LG írta:Szóval egyáltalán nem elhanyagolható Bob nézőpontja, ne csak azt nézzétek, hogy még igy is mennyit hoz a játéka, hanem azt, mennyi megy el rajta.

Tudom, hogy nem elhanyagolható, én se vagyok oda meg vissza jelenleg a braziltól. De sajnos jelenleg - nem csak miatta - olyan a csapatjáték - Ini hiányában legalábbis olyan volt -, hogy a rossz játékával is ő volt Messin kívül az egyetlen, akibe benne volt a gól. Én is a hatékony játékosokat szeretem, de ez most nem egy olyan időszaka a klubnak, ahol Ney labdavesztései a fő problémánk sajnos. Még így is, hogy gyenge formában van, az egyik legfontosabb emberünk, mert a 10 rontás mellé odatesz 1-2-t mindig, amivel behúzhatjuk a meccset. Az elmúlt hónapokban meg örülhettünk, ha valaki képes volt egy ilyen megmozdulásra.
Bob_Marley írta:zerk: még annyit, hogy game changer dolgot olyanokra lehetne rásütni, akik bejönnek csereként és be-be találnak, Morata például. Ennél azért többet várna az ember Neymartól és többet is szeretnénk, hogy arra várunk, hogy na majd lesz hátha egy-két jó megoldása és gól.
Szerintem Normandia se azt mondja, hogy így jó Neymar ahogy van, én biztos nem. De attól még sajna jelenleg a gyenge csapatjáték miatt kell a brazil plusz tudása ahhoz, hogy hozzuk a meccseket. Ini visszatért, rendeződni látszik pár dolog, ha a javulás útjára lépünk, akkor tényleg nem fog ez a stílusa beleférni. De most nem olyan időszaka volt szerintem a klubnak, amikor ő volt a hátrány a labdavesztéseivel. Ő legalább próbálkozott, még ha sokszor Adidast is játszott.
Na mindegy, tovább nem ragozom, remélem átjött azért amit akartam mondani. Nem jó ez a Ney most, de amíg nem javulunk csapatszinten, addig ez az énje is jobb, mint a semmi. Szerintem.
szerk.:
Agyrák, hogy egy megmozdulás miatt elfelejtitek a másik húszat. Lesarkítva ha tízszer egyest kapsz iskolában háromszor hibátlan dolgozatot írsz, attól még megbuksz.
Ehhez még. Ez pont azért nem jó példa, mert Ney 3 hibátlan dolgozata sokszor pont átjuttat minket a tárgyon.. Hogy a példánál maradjak. Nem egy meccsen az ő megmozdulásának volt köszönhető az 1 vagy a 3 pont, ez felett nem kéne elsiklani ilyen könnyen szerintem, mint ahogy páran teszitek.