Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát eddig ebben a szezonban Jovic több gólt lőtt a bajnokságban, mint Rashford, szóval tényleg van egy kis különbség kettejük közt.visca el barca írta:mondjuk mivel nem Te fizeted inkább ő mint a jovic gyerekNero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.a 2 játékos között van egy kis különbség
Az, hogy Rashford már félig-meddig befutott játékos, Jovic pedig még nem. Ettől még az is lehet, hogy utóbbi viszi majd többre. Ebben az esetben én a zsákbamacskát választanám.visca el barca írta:mondjuk mivel nem Te fizeted inkább ő mint a jovic gyerekNero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.a 2 játékos között van egy kis különbség
Mondjuk ez jogosvisca el barca írta:mondjuk mivel nem Te fizeted inkább ő mint a jovic gyerekNero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.a 2 játékos között van egy kis különbség
14 hónap van hátra a szerződéséből és elvileg Coutinho érdekelné őket. Legalábbis elvileg ez a helyzet, szerintem a 150 kicsit soknak hangzik, én egy cserét tudnék elképzelni inkább.Nero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.
mondjuk mivel nem Te fizeted inkább ő mint a jovic gyerekNero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.
miért ne lenne? jövőre lejár a szerződése.MatyiG írta:Szinte semmi esélyt nem látok Rashford szerződtetésére.
Belekeveredtél egy paródia és szarkazmus cunamiba.nagyatyesz írta:Nyilván mindenkinek lehet véleménye, amivel nincs is baj. Ugyanakkor minden játékosnak van neve, amit illene helyesen leírni!
Nekem ez a véleményem, mindenkinek meg lehet a saját véleménye, és ezt jogom van leírni. Itt a kolléga nem képes tisztelni másik magánvéleményét. Emberek!! Elképesztő.visca el barca írta:ha okoskodsz, legalább a nevüket írd már le helyesen: de lichgte és dobitod! köszi!Stalkyard írta:Egyébként ha leigazoljuk De Lichte-ot, akkor mégis ki fog padozni? Dobidot is minek vettük akkor?
ha okoskodsz, legalább a nevüket írd már le helyesen: de lichgte és dobitod! köszi!Stalkyard írta:Egyébként ha leigazoljuk De Lichte-ot, akkor mégis ki fog padozni? Dobidot is minek vettük akkor?
Nem olvastam az előzményeket és utólag nem tudtam törölni szorriStalkyard írta:Srácok, be lettetek oltva szarkazmus ellen?
Az elég mérvadó egy meccs.Cestus írta:A katalán kupáról se feledkezzetek meg. Idén is bebuktuk, ott kijött, hogy nem elég mély a keret.