Andris írta:Ezért tartja még továbbra is magát a kérdés, hogy vajon tényleg csak ilyen bivalyerős világverő kerettel tud-e eredményt felmutatni a mester.
Nem tudok olyan edzőről, aki gyenge csapattal világra szóló eredményeket tudott felmutatni évről-évre. Ferguson MU-ja bivalyerős (volt), a 90-es évek eleji Milan bivalyerős volt, az akkori Cruyff-Barca szintén, s még sorolhatnám.
Emiatt ez a kérdés engem egyáltalán nem is érdekel. (Hasonló okokból nem értem, hogy mást miért tud érdekelni).
visca el barca írta:detto. csak nem mertem leirni, mert egybol nekem esik mindenki. abszolut nem tudott mit regalani pochettino taktikájára.
Miért, mi volt Pochettino taktikája? Az, hogy a szokásos évi 2 mérkőzésükön teljes erőbedobással küzdenek, és a 85.percben kiegyenlítenek?
Messi lecserélése:
Nyilván mindenki nagyon ügyesen kezeli a Football Manager-ben ezeket a helyzeteket, de a valóság korántsem ilyen egyszerű. Pep-nél jobban senki sem ismeri Messi-t, és nyilván több okból sem hozza le ilyenkor.
1. Messi-nél sosem volt szezonális gyengélkedés, a legrosszabb esetben 2 egymásutáni meccsen lelketlenül, fáradtan vagy pontatlanul focizik. (Egyébként pár napja még lázas volt...csak úgy szólnék halkan)
2. Kívülállóként arra tudok gondolni, hogy egy Messi-féle embernél egy ilyen ostoba húzás (lecserélés) nem 1-2 meccses gyengélkedést idézhet elő, hanem akár egy szezonra is hazavághatja az önbizalmát. Nézzük meg az argentin válogatottban, ahol folyamatosan kritizálják.
A világ legjobbjának meg kell adni a bizalmat, és ő ezt az esetek 99%-ában meghálálja. De ő nem egy robot, a fenébe is. Mint ahogy ti, kritikusok sem vagytok azok. Csak ugye az ember a nagy jólétben és elkényeztetettségben nem bírja elfogadni a legkisebb hibát sem.