Hát ez igaz. Ilyen kvalitású játékos jelen pillanatban nem nagyon van. Talán Kerlon neve jut eszembe, aki pár év múlva ESETLEG elérheti ezt a szintet, de kiforrott játékos nincs még 1 ilyen. Ha jól belegondolok Maradona volt még ilyen kvalitás, más nem is nagyon jut eszembe. Ebben is hasonlít az öregre, hogy ő is eltűnt a süllyesztőbe a balhéi miatt.
Ez nem kvalitás kérdése....szvsz.
Kerlon neve jut eszedbe amikor Ronaldinho szintű játékost kell megnevezned?Szerintem abból a gyerekből nem lesz semmi.
Egyébként egy két youtubos vidin kívül láttál valami mást tőle?
Nem is arról volt szó ki mien kvalitású.Mert Messi simán van/lehet olyan focista mint Ronaldinho.Hanem arról van szó,h abban a stílusban nem igazán játsza más ezt a játékot.
Maradonát nem láttam játszani,de amiket láttam róla Ő se Ronaldinho inkább Messi stílusú.(vagyis Messi olyan mint Ő)
Én személy szerint még nem láttam olyan labdarúgót mint Ronaldinho.
Esetleg C.Ronaldo játsza még hasonló stílusban a játékot.
Kerlon személy szerint engem a hülye fejelgetésével inkább idegesít mint szórakoztat.
Szóval részemről ami a kvalitást illeti Messi (és még mások is) vannak olyan szinten mint Ronaldinho.Csak éppen a játékstílusuk más.
Messi nem passzol háttal az igaz,de engem ugyan úgy szórakoztatott vagy még jobban amikor a Getafénak lőtte a gólját.És még sorolhatnám....