lesliejr12 írta:Én megértem ha mindenki szkeptikus a vezetéssel szemben és már belelátunk oda is vmit, ahol nincs semmi. Ezt Bartomeu és csapata maguknak köszönhetik.
Viszont tényleg ne essünk át a másik oldalra.
Willian 50-ért pompás igazolás lenne, de annyiért tuti nem adja a Chelsea.
Az igazolásoknál engem jobban érdekel, hogy akiket nem használtunk v nem ütötték meg a szintet, azoktól szabaduljunk.
Vidal, Gomes, Paco 3as a fő trió, bár nekem Paco-val semmi bajom, de Valverde nem rotálja Suarez-zel még akkor sem, ha Lalyos hónapokig esik-kel.
Denis ügyes, de benne se bízik.
Csak itt jön az, hogy elég Alena-nak v Arthur-nak is pár rosszabb meccs és utána a lelátóról fognak szurkolni egész évben. Legalábbis az előző idény ezt mondatja velem.
Igazából Valverde, arra képes, hogy összerak egy masszív csapatot, de valami igazán különlegeset tőle nem fogunk látni.
Vidal nem rossz játékos, de nekünk pluszt nem ad simán mehet máshol jó lesz.
Gomes egy középcsapatban sztár lehet ez neki nagy falat, volt pár jó meccse, de ezt nem szabad erőltetni.
Paco na ha valakit őt nem szabad eladni, cserének tökéletes több játéklehetőség és hasznos csapattag lesz...
Amúgy ideje lenne Bl-t nyerni oda, stabilitás kell, és idegenben lőtt gólt. Eddig semmivel se vagyunk erősebbek, mint tavaly. Előre és középre is kell ember, van még idő igazolni, de olyan kell aki ér is valamit.