Barca Igazolások
Malcom nagyon jó igazolás lehet hosszútávon. Örülök neki.Most már Gomest is elboltolhatnánk végre.
- davi10
- Llegenda del Barça
Igen, én is erre a 2 játékosra gondoltam. Bár szerintem nem fogjuk mindkettőt elpasszolni, én legalábbis remélem, hogy Marlon villant majd az amerikai túrán, nem bánnám, ha maradna.MatyiG írta: Ő és Arthur lesznek csak ketten ilyenek, mert Coutinhónak elintézik szezonkezdetre, Marlon és Mina pedig távozik szerintem.
Kicsit mintha el is halkultak volna az ő eligazolásáról szóló pletykák.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- visca el barca
- Presidente del Barça
még rabiot vagy pjanic kell és jók is vagyunk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Na,hát ez tényleg gyors volt. Bár eladni is úgy tudnánk mint ahogy veszünk
Vidal-t április óta adjuk elfelé a Sevillának,Gomes után meg évek óta érdeklődik a Juve meg az MU,de sehol egy ajánlat. Samper,Munir,Marlon-t leadjuk megint kölcsönbe,eladjuk Digne-t(mert hát ő a fölösleges a keretben
),meg gondolom akkor Mina/Verma is távozik majd. Az érkezők viszont tényleg nem rosszak,ráadásul bármelyik megoldja 10 évre a posztot,szóval ez sem akadály. Kár,hogy Iniesta elment,különben most elég is lenne az érkezőkből.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ő és Arthur lesznek csak ketten ilyenek, mert Coutinhónak elintézik szezonkezdetre, Marlon és Mina pedig távozik szerintem.Gondolom EU-s papírjai nincsenek, úgyhogy kell majd sakkozni egy kicsit.
Ha ő is változik, alkalmazkodik az új társakhoz, az lényegesen meghosszabbíthatja a karrierjét.MatyiG írta:Kicsit az az érzésem, hogy ezekkel az igazolásokkal inkább már a Messi utáni korszakra készülünk.
- davi10
- Llegenda del Barça
Őszinte leszek, 2 nappal ezelőttig szerintem nem is hallottam még a srácról, de ha tényleg ekkora szám, akkor tárt karokkal várjuk! És remélem ezzel a Willian-témát el is engedtük.
Gondolom EU-s papírjai nincsenek, úgyhogy kell majd sakkozni egy kicsit.
Viszont elég érdekes módon hoztuk el, reméljük a Roma nem fog erre emlékezni, amikor bejelentkezünk a kis Kluivertért.
Samper kiesésével van rá esély, hogy viszik az USA-ba, nem?
Gondolom EU-s papírjai nincsenek, úgyhogy kell majd sakkozni egy kicsit.
Viszont elég érdekes módon hoztuk el, reméljük a Roma nem fog erre emlékezni, amikor bejelentkezünk a kis Kluivertért.
Samper kiesésével van rá esély, hogy viszik az USA-ba, nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2018.07.24. 18:52:43-kor.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ha valakit érdekelnek az ilyesmik, itt a football radarja.
Egész jó statjai vannak, összehasonlításképpen pl. Neymaré így néz ki.
41+1 M volt, 5 évre ír alá 400 milliós kivásárlásival. a 7-es mezszámot kapja.
Egész jó statjai vannak, összehasonlításképpen pl. Neymaré így néz ki.
41+1 M volt, 5 évre ír alá 400 milliós kivásárlásival. a 7-es mezszámot kapja.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2018.07.24. 18:42:56-kor.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Még ha nem is feltétlen Messi utánra(bár lassan el kell kezdeni sajnosMatyiG írta:Kicsit az az érzésem, hogy ezekkel az igazolásokkal inkább már a Messi utáni korszakra készülünk.

Hivatalos, Malcom a játékosunk.
"It is what it is."
- visca el barca
- Presidente del Barça
a soccerex közzétette a világ legértékesebb u21-es focistáinak a listáját, ezen malcoLm az 5., 62 millió eurós árral mbappé, rasford, jesus meg dembelé mögött
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem igaz mert Madcon:Stalkyard írta:Még mindig MALCOM-nak hívják emberünket.
https://www.youtube.com/watch?v=zrFI2gJSuwA" target="_blank

Malcolm és William, a nyár slágerei.Stalkyard írta:Még mindig MALCOM-nak hívják emberünket.

