bence0330 írta: ↑2024.11.03. 16:10:51
Troym írta: ↑2024.11.03. 10:58:06
Ilyen alapon (nincs pénz szokás szerint

) vissza kéne hozni Nicot (Gonzalez), Vallet és Trincaot. Utóbbi 10 meccsen 10 g/a Portugáliában, cserepadra kiváló lenne, ha van rá opciónk, erre sajna nem emlékszem. 3 olcsó játékos és akkor futná az ingyen David igazolásra.
Trincao szerintem azért nem kéne, mert ballábas jobbszélső. Alighanem a mi jobbszélünk jelenleg a legerősebb a világon úgy, hogy Raphinha is simán be tud oda állni. Egy balszélső kéne, aki esetleg centerként is jó, egy Depay -szerű valaki. Valléról nem tudok nyilatkozni, de cserének Flick alatt biztos elég lenne, Nico meg bármikor jöhet, viszont jelenleg túltengés van a középpályán, nem látom magam előtt az ő oldaláról sem, miért jönne.
Trincaora úgy tudom van visszavásárlási, de elég magas, plusz ott bőven jók vagyunk. Ráadásul amikor elhoztuk a portugál bajnokság legjobb fiatal játékosa volt, itt pedig hagyjuk....
Depay szerűnek itt van nekünk Ferran.
A balosra ott van Fati, szerintem rotációba simán rendben lesz, plusz Olmo is könnyen helyettesítheti Raphinhát, ráadásul nem is kényszerposzt neki.
Inkább egy Lewy-féle játékos kellene, legalábbis olyan, akinek a természetes posztja a center pozíció, legyen az David vagy más.
Valle elég jót megy a Celticben, ráadásul úgy lett kezdő, hogy amikor odakerült már ment a skót bajnokság. Habár Flick nem nagyon favorizálja, legalábbis az előszezont figyelembe véve. Az USA túrán sem sokat játszott, de akkor is jh-ként.
A legjobb megoldás szerintem az lenne, hogy ráhagynánk Flickre a választást és az ő tanácsát követve próbáljanak igazolni.