tudomka958 írta:"olyan cseleket csinált, hogy elállt a szókincsem!"
el is állhat,mert valóban csodálatosak DE sokszor céltalanok...talán erre próbáltam célozni amikor az eredményességet firtattam!
meg arra,hogy itt a fórumon ini és xavi (akikkel nekem semmi bajom...) két olyan szent tehén akik bármilyen játék mellett is istenek,míg a két toronymagasan legeredményesebb játékosunk (messi és ibra) két kihagyott helyzet után kap hideget - meleget bőven...
Hidd el, ha igazad lenne elismerném,(most csak a magam nevében beszélek) de én Ini-től még nem láttam céltalan, (magamutogató) zsonglőrködést a labdával. Azokkal a cselekkel, amiket megcsinál általában létszámfölénybe kerülünk, vagy a következő passzal már gólhelyzet, esetleg egy nagyon jó szituáció teremtődik. Azért vagyok(én)
elájulva tőle, mert egy két-három-négy emberes emberhalmazba bevitt
labdával nagyon nagy százalékban ki is keveredik és az ez utáni kilátásaink rendkívül jónak mondhatóak. Ininek voltak nem annyira sikerült meccsei, de ezek inkább a visszatérése idejére tehetők, azóta csak javul és javul. A mostani mérkőzésen szerintem az egyik legjobb ember volt, az a kreativitás, ami benne van, talán csak Messiben található meg.
Messi még nincs a topon, de Ibra sem élete meccsét játszotta most, ettől függetlenül én Ibra párti vagyok. Azért Messi teljesítményén sokat dobott a 100. és a 101. találat.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano