MQuCsabi írta:Amúgy neki meghaltak a szülei vagy mi van? Úgy beszéltek róla, mint egy ötévesről

Kellett volna kapjon egy olyan nevelést, aminél alap, hogy rendesen viselkedik, hallgat a stábra, stb.
Én nem támadtam, bírtam is, és sok sikert kívánok neki a jövőben is, baromi kemény egy ilyen sérülés hullám, meg lehet kérdezni Rafinhát pl., de azért mindig a csúnya klub kártyát nem lehet előhúzni. Pont e miatt az álláspont miatt nem bírnak felnőni a mai fiatalok és nem vállalnak felelősséget semmi miatt. (Fú, ez de öregesen hangzott)
Persze, és ki is takaríthatnának maguk után a játékosaink, nem kéne kupit hagyni. De tudjuk, hogy mi a valóság.
Lesz egy kis időm még sajnálom is őt, 100 milliókkal a zsebében.
Nem kell sajnálni, de klub érdeke, hogy ha vesz egy játékost, akkor mindent megtegyen, hogy teljesen be tudjon illeszkedni, illetve kihozza a maximumot a benne rejlő lehetőségekből, megtalálja neki azt a szerepkört, amiben a leghasznosabb lehet a csapat számára. Mert ha ezek nem történnek meg, az klubnak is szívás, sőt, a klubnak szívás igazán, met ahogy te is utaltál rá, a játékosnak így is-úgy is ki kell fizetni a fizetését. És ezt nem csak Dembelé miatt mondom, a sérüléseket leszámítva a legtöbb játékosunk, akiket az utóbbi években igazoltunk, hasonló cipőben jár. Szóval, valahol baj van. Vagy már eleve rossz játékosokat igazolunk vagy rosszul használjuk őket, vagy mindkettő valamilyen mértékben közrejátszik. DE az egyértelmű, hogy valaki/valakik rosszul végzik a munkájukat a klubnál.