Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megfordítom: ha behúzzuk a triplát, szerintem akkor fog tutira menni.LG írta:Ha megy, akkor mindenképpen be kéne húzni a triplát. Xavihoz hasonlóan ő is megérdemli, hogy történelmi sikerrel búcsúztassuk. (ráadásul ez kétszeresen is triplázás lenne, hiszen ez lenne a harmadik Liga, Kupa, BL triplánk).
Inkább maradjon még 1 teljes évet hasonló szerepben, mint Xavi anno. Arthur nem fog tudni egyből hozzátenni. Így win-win.S.Agüero írta:Januárig maradhatna, amíg Arthur nem érkezik.
Nagyon remélem hogy marad még egy évet. Xavi kiegészítő ember volt az utolsó éveiben, de Iniesta még mindig az egyik legfontosabb láncszeme a kezdőcsapatnak.BarcafanTomee írta:Maradnia kéne még egy évet. A teljesítménye és a kényszer miatt is. Mert ha megy akkor megint KP utáni hajszával megy el a nyár. A Cou - Busi - Rakitic - Paulinho - (SR) - Gomes? fogat azért kevésnek tűnik. Nem lenne egyáltalán csere, használható meg pláne.
Arthurról ugye olyan hírek jönnek, hogy januárban fog csatlakozni, szóval alapozás nélkül ő is csak szenvedni fog az elején, utána meg majd mire eldől, hogy befér-e ide vége lesz a szezonnak.
Ne kiabáljuk el, de tényleg sokkal jobb állapotban van. Az is lehet, hogy tavaly Enrique-jék túl óvatosak voltak vele, és feleslegesen volt annyit pihentetve, vagy nem terhelték megfelelően, nem tudom, de azt biztos, hogy idén újra meghatározó játékos.MessiNeymarSuarez írta:Nagyon remélem hogy még marad egy évet. Tavaly balszerencsés volt a sérülésekkel, viszont idén úgy bírja a terhelést, mintha még 29 éves lenne.
Ennek ellenére azt aláírnám ha tripláznánk és úgy akar elmenni, mint Xavi, méltóan búcsúztatnánk egy ekkora legendát.( rossz belegondolni hogy hamarosan ő is megy...aztán Messi...)
Így is van, de fél évet még Brazíliában töltene.S.Agüero írta:A Barca hivatalos oldala szerint júliusban érvényesíthetjük a vásárlási opciót.
A Barca hivatalos oldala szerint júliusban érvényesíthetjük a vásárlási opciót.Petr írta:Csakhogy a brazil legfeljebb télen csatlakozhat a Grémio közleménye szerint. Vagy így érted a jövőrét?S.Agüero írta:Gyanús, hogy lépni fog nyáron, és azért hoztuk Arthur jövőre.
Csakhogy a brazil legfeljebb télen csatlakozhat a Grémio közleménye szerint. Vagy így érted a jövőrét?S.Agüero írta:Gyanús, hogy lépni fog nyáron, és azért hoztuk Arthur jövőre.
Ha netalántán összejön egy tripla idén, szerintem menni fog sajnos.BarcafanTomee írta:Szerintem csak előre szeretne szólni, hogy mindenkivel szemben korrekt legyen. A jövő csapatát is könnyebben tudják tervezni. Direkt Kínát nem említette, de az tény, hogy onnan kapott x csilliós ajánlatot.
Egy év még kell, hogy legyen benne. amúgy mi lesz április 30-án, hogy akkor dönt vagy addig?BarcafanTomee írta:A meccs után azt nyilatkozta, hogy április 30.-ig eldönti, hogy marad jövőre vagy megy Kínába.
Ennek az embernek itt kell befejeznie.BarcafanTomee írta:A meccs után azt nyilatkozta, hogy április 30.-ig eldönti, hogy marad jövőre vagy megy Kínába.