2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miutan egyik sem tud jobboldalon jatszani, erre várhatsz.
Csak is Suarez volt ilyenekre képes a kapu előtt… Mondjuk a többit meg bevarrtageridoss írta: ↑2021.09.24. 00:11:58Igen, azért Suarez ott van a Barca történelmének legjobb csatárai között, ne degradáljuk már le őt, mert volt egy - igaz hosszabb - gyenge időszaka.
Depay jól kezdett, de egyedül nagyon kevés elől. Nincs segítség sem szélről, sem a középpályáról. Ő nem egy befejező center, ezt azért el kéne fogadni.
Mondjuk a labdát attól el lehetne találni![]()
Suarez a holland 3 ziccerebol 2-t bevert volna.vinszentvega írta: ↑2021.09.23. 23:56:34Suarez 2.0…. Édes jó istenem…. Rugjon már egy egyeneset abba a k labdába!!!!
Elég nagy és indokolatlan dicséret egy mondatban említeni őt az uruguayival.vinszentvega írta: ↑2021.09.23. 23:56:34Suarez 2.0…. Édes jó istenem…. Rugjon már egy egyeneset abba a k labdába!!!!
Jó érzésem volt vhogy ezzel a gyerekkel kapcsolatban, és eddig elképesztő teljesítményt nyújtott. Ha meg lesz hosszútávon az akaraterő benne, h ezt állandósítsa, remélhetőleg lesz végre egy új, tökös csatárunk Suárez után. Abszolút van vér a pucájában.Barcaforever írta: ↑2021.08.23. 14:48:21Csodálkozom, hogy ide nem írt senki, hétvégén is mit művelt… az a bombaKíváncsi vagyok a szabadokat, hogy rúgja, de a szabadrúgásai is jól jönnek be mindig. Az megy ahogy lefordul a védőkről.
![]()
Pedig ha volt szkeptikus ember vele kapcsolatosan akkor az én voltam, de szerintem nagyon jó lesz, kellett ide egy ilyen ember nagyon, én azt hittem Collado is ez a stílus, de úgy néz ki, hogy ez nem fog kiderülni.
Ugyanezt akartam mondani, hogy könnyen ő lehet az új közönség kedvenc, Messi távozása biztos, hogy jól jött neki úgyis már Lyonban is egy köré épülő csapatot szeretett volna. Griezmannal ellentétben a mai meccsen mindegy milyen poszton, hol volt mindenhonnan nagyon jó megoldásai voltak, a francia meg a szokásos, hátha jönne vmi gyökeres változás nála.LG írta: ↑2021.08.15. 22:04:31Ezt írtam róla korábban, amikor még úgy nézett ki, hogy Messi marad.LG írta: ↑2021.07.23. 09:51:11Nekem az jön át, hogy sokkal érettebb a MU-s éveihez képest. Úgy látom, hogy elfogta, hogy kapott még egy nagy lehetőséget, szeretne is élni vele. Egyrészt jó dolog, hogy úgy tűnik, van benne alázat, csak ne essen át a ló túloldalára, mint pl. ahogy Griezmann tette. Őrizzen csak meg egy kis vagányságot is, néha csinálja meg egyedül is a dolgokat. Nem kell még egy ember, aki gólhelyzetből is leadja Messinek, ilyen már van elég.
Most úgy érzem, Messi távozása rajta dobhat a legnagyobbat. Ma nagyon élt. 3-0-nál volt egy kis önzőzés egy-két alkalommal, azokból lehetne kevesebb, mert látjuk, hogy még egy ilyen meccsen is visszaüthet akár. Ezt leszámítva nagy ígéretes eddig, így tovább!![]()
Ezt írtam róla korábban, amikor még úgy nézett ki, hogy Messi marad.LG írta: ↑2021.07.23. 09:51:11Nekem az jön át, hogy sokkal érettebb a MU-s éveihez képest. Úgy látom, hogy elfogta, hogy kapott még egy nagy lehetőséget, szeretne is élni vele. Egyrészt jó dolog, hogy úgy tűnik, van benne alázat, csak ne essen át a ló túloldalára, mint pl. ahogy Griezmann tette. Őrizzen csak meg egy kis vagányságot is, néha csinálja meg egyedül is a dolgokat. Nem kell még egy ember, aki gólhelyzetből is leadja Messinek, ilyen már van elég.