Értem én, hogy mire gondolsz és teljesen logikus is.Troym írta: ↑2024.08.29. 13:42:37Ne érts félre, nem szimpi nekem sem Rabiot, de azért nem ugyanaz vele vagy Casadoval nekifutni a szezonnak, mert Bernal, Chris, Frenkie nincs.
Össznépi aggódás kezd kialakulni a 17-23 éves játékosok testi épsége miatt, részben jogosan, ezt megoldandó nem Bajcetic, Pubill, hanem Rabiot kellene.
Azért nem kell aggódnod, mert 3 millánk sincs![]()
![]()
A szimpi vagy nem szimpi tényező kérdése nálam a legutolsó szempont a véleményeimnél, engem a pálya szokott érdekelni.
Nem akarom magam ismételni, annó kitárgyaltuk. Nekem szintelen, szagtalan, "futottak még" minőséget képviselő játékos Rabiot. Hiába francia válogatott, szerintem Rabiot, Bajcetic, Pubill "egykutya". Töltelékbe sem tenném őket, mert tartanék attól, hogy miattuk megromlik.
Minden valamit is elérni akaró fiatal játszani és bizonyítani szeretne. Én a tudás és képességek miatt inkább aggódnék, mint a - top szintű labdarúgásról lévén szó - fiatalok testi épsége miatt.
A labdarúgás sosem volt porcelán kirakat. Természetes velejárója bizonyos kockázatok.
C'est la vie....
A tudást és képességet ugyanakkor az edzőnek ismernie kell. Övé a szakmai felelősség.
Persze hozzá kell tenni, hogy én nem az össznépi népszerűségért fórumozok.