Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komoly az angolodSamper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Rafinha sajnos a középpálya Vermaelen-je, Denisben nem látom, hogy valaha is képes lenne robbantani. Vidalnak nincs posztja. Komolyabb ellenféllel szemben védőmunkát nem lehet rábízni, támadásban pedig vannak nála jobbak. Ráadásul szerintem nála fejben sincs minden rendben. Csakúgy, mint Deulofeu esetében. Divat ugyebár Luis Enriquét szapulni, de nem véletlen,hogy ő is anno. mentális gondokra hivatkozva nem tartott igényt rá. És hasonló okok miatt jegelte Vidalt is... Arda a no komment kategória.koczanattila9 írta:
Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugál
és jobban is illeszkedik a csapatba csak hát a sérülékenysége a baj.
Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugálGauchomester írta:Aztán tavaszra meg is lehetne végre a szűkebb (-4) keret.
Ezt mondjuk tényleg csak a vak nem látja. Ők így öten mehetnének is télen. + a kisfőnök (Stalkyard írta:Rá nem jöttem volna, basszus, tényleg...Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Épp most akartam írni.Tromort77 írta:Barça's official YouTube channel have created a playlist titled 'YERRY MINA.' The video is pre-uploaded and it's set to private.
Only a matter of time.
Lassan védjeggyé válik az iylen típusú bejelentés.
Rá nem jöttem volna, basszus, tényleg...Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Szerintem simán ér annyit, csak nem nekünk. Deu szintje pont a Napoli. Közel a legjobbakhoz, de sose fog közéjük tartozni. Ott nincs akkora teher. Nem nyersz semmit, nincs gond, nem megy a játék, nem feltétlen hoznak azonnal helyettest. Ez az üzlet mindkét félnek jó lenne. Mi korrekt összeget kapunk érte, a Napoli pedig kap egy játékost, aki szerintem be fog nekik válni.visca el barca írta:Deulofeu will join Napoli for four seasons. The Italian club will pay Barça €18m + €2m in variables. [rai1]
évezred üzlete lenne. de kétlem h bárki is fizetne érte ennyit. a negyedét se éri
Mondjuk itt nem nagyon kéne félni a 80%-os labdabirtoklástól se szerintem. Elég FIFA csapat lett ez Matyi.Sinya22 írta:Mai fociban nem nagyon fér bele,hogy ennyire támadó csapattal kiálljunk. Akkor se, ha 80% a labdabirtoklás.
Ez nagyon szép,csak nulla lenne a védekezésünk. Már az MSN-nél is voltak meccseink,amikor simán lekontrázott minket bárki,mert max Neymar volt az,aki segített hátul is. Ez meg akárhogy nézem,4 abszolút támadó játékos,mondjuk Cou félig meddig középpályásS.Agüero írta:
----------Sua
Griez
--------------------Demb
-------------Messi
-----Cou
---------------Busi
A két szélsővédő itt nyilván nem jönne annyira előre, mint ahogy szokott. De nyilván itt vissza kéne zárni a két szélen Dembélének és Griezmann-nak.
Ez a felállás véleményem szerint teljesen lehetetlenS.Agüero írta:Egy nagyon offenzív csapatként ez is elképzelhető akár:
----------Sua
Griez
--------------------Demb
-------------Messi
-----Cou
---------------Busi
Kétlem, mivel ő Christensen.BarcafanTomee írta:A Chelsea-s gyerekről van szó? Mert ő most hosszabbított 2 napja.Samper írta:felvetődött Christiansen leigazolása januárban.Mina fog jönni, nem kell hinni a pletykáknak.