olvasom,de ő jobb szélső inkább. Öltözőre is biztos jó hatással lenne a brazil
százmilliós igazolásokat nem szokás kölcsönadni.Sinya22 írta:Balague most azt mondja,hogy a Pool szeretne megegyezni velünk úgy,hogy a miénk a brazil,de kölcsönben náluk marad nyárig. Cou viszont már most távozni szeretne,és tényleg nem ment el a többiekkel Dubai-ba.
A Pool bejelentette Keita-t nyáron,bár az nem volt akkor durranás a sajtóbanMessiNeymarSuarez írta: Amúgy ha egy ilyenben megállapodnának, akkor azt be is kellene jelenteniük a nagyközönségnek, vagy pedig pult alatt zajlik egy ilyen és izgulhatunk nyár közepéig?
Azért is lenne jó ha most jönne, mert akkor most beilleszkedne+Iniestát is tudnánk pihentetni.Sinya22 írta:Balague most azt mondja,hogy a Pool szeretne megegyezni velünk úgy,hogy a miénk a brazil,de kölcsönben náluk marad nyárig. Cou viszont már most távozni szeretne,és tényleg nem ment el a többiekkel Dubai-ba.