Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szoktam ebben a stílusban írni, de ebben a témakörben ezzel az írással tudok legjobban azonosulni.Nagyon igaz. Ide lehet hozni szurkolóktól függetlenül sajnos, de hogy nem lesz itt népszerű azt lefogadom.Vakmacska írta:Csak saját magunkat járatjuk le vele, ha ide hozzuk.
Szemen köp minket, és mi letöröljük, és megköszönjük.
És most felkínáljuk a lehetőséget, hogy megint leköpjön minket.
Ha akart volna, akkor tavaly jött már volna.
Választás 2021-ben lesz. Ezért nem tartom kizártnak, hogy Barto hagyja kitöltetni a még 1+1 évet Valverde-vel, aztán majd a következő elnök vakarhatja a fejét, hogy ki jöjjön a kispadra.szasz írta:Egyébként a legnagyobb igazolás láttam másnál is leírva, szerintem Xavi lenne a kispadra, még ha nem is nyernénk jövőre bajnokságot vele, akkor is.
Elnökválasztás mikor lesz ? 2-3 év múlva, csak ha nem lesz előrehozott?
Épp ezen esetek támasztja alá, hogy nem igaz amit írsz...vinszentvega írta:Szép jó reggelt!! Ezúton szeretnélek üdvözölni a 21. századi labdarugás világában!
Te komolyan azt hiszed még, hogy a világ legnagyobb, legbefolyásosabb üzletágában figyelik még az emberséget??? Olyankor amikor leigazolnak egy játékost 55 kg-mal és megmondják neki, hogy fogyelj 15 kilogram izmot rádtennénk. OK? OK!
A szurkolóknak nem az számít már sajnos, mint 85-ben! Mindent megakarnak nyerni, mindent bírtokolni akarnak. Ilyen dolgoknál mikor szokott számítani a játékos érzelmi állapota???
Mindamellett ott van még támasztó példának az NBA, az NFL .. Ott is ugyan ez folyik, csak még elképesztőbb méretkeben...
Szép jó reggelt!! Ezúton szeretnélek üdvözölni a 21. századi labdarugás világában!geridoss írta:Szerinted ez így működik? Akkor elég nagy bajok vannak. A játékosok emberek, nem használati tárgyak.vinszentvega írta: Ugyanúgy, mint az hogy sem Umtiti-t és sem Suarezt nem vágtán pofán, hogy kuss, megműtenek, nincs kecmec, majd utána pihensz..
Kicsit gondolj már bele mélyebben abba, amit írtál.
Szerinted ez így működik? Akkor elég nagy bajok vannak. A játékosok emberek, nem használati tárgyak.vinszentvega írta: Ugyanúgy, mint az hogy sem Umtiti-t és sem Suarezt nem vágtán pofán, hogy kuss, megműtenek, nincs kecmec, majd utána pihensz..
Na, már csak ez hiányzott. Remélem, marad Ernesztó az edző jövőre is, remélem, azt a francia kis taknyot is elhozzák ide, aztán hadd játsszon Dembélé kárára.MatyiG írta:Kezdődik az újabb Griezmann-saga.
Cestus írta:Igazából azt kellene eldönteni, mi a cél. A keretünk teljesen jó a spanyol trófeákhoz, így ha ezeket továbbra is nyerni akarjuk, olyan nagy változtatásokat nem érdemes eszközöni. Szerintem emiatt nem is lesz semmi komoly, és a Busi-Alba-Messi-Suárez-Piqué-Rakitic féle kemény magból maximum Rakitic kerül el (aki az anfieldi blama után egy nappal már Sevillában smúzol).
Ha meg BL-t akarunk, ahhoz egészen komoly változtatásokra lenne szükség (nem csak a kispad tekintetében, mert ez a csapat be fog sülni Európába újra meg újra) aminek lehet az lehet a hozománya, hogy pár évig nem jönnek a spanyol trófeák sem. Ezt pedig nem fogja meglépni a klub.
Ezzel nagyon egyetértek sajnos!Cestus írta:Igazából azt kellene eldönteni, mi a cél. A keretünk teljesen jó a spanyol trófeákhoz, így ha ezeket továbbra is nyerni akarjuk, olyan nagy változtatásokat nem érdemes eszközöni. Szerintem emiatt nem is lesz semmi komoly, és a Busi-Alba-Messi-Suárez-Piqué-Rakitic féle kemény magból maximum Rakitic kerül el (aki az anfieldi blama után egy nappal már Sevillában smúzol).
Ha meg BL-t akarunk, ahhoz egészen komoly változtatásokra lenne szükség (nem csak a kispad tekintetében, mert ez a csapat be fog sülni Európába újra meg újra) aminek lehet az lehet a hozománya, hogy pár évig nem jönnek a spanyol trófeák sem. Ezt pedig nem fogja meglépni a klub.
Én sem értem mi ez a Rakitic elleni hadjárat, nevetséges, hogy őt akarják bűnbaknak beállítani.Varatrix írta: A Rakitic elleni eurobarca facebook uszításban pedig az egyetlen épkézláb gondolat, hogy a megkérdőjelezhetetlen helyét kell csak felülvizsgálni, és gyakrabban padoztatni, Busquetsel együtt. (Mondjuk Alena várható fejlődésén jót röhögtem... nem tudom ki mit lát a srácban?)