bence0330 írta: ↑2024.08.14. 09:58:48
vg99 írta: ↑2024.08.14. 09:48:59
Azért ez elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, siralmas.
Csak halkan kérdezem, hogyha Nico szeretett volna jönni, akkor miből is igazoltuk volna le? Hogyan regisztráljuk? szerintem sehogy.
Marad a 35 éves horvát klasszis..
Konkrét nettó hazugság volt, hogy a hiányzó 40 misi, ha bejön, akkor 1:1, és lesz pénz igazolni, fizukra is.
A Barca újra képes leigazolni, akit akar - mondta Laporta 1 jó hónapja.
Azért csak kiderül, hogy nem is a Liga szemét a szabályokkal, csak nem engednek még ennél is jobban eladósodni. ha már magunknak nincs ennyi esze..
De inkább várjuk még 3 évet, hogy kifizessük Messiéket, és lejárjon Ansu, DJ, Lenglet, Fati és még ki tudja kinek a csodás szerződése..
Ansué és Fatié jó eséllyel egyszerre fog!
Nekem az a tippem, hogy senki sem tudja és érti, mit csinál és akar a liga.
Szerintem nem nagyon véd az eladósodástól. Közvetve sokkal rosszabbul járunk anyagilag, sokkal kevesebb bevétellel, ha nem tudunk jó játékosokat igazolni. Gyengébb bajnoki, BL helyezés, vélhetően gyengébb nézettségi adatok, stb.
Nyilván ettől még Olmóra kidobott pénz az a cirka 60, más csapatok ebből konkrétan felépítenek egy gerincet. 3-4 célzott igazolással. Persze lehet, hogy mi nem is tudtuk volna 3 felé elosztani a 60 milliót, mert 3 játékost sosem tudtunk volna beregisztrálni, így mindjárt kisebb hülyeség is.
Szerintem Bence, itt a lényeg.
RAC1 szerint nagyon nehéz lesz elérni idén nyáron az 1az1-et. A beérkező Aramarkos 40 millió mellett kellene a Spotify, Nike 60 milliója. Szerintem a játékoseladások ettől függetlenek. Most van 30, Roque eladásával, vagy még Garcia/Faye vagy Raphinha/Kounde/stb. ez meglenne. De erről szó sincs.
Így továbbra is tartom, hogy Olmo részletekre jött. De ki tudja ezt a La Ligánál.
Azt kell megérteni, hogy a Barca Studios/Vision nem ér 400 milliót. Így nehéz lenne 200 milliót kapni érte, és nehéz a szponzoroktól kikunyerálni, amiért mással fizetünk (Aramark étkeztetés, stb)
A Nike szerződés megkötése(mez) is nehéz, mert még van 3 év belőle.
Igen, Laporta hozta magát ebbe a helyzetbe, és szegény ember az, aki ígérgetni sem tud.
De a gazdasági karok nélkül fizetésképtelen lett volna a klub (csőd), vagy el kellett volna adni. Ezek 90%-át Bartomeuéktól kapta.
Mint látjuk, Messiéket továbbra is fizetjük, Lenglet, De Jong jól érzi magát Barcelonaban továbbra is.
Szerintem nem is lesz változás amíg le nem járnak ezek a kifizetések, és nem üzemel az új stadion, azaz 1-2 év.
Valószínűleg érdemes lenne rámenni az ingyen játékosokra
Rabiot
Kante és Laporte fel akarja bontani a szerződését a hírek szerint
Sancho elvileg kölcsönbe vihető.
Szerk, Vinszentvega: szerintem nem, mert szó sincs róla a hírekben, hogy 60 millió Roqueból és a többiekből megoldaná. Tavaly volt 100 milliós bevétel játékosokból, mégsem volt 1/1 a Libero-s 40 milliós kifizetés elmaradása miatt.
Nehéz ezt elfogadni, de akik terhet jelentenek, Lenglet, De Jong, mikor a klub nem tudta fizetni a fizetéseket, új szerződést kötött, amiben rögzítették, hogy abban a 2 évben csökkentették a fizetésüket pár millióra, amit most évek alatt fizetünk vissza.
És a többiek?