Én már kinéztem Őt réges régen,még a PSG-ben.Amikor csak lehetett,nyomoztam az összefoglalókat/felvételeket,mert óriási hatással volt rám a játéka.Később,amikor már felfigyeltek rá a legnagyobbak is,és szóba került,h elhozza a BARCA meg a MU,boldog voltam,hisz' a 2 kedvenc csapatom pályázott rá.A befutó a katalán klub lett,dupla öröm: a Föld legtutibb spílere a Planéta legnagyobb csapatában.

És elkezdődött az álmaink megvalósítása,a felemelkedés,amiben az egyik legnagyobb/leglátványosabb részt R10 vállalta fel.Térdre is borult a világ a BARCELONA és RONALDINHO előtt,teljesen jogosan.Vírusként fertőzött meg mindenkit,a foci szó egyet jelentett R10-zel és az FCB-vel.
De aztán kezdődött a visszaesés,sztem a jóllakottság miatt.Nehezebb volt motiválni a táraságot és Őt is.Sajnálatos módon eljutott a történet odáig,h balhék/műbalhék egész sora jutott napvilágra,kezdte megosztani a "híveket".Egyszerűen nem akartam elhinni,h ez tényleg létezik,ennyire elfajult a helyzet,ezeket a kettős érzéseimet többször is beírtam ide.Mivel még rengeteg részlet homályos -és valszeg az is marad- ,az események hátterével kapcsolatban,így én nem fogom elkezdeni szapulni.
Természetesen bosszantó h így ment el,egy rohadt szóra sem méltatva legalább a szurkolókat.Az utóbbi pár hónap viselkedése nem rá vall,kifordult önmagából.Egyszerűen nem akarom elhinni,h ilyen közönyössé tudott válni,a csapattal,a rajongóival szemben.Sosem fogom elfelejteni neki az alibizést,meg a kussolását,h eltűnt a nyilvánosság elől,pont amikor vártuk,h szóljon már végre vmit...
De a másfelől azt sem fogom elfelejteni neki,h Ő a valaha élt legtechnikásabb labdarúgó,csoda a játéka.És h mindezt nálunk kamatoztatva segített a BARCELONA-t a világ tetejére emelni.Én még mindig hiszek benne,és abban,h lesz Ő még a legnagyobbak között emlegetve.Csak azt sajnálom,h immáron nem nálunk.
Amikor hozzánk került,olyan gyorsan belepasszolt a képbe minden téren,h akkor azt gondoltam,h tőlünk megy nyugdíjba.Erre eltelik pár év és akkorát fordult a világ,h mindenki számára a legéssszerűbb dolog volt ez a váltás.És ezt mérhetelenül sajnálom.
Na tovább nem szaporítom,így is már igen hosszú lett.
KÖSZÖNÖK SZÉPEN MINDEN SZÉPET NEKED,RONALDINHO!

KÍVÁNOM NEKED,H ÖSSZE TUDD KAPNI MAGAD ÉS ISMÉT CSODÁLJON A FUTBALLVILÁG!