Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak annak tulajdonítanék hírértéket, ami az edzők részéről elhangzik, mert az evidens, hogy ezt a két embert az egész világ szívesen látná, még ott is, ahol még van az edzőnek szerződése (ManCity, Arsenal stb.)zsírosdeszka írta:Villas-t meneszteték és már is az megy a hírekben több külföldi oldalon, hogy Guardiola is a lehetséges edzőjelöltek között van. Bár Mourinho-t is hírbe hozták...
nem feltétlen biztos, hogy a "nem adjuk fel és küzdeni fogunk" ezerszer elhangzott sablon motiválóbb lenne... plusz azt meg nem tudjuk, hogy az öltözőbe mit mond nekik és az számít igazán, nem amivel a firkászokat eteti. én személy szerint örülök, hogy nyomatott valami kis változatosságot a nyilatkozatba, mert őszintén szólva már kiba... unalmasak voltak a 3 évre előre kiszámítható közhelyes hegyibeszédei. és ki tudja, ez lehet még talán fel is pörgeti őket, bár hangsúlyozom, az számít, amit az edzésen meg az öltözőben kommunikál feléjük.Ronaldinho&Barca írta:Érdekes nyilatkozat, tisztelem és becsülöm Pepet, de egy vezetőedző szájából soha nem hangozhat ki ilyen mondat, hogy nem nyerhetjük meg a bajnokságot.. még akkor sem, ha sajnos igaz, mert ez egy fajta feladás, amíg matematikai esély van a győzelemre, addig kell hajtani. Remélem a srácok nem vesznek vissza és egy BL címmel örvendeztetnek idén meg minket.
ez is egyfajta taktikázás sztem!!! azt mondja Pep, hogy szerinte nem lehet megnyerni a ligát és nem tudja hosszabbítson-e (mert esetleg nem tudja már motiválni a csapatot), erre a játékosok: majd mi azért is megmutatjuk, hogy meg tudjuk nyerni a ligát!!! és akkor jött a Valencia elleni meccs.....Ronaldinho&Barca írta:Érdekes nyilatkozat, tisztelem és becsülöm Pepet, de egy vezetőedző szájából soha nem hangozhat ki ilyen mondat, hogy nem nyerhetjük meg a bajnokságot.. még akkor sem, ha sajnos igaz, mert ez egy fajta feladás, amíg matematikai esély van a győzelemre, addig kell hajtani. Remélem a srácok nem vesznek vissza és egy BL címmel örvendeztetnek idén meg minket.
Pep pedig írjon alá jó pár évre és nyugalom.Nem lehet mindig nyerni, mi is volt az az arány 16/13 kupa? brutális emberek.
+1Kalap1988 írta:Nekem is tetszik ez a nyilatkozata, két ok miatt: Egyrészt azt nem mondta, hogy feladjuk, ezzel levette a srácok válláról kicsit a terhet és igenis nyerni kell az összes hátralévő bajnokit! Ha ez meg van( vagy legalább a nagy részét nyerjük, jó játékkal), illetve a kupában és a bl-ben is nevünknek megfelelően szereplünk, akkor elégedettek lehetünk bármit is ér ez a bajnokságban ( azért a kupa szerintem elvárható, a bl sikerre is mi vagyunk a legesélyesebbek,de ott nincs elvárható végső győzelem...). Természetesen a bajnokság a legfontosabb sorozat, de nem lehet mindig nyerni és, ha veszítünk, nem feltétlenül van válság, ha mellette ugyanolyan jó csapat maradunk.
A másik ok, ami miatt tetszik, az egy kis altatás a Real játékosokkal szemben. Mou biztos nem eszi meg és meg is fog mindent tenni, hogy a játékosai se egyék, de azért benne lehet egy-egy meccsen az elbizakodottság, vagy az a gondolat,hogy a Barca már feladta, a Real játékosokban, akármennyire is akarnak, harapnak idén, ők is csak emberek ( a legjobb szezonjainkban is voltak bukott pontok, olyankor, amikor nem számítottunk rá, náluk is lehet). Főként az utolsó 10 fordulóra értem ezt. Ez persze nem szükségszerűség, törvényszerűség, ne is kössön bele épp ezért senki, csak egy lehetséges variáció. Az is lehet, hogy egyszer sem vesztenek ( na jó, ellenünk azért csak-csak)...
Következtettem az utóbbi 3-4-5 hónapból, amúgy ebben hasonlítunk, anno nem így ismertelek meg, de hát ki miben leli örömét.Sanama írta:Ozsi,
Nem cáfolni akartam,csak gratulálni az abszolút magasröptű hozzászólásodhoz.Admintól kicsit többre számítottam színvonalban.
Addig csak nem lesz ittozsimiki írta:Nah, akkor most innentől jöhet egy újabb 3-4-5 hónapnyi sav.Sanama írta:Csak hogy ne mindig azt mondjátok, hogy fikázom.
Ezt jól csinálja szerintem, hogy Pique fiút leülteti a padra. Ez pirospont részemről!
Grat.ozsimiki írta:Nah, akkor most innentől jöhet egy újabb 3-4-5 hónapnyi sav.Sanama írta:Csak hogy ne mindig azt mondjátok, hogy fikázom.
Ezt jól csinálja szerintem, hogy Pique fiút leülteti a padra. Ez pirospont részemről!