Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a vereség elkerülése volt a cél, akkor valóban.Bob_Marley írta:Nézem is a meccseiket ha úgy jön össze. Poll ellen is láttam. Már most jobbak mint az elején. A Liverpool sokakat megfogott eddig a dinamizmusával és gyorsaságával, Mu-t nem tudta. Nagyjából végig az ő akaratuk érvényesült, Ibra elfejelte a győzelmet...... Alig tudott gyors támadást végig vinni a Pool, végig jól megfogták őket és tolták ki szélre hogy mögéjük menjenek. Össze is jött, beadásokon múlt vagy bent.
Sokan mindkettővel elfogultak, és azt mondják, képtelenek megújulni, leragadtak azoknál a módszereknél, melyekkel anno sikeresek voltak, és ez ma már kevés.Bob_Marley írta:Én nagyon bírom Pep-pet és egyáltalán nem gondolom, hogy akár a Bayernnél akár most csalódást keltő lenne. Itt is idő kell és majd év végén lehet levonni a kellő konzekvenciákat. De viszont az elfogultság már zavar. PL topikban volt egy-két érdeke hsz, s sokan már most leírták Mourinhot. És nem a kettőt akarom összehasonlítani, de a nem egyenlő "bánásmód" az nem korrekt. Pep legutóbbi meccsein két döntetlen, két vereség közte 0:4 is meg ugye 0:2. Mindkettő korunk top edzői, egyszer fent és egyszer lent, eredmények őket igazolják és hosszútávon mindkettő ott lesz majd.
Ezt nem hiszem el.ferninho írta: Azért azt a Bayernt nagyon csúnyán szétszedte és átszoktatta a stílusára, ami főleg az első évében nézett ki csúnyán. Emiatt Ancelottinak nincs most egyszerű dolga ott, mert nagyon magára szabta a Bayernt Pep már az eleje óta és nem találta az aranyközép utat, amivel leeshetett volna 1-2 BL is akár.
Azért azt a Bayernt nagyon csúnyán szétszedte és átszoktatta a stílusára, ami főleg az első évében nézett ki csúnyán. Emiatt Ancelottinak nincs most egyszerű dolga ott, mert nagyon magára szabta a Bayernt Pep már az eleje óta és nem találta az aranyközép utat, amivel leeshetett volna 1-2 BL is akár.Nero. írta:Jelenleg ott van a legjobb 3 edzo kozott, innentol kezdve nincs mirol beszelni. Majd azert meg varjuk meg hogy iden mit alkot a Bayern mert en meg arra se vennek merget hogy bajnokok lesznek.
Az általad felsoroltak tényleg olyan játékosok, akikért érdemes volt leülni meccset nézni, de Ronaldinhot az utolsó évében már kifejezetten rossz volt nézni, senkinek sem lett volna jó tovább erőltetni.Nem vitatom a képességeit, én csak nézőként sajnálom ezeket a sztárokat. Ilyen játékosokért ülök le meccset nézni. Aztán lehet, hogy nem lenne ennyi trófea. Eto'ot nem is említettem, és az én csapatomban Deloufeu is itt lenne, aki Enriquének sem kellett.
Nem vitatom a képességeit, én csak nézőként sajnálom ezeket a sztárokat. Ilyen játékosokért ülök le meccset nézni. Aztán lehet, hogy nem lenne ennyi trófea. Eto'ot nem is említettem, és az én csapatomban Deloufeu is itt lenne, aki Enriquének sem kellett.S.Agüero írta:És a három közül melyik nem őt igazolta?Yokozuna írta:Guardiola mindenhol csodát tesz, de eközben rombol is, és rövid időn belül odébb kell állnia. A Barcánál is csodát tett, de elüldözte Yayát, Ibrát, Ronaldinhot. Manchesterben sem lesz hosszú ideig, hacsak Hart elüldözésére gondolok például.
Úgyhogy nem sajnáltam tegnap, talán Bravot jobban.
