Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eltérő vélemények mindig találkoznak, szerintem még egy gyengébb Barcának is nagyobb esélye van a BL-re mint egy "bivaly" PSG-nek. Akik a kezdeti beruházás alkalmával odamentek a pénz miatt tették az fix és nem azért mert egy francia csapattal akartak nagyot alkotni, és onnan kiemelkedni, mint tette ezt Messi a Barcában vagy CR a reálban, MU-ban. A francia bajnokságban nem kell az ő szintjükön játszani, hogy kiemelkedő játékuk legyen attól az még kevés az aranylabdára. Akit Te leítrál az nekem Di MariaLG írta:Nem biztos, hogy jelenleg kisebb esélye lenne a PSG-vel BL-t nyerni, Aranylabdára pedig lényegesen több. Mitől lenne játékostemető a PSG? Voltak akik odaigazoltak, nem jött be a kaland, és ez törést okozott karrierjükben, de az összes top csapatban vannak ilyenek, valahol lényegesen több is nálunk. De vannak olyanok is, akik ott tudtak szintet lépni.
Ha az egyéni érdekeit nézi, szerintem egyáltalán nem lenne butaság odaigazolnia. Itt még évekig másodhegedűs lesz valószínűleg Messi mögött, és ez a fizetésén is meg fog látszódni.
Ott ő lehet az elsőszámú sztár, ugyanúgy címeket nyerhet, mint itt (jó, idén csodával túljutottunk rajtunk, de szerintem már nagyjából a szintünkön vannak, és Neymarral át is léphetik ezt a szintet), még többet kereshet, ő lehet a 3. nagy CR és Messi mellett, egy jó szezonnal akár aranylabdás lehet.
Nem biztos, hogy jelenleg kisebb esélye lenne a PSG-vel BL-t nyerni, Aranylabdára pedig lényegesen több. Mitől lenne játékostemető a PSG? Voltak akik odaigazoltak, nem jött be a kaland, és ez törést okozott karrierjükben, de az összes top csapatban vannak ilyenek, valahol lényegesen több is nálunk. De vannak olyanok is, akik ott tudtak szintet lépni.zknym írta:Azért nem hülye Neymar, hogy ilyen fiatalon inkább még több énzért is de egy játékos temetőbe menjen ahol pénzben úsznak és, ja nincs és, ennyi...
A klub oldaláról is butaság lenne, mire Messi elkezd fáradni pár év múlva amikor már nem a hátán viszi a csapatot akkorra Neymar szépen átveheti azt a szerepet amivel az ellen védőit lefoglalja és a sárgákat szórja a bíró (most még csak a szárnyait bontogatja, lesz ez még jobb is és szemtelenebb)
maradjon csak, a legrosszabb nyár lenne amióta barca-s vagyok ha elmenne Neymar és jönne helyette egy Verratti.
Hogy ez stratégia vagy nem, az más kérdés. De a főoldalon szereplő cikk akkor is félrevezető és a minimum az lenne, ha tartalmazná a klub álláspontját is az ügyben. Értem én, hogy a cikket alapul vevő újság és újságírók általában megbízhatóak, de ez nem igazolja, hogy ez valós lenne.B. Tamás írta:
Ezek sablon nyilatkozatok, amiből semmi sem derül ki. Épp ez a céljuk: hogy bármilyen szituáció esetén a klub a lehető legjobb pozícióból induljon.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy Neymar távozni akar. Csak azt, hogy a fenti nyilatkozatok és Neymar valódi szándékai között nincs összefüggés.
Ezek sablon nyilatkozatok, amiből semmi sem derül ki. Épp ez a céljuk: hogy bármilyen szituáció esetén a klub a lehető legjobb pozícióból induljon.Tromort77 írta:Gyökérség lenne eladni.
Neymar's entourage is disgusted w/ claims that player's development is being stifled by Messi & that he wants to leave Barça
Josep Vives (Barça spokesman): "Selling Neymar is not something the club would think about. We are very calm" #fcblive
Vives: "Neymar is one of the most important players we have, we will not consider any offers we receive for him" #fcblive
Nem is értem a fő oldalon lévő cikket.
S.Agüero írta:Mondjuk egy ilyen Verratti+100 millión elgondolkodnék, amiből még hozhatnánk a helyére Coutinhot vagy Dembélét is.
Nem tudom eldönteni, hogy most Neymar-t becsülöd ennyire le, vagy Verratti-t ennyire fel.S.Agüero írta:Mondjuk egy ilyen Verratti+100 millión elgondolkodnék, amiből még hozhatnánk a helyére Coutinhot vagy Dembélét is.
Hát én ebben az esetben csúnyán átverve érezném magamat. (És ezt most sokkal finombban fogalmaztam meg a fúrum szabályzata miatt...)S.Agüero írta:Mondjuk egy ilyen Verratti+100 millión elgondolkodnék, amiből még hozhatnánk a helyére Coutinhot vagy Dembélét is.
Sporton pont most jelent meg emiatt is egy "rendkívül megbízhatónak" tűnő cikk arról, hogy sokan győzködik, hogy menjen, és ő is elgondolkozott a a pihi alatt a váltásról. Készülj fel, jövő nyáron begyűjtöm a nyereményt..
Vicces-vicces...P.U.Y.O.L. írta: Csak, ha valami jó nő belájkolja...
https://image.shutterstock.com/z/stock- ... 723020.jpg" target="_blankS.Agüero írta:Neymar: "Elképzelhető, hogy a Manchester Unitedhez igazol a jövőben? Igen... vagy az Eibarhoz!"
Csak, ha valami jó nő belájkolja...MessiNeymarSuarez írta:Holnap meg már breaking news-ként fogják lehozni a lapok, hogy Neymar az Eibarnál folytatjaS.Agüero írta:Neymar: "Elképzelhető, hogy a Manchester Unitedhez igazol a jövőben? Igen... vagy az Eibarhoz!"
Holnap meg már breaking news-ként fogják lehozni a lapok, hogy Neymar az Eibarnál folytatjaS.Agüero írta:Neymar: "Elképzelhető, hogy a Manchester Unitedhez igazol a jövőben? Igen... vagy az Eibarhoz!"