tudomka958 írta:nem tetszik nekem ez a huzavona messivel meg az olimpiával!
talán már le tett annyit az asztalra,hogy ha vágyik ott lenni életében egyszer az olimpián akkor nem rontjuk el számára ezt a tényleg megismételhetetlen élményt...
érdekes,hogy az atletico ,amelyik pont úgy bl-selejtezőt játszik mint mi,amelyiknek inkább meghatározó játékosa agüero simán elengedte őt!
szegénységi bizonyítvány,ha ennyire megérezzük egy ember hiányát,meg aztán ne is legyenek nagy álmaink ha nélküle már a selejtezőktől is lefo...k a bokánkat...
arról nem is beszélve ,hogy egy ilyen huzavona mindig nyomokat hagy egy emberben!
és messi is csak egy ember...
Tökkkéletesen egyetértek!Amióta szóba került,h nem akarjuk elengedni,azóta nem értem az okát...(Bár ez lenne az egyetlen húzás,amit nem értek újabban

) Asszem nem okozhat gondot a főtáblára kerülés,akármilyen ellenfelet is kapjunk ,Messi nélkül sem!Ennél talán lehetne megértőbb vele a vezetőségünk,hisz' sztem megérdemli,h teljesüljön a vágya.Játékban lenne ott is,és egy esetleges jó teljesítménnyel/eredménnyel a háta mögött h fel lenne dobva,amikor visszatér a klubhoz?Vagy most az a nyári szisztémája a góréinknak,h az összes nagynevű játékosunkkal példát statuálnak?Az Eto'o ügyet sem igazán értem,de ez másik rovat.De h miért kell Leoval kötekednünk??

Sztem teljesen felesleges kötni az ebet a karóhoz,ennyi JÁR neki,legalábbis az én olvasatomban...Csak sajna én nem vok a BARCA nagykutyája.