Hát látom sokan fanyalognak,vagy ha nem is fanyalognak,de nem 100%-ig lrtenek egyet azzal,hogy Alves hosszabított,mert szerintem örültek volna ha elmegy,és ahogy kivettem a szavaikból,azért,mert nem kedvelik!Lehet egy játékost szeretni,és nem szeretni,és mi amúgy is Barca drukkerek vagyunk,és nem egy-egy játékosnak szorítunk,hanem a csapatnak,ez így jó,és így is kell lennie,de ha jobban elgondolkozunk a dolgokon,Alvesnél tökéletesebb jobbhátvédet jelenleg nem találunk a csapatba,szerintem jelenleg 1 ember van a világon aki itt megközelíthetné a barzilt,ő Philipp Lahm,de ő szerintem mozdíthatatlan,de ha még el is lehetne hozni,nem olcsón!Lehet hogy Alves egy csöppecskét egoista,és nem teljesen olyan (emberileg,szerénységben...) mint Xavi,vagy esetleg Puyol,de közel sem akkora az egója mint például CR-nek,Ballotellinek,vagy esetleg Mou-nak!Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" tehát őt szeretni,de amit el kell ismerni azt el kell ismerni,számunkra ő a tökéletes jobbhátvéd!