Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Viruljál kicsi virágValbali írta:Ezek szerint mégse vagyok akkora marha, mint amilyennek beállítottál.
Ezek szerint mégse vagyok akkora marha, mint amilyennek beállítottál.Varatrix írta:Kis pcyhológus palánta! Vagy személyesen beszéltél vele?Valbali írta:Sztem Gudynak elege van az állandó csere szerepből, és szíve szerint visszatérne Angliába, és ha kap egy ajánlatot, akkor a Barca se fogja visszatartani.
Hát én nem hiszem hogy a Barca elég csatárral rendelkezig. Nagyon biztosnak érzem hogy nem távozik. De majd meglátjuk.
most nem erről van szó...G-Jay írta: Nemtudom ti hogy vagytok vele, de azért Luis Enrique volt A 21-es nálam, szal azért bizonyítani is kell nekem valamit hogy valaki kiérdemelje. Lehet ezzel csak én vagyok így, lehet másnak nem olyan nagy szám Luis Enrique...
G.
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de azért Luis Enrique volt A 21-es nálam, szal azért bizonyítani is kell nekem valamit hogy valaki kiérdemelje. Lehet ezzel csak én vagyok így, lehet másnak nem olyan nagy szám Luis Enrique...csababarca írta:igen nekem is ő ugrott csak be![]()
szerintem nem olyan kivételes szám hogy ne lehessen Keita-é.
Ha Drogba jön, neki sztem 11-est fogják adni. Akkor viszont a 9es lehet Krkicé.Ilúvatar írta:remélem a bojan kapja meg a 9es számot.
a Messi maradjon 19-esnek.
a 10 -es számot meg senki se kapja meg remélem.
hleb számát még nem tom...
lehet hogy tudatlan vagyok,de mért olyan nagy szám a 21-es?G-Jay írta:Messze van Keita azért attól, hogy 21-es legyen...Messi sokkal inkább.norbert55 írta:Keita-21
G.
Messze van Keita azért attól, hogy 21-es legyen...Messi sokkal inkább.norbert55 írta:Keita-21
Kis pcyhológus palánta! Vagy személyesen beszéltél vele?Valbali írta:Sztem Gudynak elege van az állandó csere szerepből, és szíve szerint visszatérne Angliába, és ha kap egy ajánlatot, akkor a Barca se fogja visszatartani.
Sztem Gudynak elege van az állandó csere szerepből, és szíve szerint visszatérne Angliába, és ha kap egy ajánlatot, akkor a Barca se fogja visszatartani.Varatrix írta:Könyörgöm ember! Krkic miért kapná meg a 7 est? Nézz már körül, ott virít az edzéseken a szőke izlandi. Nem fog eligazolni!Valbali írta:Kérdés, hogy Messi elfogadná-e a 10-es mezt. Az igazolások közül sztem eddig senkinek nem ajánlanák fel, Krkic inkább a 7est fogja megkapni szvsz.
Könyörgöm ember! Krkic miért kapná meg a 7 est? Nézz már körül, ott virít az edzéseken a szőke izlandi. Nem fog eligazolni!Valbali írta:Kérdés, hogy Messi elfogadná-e a 10-es mezt. Az igazolások közül sztem eddig senkinek nem ajánlanák fel, Krkic inkább a 7est fogja megkapni szvsz.
Szerintem ez mezszámos dolog nem olyan lényeges,de ha lesz 10-es,akkor én Bojannak adnámge3yra írta:most h roni elment szerintetek kié lesz a 10-es mez?