2019.02.12. 14:55:56
Az edző kérdéssel várjunk májusig.
Nekem se tetszik amit csinál, pláne, hogy a 32 éves Suarez szét van hajtva és nekem fáj a lábam meg a hátam a tv előtt ahogy fut és elbotlik saját magában.
Messi-nek meg van engedve a sétálgatás érthető módon, csak pl a Real ellen sem értettem minek állt be. Épp pörgött a csapat, utána le is álltunk. Észre lehetne már venni, hogy Messi nélkül mindenki kettőzött erővel hajt, sokszor a csapat játék is jobban néz ki.
De amíg Leo van és játszik, addig rá van kihegyezve az egész, mindenki őt keresi lasztikkal, ha más jobb helyzetben van akkor is ő kapja mert meg szokta oldani. Játékosok is elhimtették már pár nyilatkozatban, hogy ha Leo pályán van sokkal nyugodtabbak, lazábbak. Kicsit már túlságosan is.
Coutinho az életben nem fog kiteljesedni Leo mellett. Ugyanaz a kötetlen szerepkör kellene neki is, de max 1 ilyen lehet a pályán.
Jovic szerintem jó ötlet, kevés jó ötlet létezik ma, nehéz 9est igazolni, olyat aki nem 30 év körüli. Meg kell próbálni, mert Luis már kifelé megy és az idény fele meccsein használhatatlan.
De Jong érkezésével a Rakitic-Vidal rakkoló munkások közül 1et tutira eladhatunk, különben a holland is csak a padon fog ücsörögni.
Látszik, hogy készülünk a Leo utáni évekre, viszont míg ő itt van, addig vagy ő nyer nekünk BL-t és a többiek alá tudnak dolgozni vagy senki. Hiába a tehetségek, nem fognak, nem is tudnak Messi mellett villogni, mert inkább odaadják a lasztit neki, mert tekintély, imádat, stb...
Nézd meg a Juve-t... Ronci kinyírta az összes többi támadót. Dybala-ék ebben az idényben totál formán kívül vannak.