recrea írta:Nem tudom mit misztifikáljátok ezt túl, volt már edzőváltás a focitörténelemben. Máskor is így volt, minek kellene megismernie bárkit is a játékosok közül, nem barátságot jön kötni. LE se tudott senkiről semmit, mèg csak nem is ő igazolt állítólag, aztán tolt egy triplát.
Egyáltalán nincs olyan rossz alapja, mint itt néhányan írjatok, Feast írta a másik topikban h 12-14 játékos nem való a keretbe...inkább nem írtam rá semmit, nem tudom kit akartok, Dybalat meg Hazardot a kispadra?! Ha tud csapatot épiteni, érti a játékosok nyelvét meg a focit, akkor kb ezzel a kerettel is lehet sikeres, de feltételezem, h fogunk igazolni.
A két helyzetet ne hasonlítsd össze. LE-nek azért nagyjából volt fogalma a dolgokról, volt a csapatnál még ha nem is őket edzette, de ismerte a magot, a játékstílust, a filozófiát. Ehhez már megvoltak a stabil emberek. Emlékszünk Xavi segítsége is milyen jól jött.
Amellett volt már egy kialakult team. Kevésbé volt "bajban" a csapat.
Az pedig, hogy tolt egy triplát kiemelkedő teljesítmény, ami kuriózumszámba megy, de ott tényleg egy gálacsapat volt. Meghatározó, posztjukon legjobbak közé számított játékosai voltak még jó korban. Nem kell mondani mit jelentett egy akkori Ini vagy Alves. Középpályára olyan csere/kezdő mint Xavi.
De legfőképp a taktika számít. Ez Valverde-nek még idegen, ha pedig változtatni akar, ahhoz idő kell, pláne ha új játékosok jönnek, főleg a kezdőbe.