Tényleg nem a legjobb példák. Amit fel lehet neki róni, az a BM-nél Kroos elherdálása. + néhány játékost nem azon a poszton játszatott, ahol a legjobbjukat tudják nyújtani. Ő sem hibátlan, ahogy egy edző sem, de többségében őt igazolták a döntései.S.Agüero írta:És a három közül melyik nem őt igazolta?Yokozuna írta:Guardiola mindenhol csodát tesz, de eközben rombol is, és rövid időn belül odébb kell állnia. A Barcánál is csodát tett, de elüldözte Yayát, Ibrát, Ronaldinhot. Manchesterben sem lesz hosszú ideig, hacsak Hart elüldözésére gondolok például.
És a három közül melyik nem őt igazolta?Yokozuna írta:Guardiola mindenhol csodát tesz, de eközben rombol is, és rövid időn belül odébb kell állnia. A Barcánál is csodát tett, de elüldözte Yayát, Ibrát, Ronaldinhot. Manchesterben sem lesz hosszú ideig, hacsak Hart elüldözésére gondolok például.
LG írta:Sajnáltam tegnap, mert szerintem egész jól felkészítette a csapatát ellenünk, és egyáltalán nem rajta múlott, hogy ekkora zakót kaptak. Ahogy anno a Bayern elleni 3-0-nál sem. De a Gurdiola hatereknek (akikből sajnos Barcások is vannak szép számban) ez megint egy kitűnő alkalom, hogy belerúgjanak egyet.
LG írta:Sajnáltam tegnap, mert szerintem egész jól felkészítette a csapatát ellenünk, és egyáltalán nem rajta múlott, hogy ekkora zakót kaptak. Ahogy anno a Bayern elleni 3-0-nál sem. De a Gurdiola hatereknek (akikből sajnos Barcások is vannak szép számban) ez megint egy kitűnő alkalom, hogy belerúgjanak egyet.
"Prolific striker"18Barca99 írta:
(szerk.: akárhányadszor hallgatom, nem értem, valaki segít, hogy pontosan mit kérdez a riporter? a 'striker' előtt mit mond? Mert nem pontos az, ahogy fordítottam, ettől függetlenül a lényegi része a kommentnek nem változik.)
Szerintem még várjunk ezzel, egy edző munkájáról sem lehet valós képet kapni 6 meccs után. Eddig tényleg biztatóak a dolgok, de szerintem egy fél évnek minimum el kell telnie, hogy érdemben lehessen értékelni a munkáját.palesz77 írta:Ráadásul a játék is elég jó, nem hittem, hogy ilyen hamar megszokják a játékosok a stílusát, de tévedtem úgy tűnik. Ráadásul elég sokan javultak is, Sterling mintha megújult volna, de De Bruyne és Fernandinho is baromira passzol a focijába. Gündiről nyilván korai nyilatkozni, de róla előre lehet tudni, hogy jó lesz..Nero. írta:Eddig 6/6Sané meg 10 perc alatt jobb volt, mint Navas egész meccsen. Eddig nem néztem meccsüket, de mostantól megpróbálok annyit amennyit csak tudok, ma este ismét jó kis fociélményt kaptam Peptől..
Ráadásul a játék is elég jó, nem hittem, hogy ilyen hamar megszokják a játékosok a stílusát, de tévedtem úgy tűnik. Ráadásul elég sokan javultak is, Sterling mintha megújult volna, de De Bruyne és Fernandinho is baromira passzol a focijába. Gündiről nyilván korai nyilatkozni, de róla előre lehet tudni, hogy jó lesz..Nero. írta:Eddig 6/6
Az egy dolog, amire én céloztam, hogy nem kell azokra hagyatkoznia akikben "csak" fantázia van, hanem megteheti, hogy kedvére építkezzen, a neki tetsző alapanyagokból.TripleH írta:Ihea rossz példa, mert benne van fantázia.