"It is what it is."
Még mindig MALCOM-nak hívják emberünket.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- barca0417
- Entrenador del Barça
Malcolmot csak a francia bajnoki összefoglalókban láttam, de van benne kurázsi az tény.
Összességében örülnék neki, de ami miatt egy kicsit nem, az pont Kluivert. Mert így már lesz két fiatal tehetséges szélsőnk, másrészt a Roma utálni fog minket, és nem nagyon lesz esély leigazolni. De ne legyen így.
Én Williant se bántam volna, de mindketten feleslegesek Malcolmal, most már középre vegyünk valakit, de olyat akiért érdemes fizetni.
Jelen helyzetünkben az összes szóba került játékos: Thiago, Pogba, Pjanic, Rabiot, mindegyik erősítést jelentene.
Összességében örülnék neki, de ami miatt egy kicsit nem, az pont Kluivert. Mert így már lesz két fiatal tehetséges szélsőnk, másrészt a Roma utálni fog minket, és nem nagyon lesz esély leigazolni. De ne legyen így.
Én Williant se bántam volna, de mindketten feleslegesek Malcolmal, most már középre vegyünk valakit, de olyat akiért érdemes fizetni.
Jelen helyzetünkben az összes szóba került játékos: Thiago, Pogba, Pjanic, Rabiot, mindegyik erősítést jelentene.

- visca el barca
- Presidente del Barça
átállunk a 4 szélsős játékra. jobbon willian meg malcom, balon dembouz meg coutinho, előttük lajos meg leo. védekezni nem kell, lőjünk mindig eggyel többet és készGrimaldo írta:Ez tuti kacsa ,egyszerűen nem lenne értelme .1 szélső kellett mert Cou meg Dembele volt csak a keretben az ,de még 1 minek ?MichaaBee írta:Még nagyon ne örüljünk, a Sport szerint Malcom érkezése nem zárja ki Willian leigazolását. Malcom csak a "piac adta lehetőség" volt... Azért remélem, hogy ezzel befejezzük a 147 milliós igazolásunk kezdőből való kitúrását.

Ez tuti kacsa ,egyszerűen nem lenne értelme .1 szélső kellett mert Cou meg Dembele volt csak a keretben az ,de még 1 minek ?MichaaBee írta:Még nagyon ne örüljünk, a Sport szerint Malcom érkezése nem zárja ki Willian leigazolását. Malcom csak a "piac adta lehetőség" volt... Azért remélem, hogy ezzel befejezzük a 147 milliós igazolásunk kezdőből való kitúrását.
Most néztem róla egy 20 perces videót (tudom nem a legjobb ebből ítélni ) ,de ott voltak olyan jelenetek amiben kifejezetten védekezése volt a lényeg és az alapján elég mélyen visszazár és hozza amit kell ,amúgy stílusa egy az egyben Neymaré ,ő is a példaképe egyébként.MichaaBee írta:
Egyébként ő mennyire szokott visszazárni védekezni? Mert ugye Williant elvileg ezért kérte nagyon Valverde, lévén Dembélével nem elégedett ilyen téren.
Még nagyon ne örüljünk, a Sport szerint Malcom érkezése nem zárja ki Willian leigazolását. Malcom csak a "piac adta lehetőség" volt... Azért remélem, hogy ezzel befejezzük a 147 milliós igazolásunk kezdőből való kitúrását. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- visca el barca
- Presidente del Barça
azt azért tudni kell malcomról, hogy ő 4-3-3-ban játszott elől, szóval a védekezés része neki is elég nagy kérdés.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Viszonylag melós szélső, szóval Valverde biztos szeretni fogja.Egyébként ő mennyire szokott visszazárni védekezni? Mert ugye Williant elvileg ezért kérte nagyon Valverde, lévén Dembélével nem elégedett ilyen téren.
Én nem igazán ismerem a srácot, de ha ő a 80 milliós Willian alternatívája, akkor kiváló. Legalább nem lesz egyértelműen Dembélé előtt, a padra pedig nagyon jó megoldásnak tűnik. Ha Monchinak is kellett, az engem már meggyőz.Tobias88 írta:Malcom-ért 40 millió nagyon jó ár. Ennyire kell a pénz a Bordeaux-nak vagy mi?

Egyébként ő mennyire szokott visszazárni védekezni? Mert ugye Williant elvileg ezért kérte nagyon Valverde, lévén Dembélével nem elégedett ilyen téren.
H a t t r i c k
Cucurella.mess2009 írta:ha Digne is megy ki lesz a padon Alba helyett?MatyiG írta:Pjanic-nak én is tudnék örülni, de akkor tényleg nagyon sok mindenkit el kellene passzolni. Ortolá, Marlon, Verma, Digne, Gomes, Samper, Rafinha, Munir, Vidal. Ez 9 ember, ők majdnem tudnák fedezni a teljes árát.
"It is what it is."