Nevek és titulustól függetlenül, általánosságban írtam....Sinya22 írta: ↑2020.08.23. 16:00:55Ki beszélt a lelkükről?Felőlem mehet Suarez is,Busi is,Alba is. Meg akit Koeman úgy lát. De nehogy már előbb nyilatkozza le a sajtónak az elnök,meg bárki,hogy xy keressen új csapatot,mint hogy beszélne velük. Normálisan ez nem így menne. De Barto meg a tisztesség 1 mondatba bele se fér. És akármennyire is egy bal..asz Suarez az utóbbi időben,nélküle ugyan úgy nem tripláztunk volna 15-ben,mint Messi vagy Neymar nélkül. Tett elég sokat a klubbért,hogy ne kidobják mint valami rongyot.Peter írta: ↑2020.08.23. 15:46:40![]()
Nem értem, hogy miért kellene pátyolgatni olyan játékosok lelkét, akik kiégve, unottan, alibiztek hosszú időn keresztül és folyamatosan.....amúgy pedig koruk és tapasztalataik alapján tudniuk kell magukról maguktól is, hogy ez a lélektelen teljesítmény milyen következményekkel jár....és ha a zakó után első dolga, hogy elhüz szabira, akkor hogyan tudnak személyesen szólni nekik....?
Nem kell a hiszti.....
Ha visszajönnek, nyilván tájékoztatva lesznek.....

Amúgy pedig Koemantól azt vártam volna, hogy Piqué-vel kezdi a takarítást....akár úgy, hogy davis kupa boy-t szabadsága alatt is értesíti....

Egyébként véleményem szerint éppen Suarez lett volna Messin kívül, aki maradhatott volna..... !