fz9999 írta:Összeszámolta valaki hány ponttal lenne több a Barcának, ha "csak" az ajtó-ablak ziccereket berúgja??? Szerintem 2 számjegyű...
Én nem számolok utána, de a main kívül a Real elleni meccslabda fontosságát nem kell ecsetelni, a Sevilla ellen is elbohóckodott egy ziccert 1 gólos vezetésnél, szerencsére ott nem bosszult az ellenfél, de ilyeneket nem szabad. Suarezt is lehet piszkálni a kihagyott ziccerek miatt, de ők csak betalált pl. az említett 3 meccsen, és ezek pontokat értek. Ahogy Lajos topicjában írtam, nálam jelenleg magasan a brazil felett van rangsorban.
Még egyszer mondom, elismerem, hogy Neymar munkája hasznos, és voltak fontos gól/kulcspasszai a szezonban, DE ő elméletileg egy igazi klasszis, olyan szintű fizetést, és megbecsülést kap, akkora hype is van körülötte, mellette egy csomó cirkusz a leigazolása, és adó ügyei miatt, ezekért büntetve is lett a klub, a hírnevünk is csorbult. Na ehhez képest azért karcsú, amit nyújt szvsz, utoljára 15 őszén hozott ehhez méltó teljesítményt.