2018.12.18. 11:22:40
Manapság elég nehéz top csapatból kezdő játékost igazolni, úgyhogy ha éppen van ilyen lehetőség, én örülök, hogy rástartolunk. Vidal elérhetővé vált, leigazoltuk. A Real meg leigazolta Courtoist, mert éppen le lehetett. Szerintem az ilyen lehetőségeket nem szabad elszalasztani, mert ki tudja, mikor jön a következő alkalom.
Rakiticnél rövid távon nem hiszem, hogy jobb lenne a francia, de a horvát is már 30, örökké nem lesz már itt. Emellett Busquets mellé egy futógép kellene most már egyre inkább, hogy elbírjuk a jelenlétét. A horvátot bírom és a csapat fontos elemének tartom, de ha most lehetőség van súrlódásmentesen elbúcsúzni tőle, én eladnám.
A fiatalok között csak Riquiben látom, hogy kezdő lehet, de ő nem éppen ugyanaz a profil, mint Rabiot. Alenában csereszintet látok, Oriol Busquetsből meg még semmit sem láttunk, hogy érdemben számoljunk vele. Rafinha folyamatosan menekülne innen, Denisnél most telt be a pohár, Samper létezéséről meg szerintem még Valverde sem tud. Ők hárman mennek jövő nyáron.
Eriksen meg Coutinho posztja, nálunk meg már a brazilnak sincs fix helye. Nem lenne okos döntés idehozni szerintem, ő inkább a Realban fog kikötni Hazard-ral együtt.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.