Sanama írta:barca99 írta:Persze, végülis totál mindegy, hogy 19 vagy 12 emberből válogathatsz.
Pepnél? Igen.
Afellay mikor játszott egymás után 2x45percnél többet?
Vagy mondhatom itt akármelyik hatalmas cserét a csapatban...
Az semmit nem számít,ha a kezdő 11 mögötti 5embert a B vagy C csapatból kell felhívni, mert úgyis csak a padot fogják melegíteni.
Van kb. 2-3ember akiket néha-néha becserél Pep,más nem.
Szóval igen, tök mind1,ha 14 embere van vagy 45.(annyi sérült sose volt,hogy 12ből tudjon válogatni)
Szóval még most sem értem miért kell sérültezni?! Idén azt hiszem Sanchez és Iniesta voltak sérültek tovább, mint 1 hónap, de Messi mióta nem volt sérült 2+ hónapra? Egyszerre meg sosem jött össze az amit korábban is említettem. Iniesta-Xavi mikor volt együtt sérült úgy 2hónapig? Vagy Xavi-Messi?
Bár lehet nálam van más mércén a sérültezés, de azért az,hogy Afellay sérült,meg Villa és erre fogni... hát. Vicces.
Ezt elég meredek olvasni azok után,h idén már vagy 30 különböző felállásban álltunk ki.Plusz,ha nem cserélget,cs ugyanazokat,akkor h lehet,h (ha jól tudom) Masc-on kívül mindenki betalált idén...
Plusz nem visszhangzik az a sok picsogás,h az adott meccsen "miért Adriano játszik?" "Miért ennyi fiatal?" "Hol van Xavi,Piqué,....?"
Mivel folyamatosan megvannak a sérültjeink,plusz akadnak eltiltottak,pihentetetettek,ezért állandóan változik a keret.Tehát értelemszerű,ha ez már rotáció,mivel változik a kezdő is,valamint a padon ülők névsora is.
A sérüléses dolog szubjektív,de nem kell két hónapra kidőlnie vkinek,h "aktív" sérültnek nyilvánítsuk.Éppen elég,ha néhány meccsen nem tud rendelkezésre állni.Aztán amikor visszatér,más lesz maródi hosszabb-rövidebb ideig.
A lényeg,h sztem túlzott a megfogalmazásod,bár gondolom ebben bőven benne van,h vmiért szinte kizárólag bírálni tudod Pepet,tehát ha nem jön be,akkor torzabb a vélemény....
Rinku írta:
Hiába vigyorogsz itt nekem, mint a fakutya, attól még ugyanúgy nevetséges az egész. Kijelenti, hogy na ez igen, itt maradok, aztán meg három hét múlva mégis filozófusba megy át és gondolkozik... Annyira hiteltelen már, amit mond. Ferguson érdekes módon 25 éve tudja motiválni a Manchestert. Guardiola miért adja fel ilyen könnyen? Ha valami, akkor ez egyáltalán nem profi hozzáállás... Mert ez tényleg csak menekülés a süllyedő hajóról. Ha nagy gáz van, akkor sziasztok. Szánalmas a mentegetőző nyilatkozataival együtt... Ő a legjobb edző a Barca számára, de a személyiségével és a hibáiból tanulni nem akarásából igen nagy zűr van.
Kijelentette,h marad?
Mikor,hol,kinek?
Az egyetlen hasonló dolog,amit olvastam erről,amikor az edzőkkel ültek össze zárt,szűk körben és egy titkos forrás állítólag hallotta,amikor a végén nekik mondta,h eldöntötte,h marad. Am közel sem egyenlő a kijelentéssel.Ennyi erővel én is írhattam volna azt a cikket...
Sztem a sajtótájékoztatókon,amikről vélhetően hiteles cikkek jelennek meg,kizárólag a gondolkodásról beszélt,konkrétumot nem említett egyszer sem.Uh ettől kétlem,h hiteltelen lesz.
Valamint elég érdekes,h a saját légből és innen-onnan kapott,minimum kétes hírforrások alapján máris ítélkezel,h nem profi a hozzáállása,mert elhagyja a süllyedő hajót. Ismétlem,szó sem volt erről sztem,max az újságok cikkeznek erről átlag háromnaponta,mert nincs kimondott válasz,addig meg el lehet adni a lapot.... Ez alapján meg rögtön ilyen "kórképet" adni,hááááát.... Lelked rajta
Addig legalább várhatnál a nagy következtetésekkel,amíg valóban be fogja jelenteni a döntését,amit már vagy száz firkász vélt tudni....